duminică, 26 martie 2017

MaxFactor Universal Lip liner si Velvet Mattes


Max Factor - Velvet Mattes este un ruj mat ce asigura hidratare pe tot parcursul zilei, se aplica usor si vine in trei nuante versatile. 
Spre deosebire de formula clasica a rujurilor mate care contine o cantitate ridicata de pudre in detrimentul uleiurilor hidratante, acest ruj pastreaza formula de hidratare optima, contine particule ce
 reflecta lumina astfel incat sa se obtina efectul mat.
A rezistat pana la 8 ore pe buze, efectul a fost mat lasand totusi aspectul hidratat al buzelor.







Max Factor - Universal Lip Liner este un creion  de buze transparent, care opreste difuzarea rujului pe buze.
Aplicare precisa, o formula Transparenta pe buze, se poate aplica impreuna cu orice alta nuanta de ruj, este potrivit pentru orice tip de ten, idiferent de nuanta acestuia.
Se intinde usor, este precis, nu se topeste pe buze, se poate aplica fara teama pe conturul buzelor si usor in exteriorul acestora pentru a oferi o bariera ideala care impiedica difuzarea rujului.
Am observat ca rujul devine rezistent la apa atunci cand Universal Lip Liner este aplicat pe toata suprafata buzelor.
 PREVINE DIFUZAREA RUJULUI in liniile fine ale buzei. Asigura o aplicare precisa si aluneca usor. Se aplica pe conturul exterior al buzelor. Formula transparenta (pe buze) este potrivita pentru toate nuantele tenului. Contine o combinatie de ceruri cu puncte de topire foarte mari (50° C - 80° C), deci care nu se topesc pe buze, astfel incat creaza o bariera ce previne difuzarea rujului. Cerurile au o structura cristalina mare si sunt insolubile in apa si uleiurile din mancare (adica rezista la actiunea apei sau uleiurilor din mancare)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger