sâmbătă, 28 mai 2016

Cum iti ingrijesti parul in vacanta? Nioxin are produsele ideale pentru parul tau!



Cum iti ingrijesti parul in vacanta!

Experientele vacantelor trecute ti-au revelat - cel mai probabil -  faptul ca parul are nevoie de tratament special atunci cand ai de-a face cu soare puternic, apa sarata, clor si nisip. Toti acesti factori de mediu, care ne fac vacantele frumoase, pot sa ne afecteze sanatatea parului. Poti preintampina problemele, recurgand la 3 gesturi simple.
1.       Spala-te pe cap in fiecare zi. „Sarea si nisipul in combinatie cu excesul de produse de styling se pot depune ca un sediment pe scalp. Toate acestea pot duce la subtierea firului, sufocarea radacinii si caderea parului” sustine Alina Rau, Lead Trainer NIOXIN Romania.Poti utiliza unul din sistemele NIOXIN 2, 4 sau 6, care contin produse de ingrijire ale caror formule includ si factor de protectie solara. Aceste sisteme de ingrijire in 3 pasi curata scalpul si firul de par, hranesc si trateaza.

2.      Periaza-te cu grija. Pe scalp se pot depune foarte multe reziduuri din apa dar si din aer, dar pe care le putem indeparta printr-o periere minutioasa.


3.      Foloseste produse cu factor de protectie solara pentru par. Acestea protejeaza impotriva efectelor razelor ultraviolete,continand totodata si ingrediente cu rol de hidratare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger