luni, 20 iunie 2016

Hannami Shoes lanseaza "Shoes of our life"


Noua colectie Hannami Shoes se adreseaza tuturor femeilor, atat celor care detin o colectie impresionanta de pantofi,  cat si celor care ii vad doar ca pe o necesitate.

“Shoes of our life” este formata dintr-o serie de piese foarte versatile, de la cizme de vara pana la sandale delicate, avand variate culori si texturi de piele, tocuri si forme deosebite, completate de aplicatii speciale.  Intr-o lume in care sneakersii merg perfect la o tinuta business, iar sandalele cu strasuri la pantalonii sport, Hannami Shoes se adapteaza si creaza piese  day to night, piese pe care le poti purtat atat la tinutele office, cat si la cele de cocktail sau de seara.
 
Produsele se adreseaza  atat femeilor care isi petrec ziua la birou , antreprenoarelor de succes care au nevoie de o piesa statement,  mireselor aflat in cautarea perechii ideale de pantofi pentru ziua casatoriei  cat si celor care se pregatesc sa petreaca o seara in oras dar si tinerelor care viseaza la  o vara incendiara, întrucat colectia satisface toate gusturile.

“Colectia a fost inspirata din viata cotidiana  a prietelor mele, a mamei, a colegei de birou, a fiicei tale, a bolggeritelor ale carei postari le urmaresc zilnic si a doamnei de la care cumpar cafea in fiecare dimineata. Imi gasesc surse de inspiratie in femeile pe care le intalnesc zilnic, caci fiecare dintre ele are nevoie de pantofi frumosi, de calitate si comozi. Am  creat avand in minte  zambetul  fericit al unei femei care si-a cumparat cea mai frumoasa pereche de sandale si, bineinteles, am creat din pasiune”, spune Raluca Jipa,  fondatoarea brandului Hannami.

Hannami creeaza incaltaminte custom made cu talpa de piele, avand o gama variata de modele, tipuri de piele si accesorii din care fiecare clienta isi poate alege si crea propria pereche de pantofi.  
Clienta isi poate alege inaltimea tocului, marimea, culoarea, tipul de textura a pielii si accesoriile, iar restul  e lasat in seama echipei de creatie si executie.





Produsele Hannami Shoes se pot cumpara online www.hannami.ro, pe pagina de Facebook -  https://www.facebook.com/HannamiShoes/?fref=ts    sau in atelierul situat in Bdul Corneliu Coposu nr. 2 Complex  Agroindustrial  Unirea, etaj 1, birou 4 Bucuresti, Romania. 
Preturile produselor variaza intre 400 de lei si 12.000 de lei in functie de in functie de complexitatea modelului si materialele folosite pentru confectionarea lui. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger