miercuri, 22 aprilie 2015

New Summer Edition Chrome & Azzaro Pour Homme 2015

Chrome 2015 Limited Edition
Un nou parfum efervestent si fructat!


Aceasta noua versiune a lui Chrome se alatura  vibratiei  estivale, prin  notele fructate, tartinabile, apetisante si exotice precum acaiul si fructele goji, adevarate placeri pentru simturi, nuante vibrante, viu colorate ce capteaza privirea.

Chrome 2015 Limited Edition este imbogatit cu trei ingrediente principale, grapefruit, da aroma proaspata acidulata si efervescenta ce reda prospetime parfumului;coacaze violet din Amazonia, o delicioasa aroma dulceaga ce confera energie si vitalitate; goji salbatice originare din Tibet care se gasesc acum in China si Mongolia, redau parfumului luminozitatea si prospetimea.
Familia olfactiva: Citric Acvatic Lemnos


 Azzaro Pour Homme2015 Limited Edition


La inceput a fost Azzaro Pour Homme, parfumul seductiei!
Primul parfum creat de Azzaro a fost Azzaro Pour Homme lansat in 1978, parfumul seductiei pure, un clasic elegant si rafinat  specific stilului italienesc.
Acest parfum distins, senzual ofera barbatilor viralitatea carismatica atemporala.

Un nou parfum aromat cu fructe insorite!
Pentru acesta vara 2015, parfumul Azzaro Pour Homme ramane la fel de captivant ca si pana acum, mult mai colorat in stilul verii, datorita fructelor si notelor condimentate precum precum gingerul sau portocalei amare.

Editia limitata 2015 Azzaro Pour Homme contine trei ingredient principale: Portocala amara, exploziva, cu fatetele sale verzi, affine si ginger ce redau personalitatea distincta parfumului.

Familia olfactiva: Fougère Proaspat Lemnos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger