sâmbătă, 8 aprilie 2017

O explozie de culoare cu noul Givenchy Prisme Blush!




PRISME BLUSH

Blush-ul este reinventat, pentru o apariție chic!
Modern, urban, ușor de aplicat și extrem de dorit, noul produs PRISME BLUSH a fost creat pentru femeile cu o personalitate puternică.

Expertiza Givenchy maestră a pigmenților, culorilor și luminii, înțelege în profunzime frumusețea și pielea femeilor din intreaga lume - toate acestea se regăsesc în cele opt duo-uri create pentru fiecare tip de ten. De la nuanțe discrete și naturale, până la unele foarte îndrăznețe, pentru ca fiecare femeie să își poate afirma personalitatea.
A fost nevoie de întreg talentulul creativ a lui Nicolas Degennes pentru a explora gama acestor emoții și pentru a le reproduce în opt culori pentru o excepțională PRISME BLUSH.

O FORMULĂ INTUITIVĂ

Compactată în forma de prismă legendară, această pulbere fină și luminosă este ușor de folosit. Cu o simplă atingere a pensulei, oferă lumină și volum feței.
Concentrându-se pe principiile de bază, fiecare trusă deține acum două nuanțe atent selectate care se completează reciproc.
Nuanța deschisă perlată oferă luminozitate. Acesta poate fi utilizată fie ca bază, în locurile unde veți aplica culoarea, sau ca un iluminator, pe zonele feței care atrag în mod natural lumina: partea de sus a pometilor, podul nazal și tâmplele. Nuanței mai puternică oferă o stralucire naturală. O poți aplica în centrul pomeților, acolo unde îți începe zâmbetul.

O CARCASĂ COUTURE

Noua carcasa compacta a Prisme Blush este reprezentata de un dreptunghi perfect geometric, lucios, lacuit cu negru intens.
Acesta este stampilat cu sigiliul 4G si impodobit cu emblema iconica Couture.
Incorporata in carcasa compacta este o erie cu o densitate perfecta pentru a cuprinde ocantitate generoasa de pulbere.
  

  
#PrismeBlush
#GivenchyBeauty
@ndegennes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger