sâmbătă, 23 mai 2015

L'Oreal Professionnel lanseaza Hollywood Waves

 Știai că 1/3 femei are părul ondulat sau creț ? Majoritatea dintre ele consideră că produsele pentru păr ondulat nu îndeplinesc toate nevoile și așteptările lor, iar produsul perfect ar fi imposibil de găsit.

L’Oréal Professionnel lansează HOLLYWOOD WAVES și spune stop compromisurilor pentru părul ondulat! Noua formulă pe bază de elastină este soluția ideală pentru femeile ce visează la un look ondulat cu aer hollywoodian!

Beneficii:
Textura produselor este lejeră și nu încarcă, ceea ce oferă flexibilitate buclelor și onduleurilor, iar părul rămâne moale la atingere, cu un aspect natural.
Produsele sunt foarte ușor de folosit, nu necesită mix cu alte produse, oferind elasticitate și strălucire chiar și celor mai rebele bucle.
Produsul star al gamei, Siren Waves (produs 1), se adreseaza tuturor tipurilor de păr: creț și ondulat, natural sau permanent, și chiar părului drept natural.
Acest produs este un gel-cremă ce poate fi folosit atât pe părul umed pentru definirea buclelor, cât și pe părul uscat pentrurevitalizarea lor.

Produsul 2, Waves Fatale, este destinat părului mediu (ca densitate/grosime). Acesta este o cremă modelatoare pentru definirea buclelor și onduleurilor, ce garantează un aspect impecabil timp de 24 de ore.
Spiral Queen, produsul 3, se adresează părului gros, este o spumă modelatoare ce ajută la conturarea buclelor și onduleurilor.












Preț recomandat pt fiecare dintre cele 3 produse: 75 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger