sâmbătă, 28 mai 2016

Valentin Sava ne ajuta sa alegem culorile anului 2016 in materie de par!



 Valentin Sava, unul dintre cei mai cunoscuti hairdresseri din Romania si trainer Londa Profesional, ne ajuta sa alegem culoarea perfecta pentru parul nostru in 2016. Cand vorbim despre culoarea parului nu exista niciodata literalmente un trend, caci trendul este sa purtam ceea ce ni se potriveste si ne vine bine, atat din punct de vedere al profesiei sau stilului personal, cat si din punct de vedere al fizionomiei.

Pentru 2016 Valentin Sava, senior hairdresser si owner Color by Valentin Sava Salon, ne propune trei directii. Tehnica balayage este probabil cea mai cunoscuta dintre inovatiile cu care ne tenteaza culorile de par in 2016. Desi nu este o tehnica noua, balayage-ul fiind popular in America anilor '70-'80, a revenit în trend prin intermediul stilistilor francezi. Aceasta tehnica declaseaza popularul ombre, diferentiindu-se prin efectul mai subtil al suvitelor deschise la culoare, care nu mai sunt dispuse orizontal, ci sunt pictate aleatoriu si presarate pe lungimi. Aceasta tehnica, aplicata pe parul blond impletit cu mai multe nuante de blond sau de maroniu, creaza simfonie in aceasta primavara.

O alta tehnica propusa pentru anul acesta este tehnica Babylights, o tehnica putin mai romantica si mai delicata decat cea a balayage-ului. Aceasta tehnica s-a inspirat din modul in care lumina soarelui decoloreaza parul bebelusilor. Pe o baza mai inchisa se aplica diferite tonuri de culoare mai deschise.

Asa cum era de asteptat, in sezonul cald culorile preferate sunt cele de blond cu tuse de castaniu si cenusiu. Pentru doamnele mai indraznete, Valentin Sava recomanda culori cu accente mai puternice cum ar fi albastru, roz, verde sau indigo.

Valentin Sava are o cariera de 15 ani in domeniul frumusetii si este senior hairdresser si trainer Londa Professional. La inceputul carierei s-a perfectionat la scoala lui Radu Serban, iar apoi a ramas sa lucreze cu acesta. Dupa doi ani petrecuti alaturi de Radu Serban, acesta l-a propus pe Valentin celor de la Londa Professional pentru postul de trainer, unde a si fost angajat in urma unui concurs la care a obtinut locul I.

Dupa noua ani de experienta si numeroase cursuri si premii ce ii pot conferi statutul de specialist, Valentin Sava si-a urmat cursul normal al vietii si a trecut la urmatorul nivel – deschiderea primului salon. Dupa cinci ani de la deschidere, Salonul Color by Valentin Sava din centrul Bucurestiului are trei senior hairdresser, doi junior hairdresser, doi specialisti cosmeticieni si un specialist manichiura-pedichiura.  

In prezent, Valentin Sava este HAIRDRESSER TRAINER si organizeaza cursuri la The Studio in Bucuresti si in toate orasele mari ale tarii.


De-a lungul anilor, Valentin Sava a facut cursuri de specializare in toata lumea, in orase precum Londra, Darmstadt, Milano, Istanbul si Budapesta. In urma acestor cursuri si a experientei in domeniu, munca depusa a fost incununata cu doua premii importante - locul 1 in 2009 si locul 3 in 2010 la Secret Fashion Hair - Sectiunea Avangarda.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger