sâmbătă, 28 mai 2016

NOUTATI YVES ROCHER MAI - IUNIE 2016

Natura a creat parfumurile, iar plantele au pus in valoare proprietatile lor geniale.

Daca o planta, un fruct, o frunza sau o floare sunt surse de ingrediente active sau de uleiuri esentiale, acestea pun in valoare, de asemenea, senzatii si evocari.  
Aceasta relatie de senzorialitate cu mediul vegetal i-a ghidat pe Expertii Marcii Yves Rocher in elaborarea unei game de produse cu asocieri inedite de extracte vegetale si cu efecte binefacatoare.

Va invit sa descoperiti noile produse  ale colectiei Plasirs Nature.


Natura a creat parfumurile, iar plantele au pus în valoare proprietăţile lor geniale.
Miresmele florilor, aromele fructelor sau ale frunzelor sunt mesaje senzoriale ce seduc flora și fauna in mediul înconjurător și care asigură, în același timp, polenizarea speciilor vegetale.
Dacă o plantă, un fruct, o frunză sau o floare sunt surse de ingrediente active sau de uleiuri esenţiale, acestea pun în valoare, de asemenea, senzaţii și evocări.
Această relaţie de senzorialitate cu mediul vegetal i-a ghidat pe Cercetătorii și Experţii noștri în materie de parfumuri pentru a pune în valoare vegetalul sub toate formele sale, de la plăcerea simţurilor până la senzaţia de bine a corpului.
Créateur de la CosmétiqueVégétale®, Yves Rocher a creat această combinaţie de expertize inedite pentru noua gamă de îngrijire a corpului și igienă, Plaisirs Nature.
Astfel, a luat naștere o sinergie virtuoasă între expertiza noastră botanică, Neuroștiinţa Parfumurilor și Angajamentul pentru eco-concepţie.
Expertiza botanică:
Ne-a permis o selecţie riguroasă a anumitor specii și părţi ale plantelor, pentru a îndeplini osmoza ideală: spre exemplu, esenţa vivifiantă de Lămâie asociată cu notele aromatice revigorante de Busuioc generează o sursă veritabilă de energie zilnică.
Neuroștiinţa parfumurilor (sau Neuro-senzorialitatea):
Acestea au permis Cercetătorilor noștri știinţifici să studieze impactul parfumurilor asupra stărilor emoţionale, în vederea orientării Experţilor noștri în alegerile botanice. O premieră pentru universul îngrijirii și igienei corporale.
În urma acestui protocol inovator au luat naștere asocieri botanice inedite, relaxante și energizante: Floare de Portocal, Lavandă, Petit Grain și Mandarină, Lămâie, Cedru.
Expertiza galenică:
Provocarea Creatorilor noștri de Formule a fost aceea de a elabora produse noi, surprinzătoare, inspirându-se din natură: săpunuri pe bază de extracte vegetale pentru o exfoliere delicată și naturală, creme delicate pentru corp, exfoliante cu zahăr, o sinergie vegetală unică pentru uleiurile de duș, de o senzorialitate irezistibilă.
Angajamentul asumat și respectul faţă de piele și natură:
Toate gelurile de duș Plaisirs Nature conţin peste 97% ingrediente de origine naturală. Testele de utilizare au confirmat, de altfel, faptul că noile asocieri botanice și noutăţile galenice din gama Plaisirs Nature sunt îmbogăţite cu arome plăcute.
Fiecare ambalaj din gama Plaisirs Nature a fost redefinit respectându-se demersul de eco-concepţie.
100% dintre produsele utilizate sub duș sunt ușor biodegradabile (teste în laborator).

Si, pentru ca se apropie vara, Yves Rocher a lansat noua gama SOLAIRE PEAU PARFAITE pentru un bronz in perfecta siguranta si o piele cu aspect sublim !




Iar apa de toaleta Quelques Notes d’Amour completeaza noutatile din perioada primavara - vara a acestui an cu notele sale unice, moderne, pentru a dezvalui un parfum care vibreaza de emotie, romantic, fascinant.
O femeie îndrăgostită se lasă purtată de emoţii și dorinţe pe care numai iubirea le poate trezi în sufletul său… Pentru a rescrie aceste trăiri, Yves Rocher a creat un parfum de excepţie, modern și unic 

Apa de parfum Quelques Notes d’Amour: întâlnirea inedită dintre Trandafirul Damascena și Lemnul Gaiac, asociate cu senzualitatea extractului de tămâie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger