vineri, 11 iulie 2014

Noutati Max Factor Gel Shine Lacquer




La aproape 90 de ani de cand Dl Max Factor a inventat Supreme Nail Polish – o pudra de nuanta bej care era pulverizata pe unghii si apoi lustruita pentru a da stralucire si culoare – Max Factor va prezinta cea mai recenta inovatie: NEW Gel Shine Lacquer.

Special creat pentru femeile dezamagite de lacurile de unghii obisnuite care fac compromisuri la culoare, rezistenta sau stralucire, noul Gel Shine Lacquer va asigura de indeplinirea tuturor cerintelor de mai sus. Asigurand o culoare intensa, grad ridicat de stralucire si rezistenta pana la 7 zile, va puteti face acasa o manichiura ca la salon.


Pat McGrath, Global Creative Director pentru Max Factor, spune: “Unghiile repezinta una dintre cele mai usoare cai de a obtine o transformare eleganta. Pentru ca Max Factor celebreaza 100 de ani de glamour, am fost implicate in selectarea nuantelor pentru noul Gel Shine Lacquer - fiecare nuanta pe care am ales-o este o reinterpretare moderna a culorilor clasice care au definit tendintele de make-up de-a lungul anilor.”

Rosul anilor 50: culoarea pe care o asociem cu anii 50 este rosul pin-up. Aceasta nuanta pe unghii potrivita cu un ruj mat este imaginea definitorie pentru anii 50 ce nu se va demoda niciodata. Fiecare femeie trebuie sa aibe un lac de unghii rosu iar nuanta Patent Poppy perfecta pentru un look clasic – este o nuanta de rosu vibrant cu o usoara tenta portocalie.

Albastrul anilor 70 : Cum miscarea Punk era la moda, unghiile colorate in albastru erau foarte populare printre hipsterii acelor vremuri. Lacquered Violet este un albastru mai cald cu tente rosu inchis pentru mai multa intensitate. Este o nuanta cu adevarat sofisticata si opulenta.

In contrast, nuanta Glazed Colbalt te duce cu gandul la nuantele de albastru folosite de Givenchy si Valentino in colectiile SS14. Cu tonuri bogate turquoise este o nuanta moderna minimalista si usor de purtat.

Culorile vesele ale anilor 80: Perioada Noilor Romantici cum ar fi Blitz Kids si Boy George, Nimic nu defineste mai bine anii 80 decat nuanta fuchsia. Nuanta Twinkling Pink, cu tonuri mai feminine de roz, te readuce in acel spirit. Gleaming Teal si Vivid Vermillion, nuante iconice pentru femeile anilor 80 sunt, in continuare, placate de femeile de astazi.

Anii 90s - toate nuantele Burgundy





Cum functioneaza Gel Shine Lacquer ?
  • Culoare intensa: Argila din bentonit asigura o absortie mare de pigment.

  • Stralucire intensa: Gel Shine Lacquer are o formula mai densa care impiedica mularea gelului pe imperfectiunile unghiei si conferind astfel un aspect neted, perfect. Se niveleaza de la sine fara sa lase dungi sau urme de pensula.

  • Rezistenta: un element plastifiant in doua straturi adauga flexibilitate nitrocelulozei (o substanta intalnita in majoritatea lacurilor de unghii) Flexibilitatea crescuta genereaza un film rezistent pentru a minimiza impactul asupra unghiei cee ce duce la mai putine ciobiri – astfel strălucirea intensa si rezista mai mult

*Produsul este valabil din luna Iulie 2014. 

Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger