marți, 1 iulie 2014

Georgia May JAGGER, noua imagine pentru ANGEL by Thierry Mugler


“ANGEL este strâns legat de copilăria mea, și continuă să mă fascineze la fel de mult ca întotdeauna. Este foarte incitant să devin noua imagine a femeii ANGEL.… la 19 ani după mama mea!”
Georgia May Jagger

Începând cu 1 Iulie 2014, Thierry Mugler Perfumes sunt încântați să îi ureze bun venit noii muze ANGEL: Georgia May Jagger.


O stea extraordinară în lumea modei și a frumuseții, Georgia May Jagger este imediat remarcată datorită buzelor sale perfecte; recunoscută datorită stilului săi iconic, la doar 22 de ani, ea a apărut deja în toate revistele fashion de top: British Vogue, American Vogue, Harper’s Bazaar, Dazed and Confused, I.D., Purple, LOVE, și W Magazine, pentru a menţiona doar câteva din acestea.


Alegerea Georgiei May Jagger are loc într-o nouă eră a legendei ANGEL şi este de la sine înţeleasă... asemeni mamei sale, super-modelul Jerry Hall, care a avut deja o strânsă legătură cu istoria brandului, o prezenţă frecventă în cadrul prezentărilor de modă couture ale lui Thierry Mugler, aceasta a fost muza emblematicului ANGEL între anii 1995 şi 1997. De la Jerry Hall, Georgia May moștenește frumusețea și simțul înnăscut pentru glamour. De la tatăl său, Mick Jagger, fără îndoială moștenește atitudinea rock pe care o aduce pentru prima oară imaginii ANGEL. Precum acestei arome legendare, Georgia May zguduie codurile stabilite, cu un stil natural, sexy ușor rock.

Precum mama sa, aceasta are o personalitate de “căpetenie”, atrăgând peste un milion de fani, prin intermediul rețelelor de socializare, fiind una dintre cele mai remarcante persoane publice ale generației sale (#angeltribes).

Georgia May Jagger este întruchiparea perfectă a “Beware of Angels” (#bewareofangels) din noua campanie ANGEL: o campanie digitală, de presă şi TV cu un stil fără precedent în lumea parfumeriei care reaprinde spiritul îndrăzneț al brandului. Reclama apare începând cu 23 Iunie iar spotul TV la începutul lui septembrie.
ABOUT ANGEL
``Beware of Angels”



Cele mai frumoase modele şi cele mai glamour actriţe au întruchipat imaginea ANGEL.

În 1992, cand Thierry Mugler a lansat parefumul ANGEL, acesta a ales-o pe modelul francez, Estelle Lefébure pentru a fi imaginea primului sau parfum. În vârful unui zgârie-nor din New York, purtând un costum negru și învăluită într-o eșarfă albastră de muselină, a început un capitol pe care Jerry Hall l-a continuat în 1995, îmbrăcată într-o rochie argintie, într-un echilibru perfect pe dunele imaculate ale Parcul Național White Sands din New Mexico.
În 2008, ANGEL a rezonat cu magia sa originala într-o intrepretare contemporană a poveştii intepretate de către actriţa americana Naomi Watts. În 2011, un nou înger a apărut, în persoana actriţei Eva Mendes, care a personificat toate faţetele senzualităţii ANGEL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger