luni, 12 octombrie 2015

Noutati de Toamna de la Max Factor



Max Factor lanseaza in luna Octombrie noi produse care va vor incanta cu siguranta.

Noul rimel Max Factor Velvet Volume False Lash Effect a fost creat ca raspuns la dorinta femeilor de a avea un produs care sa ofere genelor volum. Astfel, periuta proiectata inteligent pentru a separa perfect, ofera volum la baza genelor si se imbina perfect cu formula imbunatatita cu ceara de albine si glicerina pentru a obtine un efect final de gene bogate si catifelate.





Tusul de ochi Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner impresioneaza prin aplicatorul in forma de padela: in functie de unghiul de aplicare se pot obtine linii fine sau pronuntate. Formula rezistenta.
Pentru a-ti contura perfect ochii ai nevoie de precizia unui creion cu intensitatea unui tus. NOUL Tus de Pleoape Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner iti ofera aceste avantaje intr-un singur produs.



 Rujul rezistent Lipfinity Longlasting Lipstick promite pigmenti foarte puternici, rezistenta prin crearea unui film pe suprafata buzelor, dar si hidratare gratie formulei imbogatite cu unt de shea, squalane si lanolina.



  • SMOKEY EYE DRAMA SHADOW – pret recomandat: 43 lei
  • VELVET VOLUME FALSE LASH EFFECT BLACK – Pret recomandat: 63 lei
  • Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner – Pret recomandat: 58 lei
  • LIPFINITY LONGLASTING LIPSTICK – Pret Recomandat: 42 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger