vineri, 27 februarie 2015

L’EAU D’ISSEY CITY BLOSSOM

Unghiuri olfactive afirmate

L'Eau d'Issey, a luat nastere in anul 1992 dintr-o frumoasa semnatura olfactiva, a zguduit lumea parfumeriei prin mireasma sa inovatoare, puritatea notelor sale si simplitatea evidenta a mesajului sau.
Recunoscut printre altii, si stand mandru impotriva influentelor modei, s-a putut ridica la nivelul aromelor iconice, atemporale, pur si estetic.
Ceea ce Issey Miyake a creat in 1992 a fost o noua viziune a feminitatii. Un brand esential si surprinzator al feminitatii, fara artificii, departe de codurile pre-stabilite.

Orasul si natura, stralucind impreuna

Astazi, incursiunea naturii in inima orasului este noua provocare lansata de brand, pentru ca pentru inca o data alunga toate cliseele: pentru ca orasul nu este monoton si nici monocromatic; stie cum sa surprinda viata de dincolo de zidurile sale. Semnatura noii arome primavaratice semnate Issey Miyake    City Blossom este insasi viata in floare.
Brandul l-a invitat pe Alberto Morillas si pe artisa Mademoiselle Maurice sa-si descatuseze creativitatea pentru noua editie limitata de primavara 2015.
Atunci cand iarna se pierde si primavara se apropie, natura se reafirma, chiar si in oras.

Florile de sub pavajul strazilor...

Reticent la inceput, apoi putin mai indraznet, florile care acompaniaza transformarea sunt la fel de inevitabile ca si trecerea anotimpurilor, isi dezvaluie aroma lor radianta si culorile stralucitoare pentru locuitorii mediului urban.
Florile perfecte din vitrina celei mai frumoase florarii, isi raspandesc frunzisul lor sofisticat pe pavaj si sunt tema centrala a acestei noi arome.

Nu avem nici un buchet de “flori salbatice”, capturate amuzant de un parfumier pentru a incita nostalgia vietii la tara printre locuitorii urbani. Aceasta este abordarea opusa: florile inflorite la oras, pe ziduri si care satureaza aerul cu caldura lor, in sensul literal si figurativ al lumii.
Chiar aceasta rezonanta transforma florile figurative, pe care si-a concentrat parfumierul Alberto Morillas creatia, intr-o divina briza de primavara: debutul luminos si vesel asemeni semnelor schimbarii anotimpurilor, piper roz, si o ploaie de stropi citrici, neuitand de o atingere de calone, un semn al legendarului L’Eau d'Issey: primele semne ale unui boboc care in curand urmeaza sa infloreasca. In imprejurimile inrourate, prospetimea este accentuata de note de mijloc care rezoneaza de flori delicate de osmanthus asemeni mierii, o invitatie la calatorie – in cealalta parte a orasului – oferita de magnolie si frezie: rezervata si masurata, floarea a ales sa-si pastreze misterul desfacandu-se doar pe jumatate. Mai apoi, cu notele de baza realizate din cedru alb natural de Virginia dominat de note puternice de ambrox si mosc alb, acest buchet imaginar capata forma si isi culege energia, “se textureaza” asemeni petalelor unei flori care ating la final pielea...floarea se deschide complet, cu seninatate, intr-un amestec subtil de farmec si indrazneala.

“Am o admiratie pentru L’Eau d'Issey, si in timp ce am depasit barierele crearii unei reintrepretarii temporale ale acestuia, am cel mai mare respect asupra valorilor care s-au transmis de la crearea sa.” A. Morillas

Pentru a sublinia poezia si frumusetea trecatoare acestei noi arome, si pentru a se asigura ca subtilitatea acestei ode aduse primaverii este atat visuala cat si aromatica, Issey Miyake a invitat o tanara artista frantuzoaica, Mademoiselle Maurice, pentru a produce o opera de arta efemera care sa debordeze de bucurie si poezie. Prin interpretarea campaniei de publicitate L’Eau d'Issey, sticlei sale iconice si a cutiei, identitatea visualului City Blossom a luat nastere, in aceeasi maniera in care o crisalida care a devenit fluture se pregateste sa se roteasca in jurul luminilor si tumultului orasului...

 Fals vulnerabil. Dorit cu adevarat. Total evaziv.
Mademoiselle Maurice este o artisata de origine franceza de 29 de ani.

Din micutul ei atelier din Paris, a creat si conceput nenumarate materiale colorate care stau ca dovada backround-ului ei divers si educatiei.
Realizate fie din origami sau matase, brodate sau folosind alte tehnici amestecate, creatiile sale au o relatie directa cu viata sa zilnica.
Evadand din gri-ul parizian, o formatiune cosmica a lucrarilor sale sparge monotonia peisajului urban.
Aceste creatii pozitive, pline de culoare si pline de insemnatate provin de la un carusel de emotii unde fiecare persoana isi poate gasi un ecou al propriei sensibilitati.




 EI MDay 2015_EDT 50ml+BL 50ml+SC 50ml

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger