luni, 13 iulie 2015

Garnier Ultra Doux Marvellous Oils o gama perfecta pentru parul meu

Secrete naturale pentru un par ce straluceste de sanatate.

Ultra Doux va ofera secrete naturale pentru un par ce straluceste de sanatate si frumusete. 
Ingredientele naturale unice sunt selectionate special pentru beneficiile pe care le aduc fiecarui tip de par. 
Texturile delicate, lejere sau onctuoase... parfumurile proaspete, exotice sau gurmande, ofera un adevarat moment de relaxare si rasfat pentru intreaga familie.
Ultra Doux reprezinta o selectie de ingrediente unice, naturale, cunoscute pentru beneficiile lor pentru fiecare tip de par.

Garnier Ultra Doux Marvellous Oils a fost pentru mine gama perfecta pentru ingrijirea parului in aceasta vacanta.Formula imbogatita cu ulei de argan, cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive şi ulei preţios de camelie pentru a oferi părului strălucire şi elasticitate. Gama este formată din patru produse: şampon, balsam, mască şi ulei. 
Samponul minunat cu uleiuri de argan si camelie, uleiul de argan este binecunoscut pentru principalele sale propietati de hranire si protectie.
Dupa folosire parul a devenit mai suplu, catifelat si stralucitor.
Aroma este una senzuala, rafinata si ramane ca o atingere usoara in memoria olfactiva. 

Uleiul este atat de bogat si a avut rol protector pentru parul meu datorita faptului ca are factor de protectie impotriva razelor UV si ajuta parul sa se adapteze mai usor la diferentele termice. A avut propietati nutritive aplicat pe păr înainte de şamponare. M-a ajutat la styling pentru ca a oferit parului meu strălucire şi l-a facut mai maleabil si mi-a fost mult mai usor sa il aranjez. In plus este antistatic, anti-frizz, am descurcat parul mult mai usor si a prevenit cu succes electrizarea lui.
Balsamul  are aceeasi aroma incantatoare, este usor de aplicat, are o textura bogata.




Va place Garnier? Sunteti tentate sa incercati aceasta noua gama?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger