vineri, 20 octombrie 2017

Noutati toamna essence 2017




Incepand cu luna Septembrie 2017, noua editie limitata de la essence “awesoMETALLICS” ofera lacuri de unghii cu efect stralucitor, ca de oglinda, accente holographice pentru un aspect deosebit si straTuri metalice pe buze, pentru un look in pas cu ultimele tendinte in moda: metallic. Produsele se regasesc in oferta de toamna de la essence.




 Instant volume boost mascara smudge-proof and intense black
Mascara negru intens, ofera volum maxim genelor datorita periutei voluminoase, din fibre, cu forma inovatoare, de floare. Aplicarea dureaza doar 10 secunde!
Pret*: 16.69 ron


instant volume boost mascara smudge-proof and waterproof
Mega volum ce rezista intreaga zi si rezistenta la apa - nicio problema datorita periutei foarte mari, din fibre delicate. Volum maxim in doar 10 secunde.
Pret *: 16.69 ron
metal shock eyeshadow Farduri de pleoape cremoase, puternic pigmentate, cu particule stralucitoare, ce creeaza un machiaj metalic, fascinant.
Pret*: 15.99 ron

eye & face palette
Farduri de pleoape, un fard de obraz si un iluminator transforma aceasta paleta in piesa perfecta pentru machiajul ochilor.
Pret *: 21 ron
03 be kissed by the moon
prismatic hololighter stick Un iluminator stick practic, ce ofera un aspect holographic datorita pigmentilor ce reflecta lumina.
Pret *: 15.99 ron
10 be unique be a unicorn
metal shock lip paint
Buzele cu aspect metalic sunt in tendinte in acest moment. Look-ul fascinant poate fi obtinut foarte usor cu ajutorul acestor rujuri cremoase, se simte usor pe buze si ofera un aspect catifelat – mat.
Pret*: 15.39 ron

Metal shock nail powder 
Pentru un aspect ultrastralucitor, ca de oglinda, pe unghii: aplica pudra in timp ce lacul de unghii este inca usor umeda si amesteca usor pe unghie. Creeaza efecte cool cu ajutorul lacurilor de unghii inchise la culoare. Pentru un aspect argintiu uimitor, ca de oglinda, foloseste un lac de unghii transparent ca baza. Sigileaza cu metal shock sealing top coat.  Pret*:16.69 ron


Metal shock sealing top coat

Top coat delicat, pe baza de apa - un adevarat must pentru a sigila manichiura cu pudra metal shock. Se poate folosi cu orice lac de unghii.
Pret*: 16.69 ron

*Pret recomandat. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger