luni, 7 iulie 2014

Orice ai nevoie la ProduseCosmetice.ro!


Cum începe o colaborare frumoasa???

Ei bine totul începe cu un e-mail, dacă tot suntem in era tehnologiei, a interacționa cu oameni frumoși este acum mai facil. Când am primit e-mailul eram in cea mai aglomerata perioada ever, însă cum nu imi place sa refuz oamenii cu idei minunate, am decis sa pornim o colaborare frumoasa.

Am studiat cu atenție ofertele de pe site ProduseCosmetice.ro si am descoperit o varietate de produse si branduri dragi mie.
Primele produse pe care mi le-am dorit tare au fost si o descoperire fantastica si practic m-am îndrăgostit iremediabil...cu siguranță vor fi trecute pe listele mele de shopping permanente.

1. Lotiune pentru Par Ondulat Arganicare - intrați pe link pentru a descoperi produsul in totalitate, este un produs care m-a fascinat si mi-a bucurat buclele in fiecare zi. Este un produs pe care il ador si am încercat sa va descriu si vouă de ce m-a făcut sa il iubesc!



2.L'oreal Glam Bronze Micro-Fine Bronzing Mist Light - Blonde

Va scriu in curând despre el, mi-a plăcut  mult si este produsul ideal pentru vara, ofera tenului o strălucire naturala si tenul va avea un aspect perfect bronzat.





L'oreal Glam Bronze Micro-Fine Bronzing Mist Light - Blonde
  
* Recomandat pentru tenul asociat parului blond ! 
* Pentru prima data la scara larga, un strat fin de culoare pentru ten care asigura un efect foarte natural; 
* Stratul fin colorat este foarte natural si luminează tenul. Dintr-un gest simplu si rapid, tenul este perfect bronzat pentru întreaga zi; 
* 75 ml 


Ce am apreciat in aceasta colaborare?
Ei bine, am fost incantata ca, de la confirmarea comenzii pe e-mail am primit extrem de rapid comanda, bine ambalata, produsele erau intacte si corespundeau perfect cu toate detaliile de pe site, totul safe...apreciez oamenii profesioniști si serioși!

Am făcut deja si o lista cu produsele pe care mi le doresc asa ca...iată va dezvălui doar o parte din ele.

2 comentarii:

  1. Si eu apreciez tare mult oamenii frumosi, atenti la detalii si profesionisti. Tocmai de aceea cand dau o comanda si imi vine coletul studiez totul, incepand de la ambalaj pana la produsele in sine. :) De pe acest site nu mi-am comandat nimic, inca, dar....cum fac parte din categoria iubitoarelor de cosmetice, nu se stie. :D am sa arunc un ochi sa studiez...dosarul. :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da studiază dosarul, merita efortul, cu siguranță vei găsi produse interesante! :) pup

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger