miercuri, 14 septembrie 2016

Provocarea GIVENCHY in colaborare cu Uber!







Uber GENTLEMEN: Comandă o mașină și primești un cadou special de la Givenchy la finalul cursei - noul parfum Gentlemen Only Absolute!

  • Uber, alături de Givenchy și Sephora, au pregătit o surpriză utilizatorilor: aceștia vor primi un cadou la finalul curselor UberGENTLEMEN care include noul parfum Gentlemen Only Absolute
  • Opțiunea GentlemenONLY este disponibilă în aplicația Uber vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 - 15:00

București, 15 septembrie 2016. Uber lansează o nouă provocare, de această dată utilizatorilor de gen masculin. Vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 - 15:00, aceștia vor putea comanda în aplicație opțiunea UberGENTLEMEN. Domnii care vor alege să ajungă la destinație cu UberGENTLEMEN vor primi la finalul cursei un pachet cadou care include noul parfum Gentlemen Only Absolute.

Tariful unei curse este tariful standard UberSelect - Tarif de bază - 1.65 lei; Tarif / km - 1.65lei; Tarif / minut - 0.28 lei. Astfel, o cursă GentlemenONLY din Piața Victoriei până la Palatul Parlamentului va costa aproximativ 12 lei. Utilizatorii noi Uber care își fac cont cu codul UberGENTLEMEN pe Uber.com/Appvor beneficia de o primă cursă gratuită, în limita a 30 lei.

Cum funcționează UberGENTLEMEN:
  • Deschide aplicația Uber vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 - 15:00
  • Alege opțiunea UberGENTLEMEN și comandă o mașină
  • Un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la destinație
  • La destinație vei primi un cadou special din partea Givenchy și Sephora care conține un parfum Gentlemen Only (50 ml), două eșantioane din parfumurile star Givenchy: Gentlemen Only EDT și Dahlia Divin Le Nectar și un voucher de 50 RON pe care îl poți utiliza pentru a achiziționa produse Givenchy din magazinele Sephora.
  • Tariful pe care îl vei plăti pentru cursă este tariful standard UberSelect (Tarif de bază - 1.65 lei; Tarif / km - 1.65 lei; Tarif / minut - 0.28 lei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger