duminică, 30 octombrie 2016

Lansare Radiance Renewal Mask - Paula's Choice



RADIANCE RENEWAL MASK

MASCĂ DE SEARĂ, PENTRU TEN LUMINOS ȘI HIDRATAT CU ARBUTIN ȘI NIACINAMIDE
Paula’s Choice lansează RADIANCE RENEWAL MASK – mască iluminantă cu arbutin și niacinamide, special formulată pentru oricine dorește un ten luminos, cu mai puține pete.
Radiance Renewal Mask este formulată pentru toate tipurile de ten, pentru a obține un ten cu aspect luminos, textură și culoare mai uniformă, hidratat în profunzime.
Are textură de loțiune satinată și include ingrediente ce calmează pielea și îmbunătățesc aspectul liniilor fine și ridurilor.  Masca se aplică seara și rămâne pe piele pe parcursul nopții, are o textură unică care asigură cel mai plăcut somn de frumusețe pentru piele. Radiance Renewal
Mask acționează pentru a îmbunătăți culoarea, textura și nivelul de hidratare al pielii.
Dacă ai ten cu aspect tern și culoare neuniformă masca Radiance Renewal îți poate fi de folos. Formulată cu ingrediente calmante și hidratante, masca este benefică pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau mixt. Poate fi folosită de mai multe ori pe săptămână pentru a obține un ten luminos, cu aspect mai sănătos și mai tânăr.

Disponibilă în varianta full size și mostră: Radiance Renewal Mask (50 ml)  pret recomandat 177 lei


Despre Paula’s Choice
Brandul Paula’s Choice a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internațional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice și să facă diferența dintre adevăr și ficțiune. Împreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informații referitoare la industria
cosmetică. Marii jucători de pe piața produselor cosmetice apelează la serviciile de consultanță ale Paulei. Folosindu-se de expertiza și cunoștințele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii științifice despre îngrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului și părului, produse de makeup și accesorii. Produsele nu conțin parfum, nu sunt testate pe animale și au rezultate excepționale, fără promisiuni false.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger