miercuri, 11 iunie 2014

L'Acquarossa Eau de Toilette




PARFUMUL LUMINOS AL PASIUNII


Manifestul femeii sofisticate, puternice și pasionale, poțiunea magică a pasiunii într-o sticlă seducătoare roșu intens... L’ACQUAROSSA Eau de Parfum setează codurile feminine pe cele mai arzătoare culmi.
Astăzi, L'Acquarossa Eau de Toilette prelungește această aventură feminină si senzuală și o intensifică prin note proaspete și spumante. Parfumul este mai lejer si sticla este colorată în nuanțe discrete de rosu-portocaliu . O variație luminoasă inspirată de o plimbare in jurul fântânilor din Roma la primele ore ale dimineții - bijuterii sinonime cu prospețimea, lumina si frumusețea ...
Apa a fost deja parte din ADN-ul L'Acquarossa Eau de Parfum. Acum, ea explodează într-o multitudine de cascade din L'Acquarossa Eau de Toilette!
Apa la fel de pură și cristalină ca cea din fântânile atât de dragi ale casei Fendi, un brand care s-a dedicat conservării acestui patrimoniu faimos în întreaga lume – demarând proiectele "Fendi for Fountains" pentru renovarea legendarei Fontana di Trevi și ale celor Patru Fântâni.
Se face ziuă. Primele raze de soare luminează orașul în nuanțe calde de roșu-portocaliu. Orasul se trezește și o nouă zi aduce promisiune, lumină și emoție. Femeia Fendi este gata să îmbrățișeze toată bucuria și fericirea vieții, savurează primele trairi pasionale din interior.

Culoare roșie a fost semnătura parfumului L’ACQUAROSSA Eau de Parfum. Portocaliul luminos face trecerea dintre acest parfum intens și varianta mai lejeră, L’ACQUAROSSA Eau de Toilette!
Un parfum nou care luminează fațeta înfloritoare a femeii Fendi și introduce o notă luminoasă în linia L'Acquarossa. Condimentează puritatea primelor întâlniri, cu pasiunea bruta traită în zori.
O sticlă roșie ce strălucește în razele dimineții…


Atât de emblematic pentru Fendi, perfecționismul și pasiunea pentru avant-garde se regăsesc în designul sticlei excepționale L’ACQUAROSSA Eau de Parfum – o armonie perfectă și puernică între roșu, negru și auriu.
Liniile drepte și unghiurile perfecte se păstrează în designul sticlei noului L’ACQUAROSSA Eau de Toilette. Culoarea intensă este echilibrată printr-o singură linie: roșul intens fuzionează perfect cu nuanța caldă roșu-portocaliu, asemenea razelor calde ale răsăritului.
Ambalajul este proiectat cu modelul Péquin, atât de emblematic casei Fendi lui, devenind o caracteristică esențială a liniei L'Acquarossa. Cele două nuanțe portocaliu-roșu reproduc culorile strălucitoare ale răsăritului: contrastul este radiant și strălucitor ... asemenea femeii care l-a inspirat!


O aroma proaspătă și solară…


Creat de François Demachy, Director of Olfactory Development al LVMH, în colaborare cu Delphine Lebeau și Benoist Lapouza, L’ACQUAROSSA Eau de Toilette este un parfum proaspăt floral ale cărui note citrice sunt scăldate în razele soarelui.
Notele de vârf sunt parfumate cu aromele grădinilor italiene: adaosul de Portocale Rosii de Sicilia adaugă o dimensiune revigorată și spumantă Mandarinelor de Sicilia si Bergamotei de Calabria. Piperul Sichuan le condimentează și le luminează.
În notele de mijloc regăsim arome de Flori Lantana, o urmă de îndrăzneală preluată de la L’ACQUAROSSA Eau de Parfum. Fructat, picant și acidulat notele sale oferă un temperament puternic noului parfum L’ACQUAROSSA Eau de Toilette, în timp ce notele delicate și elegante de Bujor și feminine de Violete completează inimă radiantă a noului parfum.

Notele de bază de Lemn Rosu de Cedru și Mosc îi oferă o notă proprie lemnoasă și picantă. 

Acestea completează minunat notele roșii, intense, nuanțate de notele citrice și florale, lăsând o urmă solară a femeii puternice.

Chiara Mastroianni, muza strălucitoare

Roma se trezește. Acest oraș nemuritor este inundat în relexii de foc și aurii.

Chiara Mastroianni este nimfa răsăritului. O legendă contemporană romană: sirena fântânilor sale.

Nude și sofisticată în același timp, poarta o rochie lejeră, într-o culoare deschisă, ca un fundal al zilei care începe. Sublimă și imaculată. Pură și strălucitoare.

O aluzie inevitabilă la Anita Ekberg slăvind La Dolce Vita în timp ce se scaldă în Fontana di Trevi la primele

 ore ale dimineții, în compania lui Marcello Mastroianni. Aprinde răsăritul de vară, prins în vraja fântânii în 

care a înotat. Se pierde în Villa d'Este, locul dedicat Renașterii Romane și o capodopera a arhitecturii 

italiane, recunoscută pentru faimoasa "Calea celor 100 de fântâni”.

Se face dimineață.

Cu toate acestea, nu se observă nici o mișcare la Palat. Strâns în îmbrățișarea primelor raze de lumina, o 

pasiune se naște, la fel de orbitoare precum soarele roman, la fel de proaspătă și spumantă ca fântânile

 romane.


După declarația intensă/ pasionala a parfumului L'Acquarossa Eau de Parfum, L'Acquarossa Eau de Toilette 
exprimă începutul unei povești de iubire: acele prime momente de furnicături de pasiune.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger