sâmbătă, 28 iunie 2014

Max Factor Primer Facefinity All Day & Colour Corrector Stick


Make-up artistii Max Factor stiu ca secretul unui ten fara cusur si al unui machiaj rezistent este modul in care se aplica baza. Iar asta nu înseamnă numai fondul de ten ci realizarea următorilor pași: primer, fond de ten, corector.
Iata doar o parte din noutățile promise de Max Factor in aceasta vara!

Primer Facefinity All Day – prelungește rezistenta fondului de ten. Secretul rezistentei fondurilor de ten Max Factor intr-o sticluta!  Secretul acestui produs consta in particulele micro corectoare ce lucreaza pentru a absorbi transpiratia si sebuumul si prelungesc rezistenta fondului de ten. Primer-ul este un must have in trusa de machiaj a oricareia dintre noi pentru a creea o baza perfecta. Prêt recomandat 54.38 lei




 Creioane corectoare Colour Corrector Stick: In timp ce make-up artiștii, specialiștii, își pot da seama mult mai repede si dintr-o privire cum anume pot corecta micile imperfecțiuni, majoritatea femeilor au probleme in a-si alege nuanța potrivita de corector. Studiile realizate de Max Factor au aratat ca multe femei evita folosirea corectorului sau incearca sa-l foloseasca cat pot de bine insa uneori nu obtin un rezultat chiar pe placul lor. Corectoarele CC Sticks sunt special concepute pentru a remedia fiecare tip de imperfectiune in parte – roseata, pete inchise la culoare, cearcane. Succesul produselor CC Stick se datoreaza Teoriei Culorilor pe care Dl Max Factor a aplicat-o in 1918 – culorile opuse folosite impreuna neutralizeaza. Aceasta tehnica este mai eficienta si rapida decat potrivirea nuantelor. Iata cum functioneaza:
VERDE – Neutralizeaza roseata – Perfect pentru persoanele care doresc sa estompeze nuanta rosiatica a tenului. 
GALBEN – Neutralizeaza nuantele de violet cum ar fi cearcanele.  Contracareaza nuantele de violet sau lila rezultand nuante pale de albastru.
ROZ – aduce la acelasi nivel petele inchise la culoare cu nuantele de ten mai deschise.Contracareaza nuantele de albastru si ilumineaza .
ILUMINATORUL – reflecta suav lumina si ilumineaza tenul. 

Prêt recomandat 52.54 lei

Un comentariu:

  1. Inca de cand am aflat de noutatile acestea am zis sa citesc intai review-uri suficiente inainte de a pune si eu manuta pe ele. Corectorul si primerul sunt ff tentante. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger