vineri, 9 decembrie 2016

Greenery: Culoarea anului 2017 conform institutului Pantone



Institutul  Pantone, a facut publica nuanta anului 2017, o nuanta proaspata, Greenery este nuanta potrivita noilor inceputuri.




"Culoarea aceasta aduce o notă răcoritoare şi impune nevoia de a explora, de a experimenta şi de a reinventa“, verdele proaspat te poate determina sa te revigorezi si sa te infuzezi cu oxigen proaspat. Pare sa fie un mesaj catre intreaga planeta, un mesaj de a reduce consumul, de a avea grija mai multa de ceea ce ne-a fost oferit de natura. 
Care este culoarea Pantone a anului?
O selecție simbolica de nuante, un instantaneu din ceea ce vedem in cultura noastra globala, care servește ca o expresie a o stare de spirit și o atitudine.



"Acum acest verde ne oferă speranţa că vom învăţa împreună pe fondul unui peisaj complex la nivel global“   sursa:  Pantone

Directorul executiv al institutului Pantone, Leatrice Eiseman explica de ce aceasta umbra de nuanta a fost o alegere naturala: “Through its reassuring yet assertive vibrancy, Greenery offers us self-assurance and boldness to live life on our own terms, during a time when we are redefining what makes us successful and happy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger