marți, 22 iulie 2014

Murad® Instant Radiance Eye Cream


MURAD®  LANSEAZĂ O FORMULĂ REVOLUȚIONARĂ CARE ELIMINĂ INSTANT CEARCĂNELE!

Murad®  Instant Radiance Eye Cream

Un produs inovator care previne, tratează și repară pielea afectată de razele solare.
Ilumineaza instant zona ochilor!

Noua cremă de ochi Instant Radiance Eye Cream elimină INSTANT cearcănele în timp ce iluminează și uniformizează zona ochilor!
Cu un complex intensiv de vitamina C (Resilient-C Complex ™), Instant Radiance Eye Creamare o formula ce conține particule iluminatoare care reduc vizibil cearcănele,
Retinyl Palmitate ce oferă strălucire pielii și Unt de Mandarine ce păstrează nivelul de hidratare, uniformizează pielea și minimizează apariția liniilor fine și a ridurilor.
Este conceput pentru a fi folosit pe arcade, pleoape și sub ochi, fiind și un excelent primer pentru ochi care asigură o aplicare omogenă a fondului de ten și a concealer-ului.

Principalele acțiuni:

·         Reduce aspectul cearcănelor cu 30% în doar 15 minute
·         Pielea este cu 48% mai netedă după prima aplicare
·         Complexul Resilient-C Complex™ patentat Murad favorizează producția de colagen natural și oferă luminozitate pielii
·         Conține mini paricule iluminatoare care reduc cearcănele, oferind luminozitate vizibilă zonei ochilor

Instant Radiance Eye Cream face parte din gama Murad Environmental Shield potrivită pentru persoanele care au cearcăne pronunțate, pete provocate de soare și hiperpigmentare.
Acestea conțin ingrediente active care lucrează intens pentru a trata îmbătrânirea provocată de mediu, soare, radicali liberi și alți factori externi.

Sfatul Dr. MURAD: “Pentru a combate îmbătrânirea cauzată de mediul înconjurător este important pentru sănătatea noastră generală sa avem parte de toți nutrienții
necesari – atât prin produse dedicate cât și intern, prin alimentație. Odată cu dezvoltarea acestor formule noi avem posibilitatea sa tratăm aceste probleme ale pielii oferind produse care conțin antioxidanți puternici care protejează și repară pielea.” 

Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger