luni, 16 iunie 2014

Concurs Clarins Double Serum & Beauty by Coco- Concurs Incheiat

Vara aceasta este vara mea si îmi place să cred că vă pot oferi si vouă părți frumoase din ea.
Iată că a venit momentul unui nou concurs așa că, vă invit să îl descoperiți cu cel mai mare interes.
Clarins ne propune să avem grijă de pielea noastră și pentru că un produs iconic al brandului este Double Serum, atunci vă ofer câteva informații despre el.
Double Serum


Mai mult decat un simplu ser, acesta este unicul ser anti-îmbătrânire care combină peste
20 de extracte din plante, atent selecționate pentru calitățile lor, ce stimulează cele 5 funcţii vitale ale pielii: regenerare, hidratare, oxigenare, nutriţie şi protecţie. O formulă bifazică, de neegalat, pentru rezultate de intinerire mai vizibile, chiar și de aproape.
INGREDIENTE ESENȚIALE ȘI ACȚIUNILE ACESTORA:
Hidratare:
Katafray- Stimulează procesul natural de hidratare în fiecare strat al pielii.
Nutriție: 
Kiwi- Optimizează livrarea substanțelor nutritive către celule.
Oxigenare:
Ulei de măceș organic- Îmbunătățește oxigenarea celulară.
Protecție:
Fistic + ceai organic verde- Protejează împotriva agresiunilor interne și externe
Regenerare:
Banane verzi + Survixyl IS ™ -îmbunătățeste reînnoirea celulară și consolidează structura pielii

METODĂ DE ÎNTREBUINȚARE
Folosiți dimineața și / sau seara pentru o anumită perioadă de timp sau pe tot parcursul anului. Apăsaţi de 2-3 ori, amestecați produsul în palmă, apoi aplicați pe faţă şi pe gât inainte de a aplica produsele uzuale de îngrijire a pielii.
Condiții de participare Concurs:
  1. Like & Share paginii Beauty by Coco Aici
  2. Like & Share concursului Clarins
  3. Lasa un comentariu cu numele și link către contul de Facebook cu care participi în concurs, sa putem verifica dacă au fost îndeplinite toate cerințele concursului
  4. Sa ne raspunzi la intrebarea: Cat de important crezi ca este un serum in ritualul de ingrijire zilnica a pielii?
Perioada de participare: 16-30 Iunie 2014
Premiu: Clarins Double Serum 30ml

Detalii:
Câștigătorul va fi extras cu ajutorul Random.org, vom aprecia si cel mai creativ și mai impresionant răspuns.
Premiul va fi expediat de catre sponsor prin curier rapid.

Atentie: Toate condițiile de participare la concurs sunt obligatorii în caz contrar puteți fi descalificați din concurs.

Va invitam la visare și va dorim o vara incendiara!

Câștigătoarea este Mere Verzi! Felicitări, sa il folosești cu placere! Așteptam cu drag părerea ta despre produs!



31 de comentarii:

  1. Buna, COCO!
    Multumim pentru concurs!
    Parerea mea este ca un serum este deosebit de important in ritualul de ingrijire de zi cu zi, pentru ca el actioneaza in primul rand ca un primer, ca o baza pentru etapele ulterioare de ingrijire a pielii. Conceptul de "serum" este destul de recent la noi, desi produsele de acest gen sunt folosite cu succes de multa vreme prin alte colturi ale lumii. Eu consider ca un astfel de produs nu poate aduce decat sanatate si vitalitate pielii, o hraneste si o pregateste pentru urmatoarele faze ale ingrijirii si make-up-ului (daca este cazul), desi sunt sigura ca un asemenea produs de la Clarins poate fi folosit simplu, ca atare, pentru revigorarea si mentinerea pielii sanatoase!
    fb: nadia alina candrea
    am dat share concursului :
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/818320141521330
    Si paginii :)
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/818320028188008
    Multumesc inca o data pentru sansa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Coco!

    Fb: Olivia Boros
    Share concurs: https://www.facebook.com/olivia.boros/posts/4395742307097
    Share pagina: https://www.facebook.com/olivia.boros/posts/4395745347173

    Recunosc ca nu am prea folosit serumuri, desi ar fi trebuit. Intotdeauna am considerat ca sunt cam scumpe si am preferat sa achizitionez creme in locul serumurilor. Dar mi-as dori sa pot folosi serumuri fiindca sunt niste produse fantastice, mai ales cele din gama Clarins. Aspectul pielii are foarte mult de castigat in urma folosirii lor fiindca sunt, in general, formule mai potente si mai eficiente, avand o concentratie mai mare de ingrediente active. Unele contin chiar 70% ingrediente active, fata de 5-10% cat au cremele, ceea ce mi se pare extraordinar! Serumurile contin nutrienti benefici pentru piele, vitamine, ingrediente naturale (produsul din imagine are ingrediente naturale din plin!) etc. Plus ca au abilitatea sa patrunda mai bine in straturile profunde ale pielii deoarece moleculele lor sunt mai mici, spre deosebire de creme. Pielea este hranita, hidratata, cu aspect intinerit si luminos.
    Multumim pentru concurs! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. FB - Mariana Daliu
    Share - https://www.facebook.com/monicamariana.daliu/posts/411385799004112
    Serum-ul este favoritul meu, folosesc o varianta pentru ingrijirea de zi si una pentru rutina de seara, are textura perfecta pentru tenul meu gras si pentru mine reprezinta formula magica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si link-ul de share la pagina blogului: https://www.facebook.com/monicamariana.daliu/posts/411387075670651

    RăspundețiȘtergere
  5. Fb: Laura L. Myrvold
    Link share concurs: https://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10203441646897738
    Link share pagina:https://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10203441638097518
    Ca sa fiu sincera nu am incercat nici un serum pina acum... nu prea mi-am permis financiar ( sant ceva mai scumpe decat cremele pe care le cumpar ) ... si mai exista un motiv pentru care inca nu le-am incercat : deoarece am considerat ca tenul meu nu ar avea nevoie, aratand destul de bine pina la varsta de 40 de ani ( cred ca la mine e ereditar, ten mostenit de la mama mea )...dar dupa ce am trecut pragul de 40 de ani am oservat ca tenul mea si-a mai pierdut din elasticitate si vitalitate si au inceput sa-si faca aparitia ridurile fine, asa ca pe viitor ar trebui neaparat sa investesc intr-un serum, care dupa parerea mea, fiind mai concentrat si avand in compozitia lui mai multe ingrediente foarte bune, isi va face bine treaba...
    Multumim pentru concurs ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. fb preda nicoleta alina , link profil https://www.facebook.com/nicoletaalina.preda , share concurs https://www.facebook.com/nicoletaalina.preda/posts/720282354682282 , share pagina https://www.facebook.com/nicoletaalina.preda/posts/720282211348963 , nu am folosit pana acum un ser , dar consider ca dupa varsta de 30 de ani , este necesar si cred ca este si foarte eficient .

    RăspundețiȘtergere
  7. STEFAN NADIA IRINA17 iunie 2014 la 10:27

    După curățare, aplic serul hidratant din gama Vinosource- Sérum S.O.S Désaltérant care este foarte ușor și îmi oferă exact doza de hidratare necesară însă fără să îmi încarce tenul; în plus, intră repede în piele și împrospătează. Parfumul este fin și dispare aproape imediat după aplicare, iar textura este undeva între ser și cremă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Popescu Ioana Cristina17 iunie 2014 la 12:54

    Nume:Ioana Cristina Popescu
    Fb:https://www.facebook.com/ioanacristina.popescu.7

    Cred ca este foarte important sa folosim un serum in ritualul zilnic de ingrijire, si spun asta deoarece am un ten cu probleme, am tot timpul probleme cu acneea, iar cand scap de ea raman cu semnele si tot asa, iar singura solutie sa revin la un ten normal este sa folosesc un serum pentru regenerarea tenului, pentru ca acesta sa aiba din nou toate ingredientele sa functioneze cum trebuie, ca sa zic asa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Agache Nicoleta
    https://www.facebook.com/nicoleta.agache
    Dupa varsta de 35 de ani,este bine sa folosim serul in cure ,de 2 ori pe an.Dupa varsta de 40 de ani,ar trebui sa-l folosim zilnic.Serul pentru faţă conferă pielii toate ingredientele de care are nevoie pentru o îngrijire buna.Este foarte concentrat, format din molecule mult mai mici decât cele conţinute de cremele hidratante,pătrunde mult mai uşor în epidermă şi de cele mai multe ori, în dermă, având un efect intens reparator.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adina Gavriloi
    https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi
    Un ser anti-îmbătrânire este un aliat de nădejde al nostru, al pielii noastre în lupta cu trecerea timpului, cu stresul și cu toți factorii dăunătorii ce își lasă amprenta asupra noastră.Cu cât ingredientele sale sunt mai active, cu atât este mai bine. Îmi doresc de la un astfel de ser să îmi hidrateze și să îmi regenereze pielea, să îmi ofere elasticitate, protecție și hrănire.Desigur, orice femeie care se respectă și are grijă de ea, caută formula perfectă și încearcă diferite combinații.Un ser este creat cu mai multă atenție și pare mai dedicat rezolvării problemelor tenului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Monica Marton
    https://www.facebook.com/martonmonica
    https://www.facebook.com/martonmonica/posts/527749727351789
    https://www.facebook.com/martonmonica/posts/527749637351798
    Serul este foarte important deoarece este un produs hidratant care contine o concentratie mai mare decat o crema de ingrediente benefice pielii, cum ar fi antioxidanți. Eu, din pacate, nu il folosesc zilnic, adica nu il am acasa. Am avut cele mai placute experiente cand cosmeticiana mea il folosea pe pielea mea care capata o textura foarte placuta. Am fost machiata la salon, iar folosirea serului a facut sa arat foarte bine, sa am un ten luminos, un machiaj rezistent ore in sir deoarece avea o baza foarte buna. De cate ori mi se popune sa il folosesc cand merg la evenimente, nu ezit. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. FB - Dane Dn
    Share pagina - https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/335625209920934
    Share concurs - https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/335625283254260
    Serum-ul este preferatul meu, folosesc crema ziua, iar seara serumul pentru ca este mai gras.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna!Eu cred ca este foarte importanta folosirea unui serum in ritualul de ingrijire a tenului.Am folosit o perioada scurta de timp un serum,care mi-a fost benefic din toate punctele de vedere.Structura moleculara a unui serum este diferita de cea a unei creme sau lotiuni,astfel ingrendientele active patrund mai adanc in piele,rezolvand probleme ca lipsa de hidratare si fermitate.Serum-urile se absorb instant in piele, iar formula lor nu intra in conflict cu a altor produse, de aceea aplicarea unui serum nu o exclude pe cea a unui produs hidratant. De altfel, daca le aplicam impreuna, tenul nostru are doar de castigat (serum-ul actioneaza in profunzime, in timp ce crema sau lotiunea actioneaza in straturile superficiale).Serumul este considerat un adevarat elixir pentru frumusete,pentru ca reduce ridurile,reda tenului tonusul si stralucirea tenului!
    Multumim pentru concurs!
    Share:https://www.facebook.com/spac.cristina/posts/731953430200033
    FB;Spac Cristina

    RăspundețiȘtergere
  14. Fb Cata Pop
    Share pagina https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/450054838465469
    Share concurs https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/450055071798779
    Este foarte important sa folosim un serum in ritualul zilnic de ingrijire, este benefic pentru ten pentru ca are ingrediente ce sunt bune pentru fata.

    RăspundețiȘtergere
  15. FB - Milita Petre
    Share pagina - https://www.facebook.com/milita.petre/posts/362592417225918
    Share concurs - https://www.facebook.com/milita.petre/posts/362592720559221
    Acesta este un concurs cu un premiu pe care mi-l doresc din suflet, Clarins este marca mea de suflet si imi plac la nebunie produsele lor, sunt perfecte pentru tenul meu gras si din aceasta cauza prefer un serum, fata de o crema hidratanta, este mai concentrat si mai potrivit tipului meu de ten!

    RăspundețiȘtergere
  16. FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/311920072265901
    Share pagina:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/311920872265821
    Link:https://www.facebook.com/janeta.janet.9
    Serum pentru faţă conferă pielii toate ingredientele de care are nevoie pentru o îngrijire buna si o pile elastica si mai luminoasa este bine sa folosim un serum zilnc mai ales noi cele trecute pe prima tinerete si depasirea celor 40 de ani .Recunosc ca eu folosesc mai mult cremele decat un serum cu toate ca el ma ajuta sa am un ten mult mai frumos si mai tanar datorita igredientelor sale.

    RăspundețiȘtergere
  17. FB: Mere Verzi
    Link cont: https://www.facebook.com/merreverzi si ca sa fie mai usor de verificat:
    Share pagina: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1511344439084730
    Share concurs: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1511344499084724
    Sincera sa fiu nu am folosit niciodata un serum pentru ten, nici nu m-am informat prea tare despre calitatea si eficienta lor... Stiu ca isi au rolul lor, ca si hidratarea sau demachierea fetei, insa cum spuneam, chiar nu am folosit. Ce stiu insa(si asta datorita netului in totalitate pentru ca de aici m-am documentat) este faptul ca isi are un rol important si ca trebuie inclus zilnic in rutina de ingrijire a tenului. Este un adjuvant de nadejde si nu este nici prea ieftin... Cand o sa am ocazia desigur ca imi voi achizitiona unul.
    Cand spun 'serum' eu ma gandesc la un tratament facial, la un produs menit sa tonifieze pielea si sa ii confere un plus de sanatate, sa reduca cearcanele si sa diminueze ridurile fine, pentru ca noi sa fim fericite si etern vesele ca avem un ten sanatos si radiant.
    Cu siguranta serumul are un rol deosebit de important in rutina de ingrijirea zilnica a pielii si acestea sunt doar cateva dintre calitatile lui pe care eu le cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Este un ser anti-îmbătrânire este un aliat de nădejde al meu, si a pielii mele în lupta cu trecerea timpului, cu stresul și cu toți factorii dăunătorii ce își lasă amprenta asupra mea este ca un serum deosebit de important in ritualul de ingrijire de zi cu zi,desi acest "serum" este destul de recent la noi, desi produsele de acest gen sunt folosite cu succes de multa vreme prin alte colturi ale lumii. Eu cu siguranta consider ca un astfel de produs nu poate aduce decat sanatate si vitalitate pielii, la ori ce femeie, asemenea produs de la Clarins poate fi folosit simplu, ca atare, pentru revigorarea si mentinerea pielii sanatoase.
    fb.pop aurelia
    share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/599319016841898
    share concurs.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=650551345032143&set=a.379803472106933.95931.346917975395483&type=1&theater

    RăspundețiȘtergere
  19. FB: crystyna nichita
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/561640777277961
    Un serum este foarte important in ritualul de ingrijire zilnica a pielii pentru a reda vitalitate tenului pe tot parcursul zilei

    RăspundețiȘtergere
  20. Fb Mara Pia
    Share pagina https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=684942034904364&id=100001657214626
    Share concurs https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=684942094904358&id=100001657214626
    Inca nu am folosit un serum, dar stiu rolul lui deosebit de important in rutina de ingrijirea zilnica a pielii. Poate in viitor o sa-mi cumpar unul.

    RăspundețiȘtergere
  21. FB: Ana Maria Tatucu https://www.facebook.com/anamaria.tatucu
    share concurs: https://www.facebook.com/anamaria.tatucu/posts/542167195906597
    share pagina: https://www.facebook.com/anamaria.tatucu/posts/542167135906603

    De cand am descoperit formulele de tip ser facial sau serum, am introdus rapid in rutina mea de ingrijire zilnica cel putin un ser. Un serum fie ca este pe baza apoasa sau uleioasa are capacitatea de a aduce un aport de substante benefice tenului intr-o maniera eficienta, ma gandesc in primul rand la penetrabilitatea ingredientelor si la nivelul de actiune. Toate ingredientele din serum care sunt active au capacitatea sa ajunga si in derm, stratul pielii cel mai activ, acolo unde sunt si rezervele de colagen si de care avem atata nevoie sa fie mentinute cat mai mult. In plus in formulele de ser, concentratia este mai mare de substante active si nu numai atat, ingredientele active se sustin si se compleaza. Chiar ma uitam in descrierea serum-ului de la Clarins ca exista si ingrediente clasice, insa si ingrediente inovative cum ar fi katafray. Pentru noi katafray-ul inseamna un extract exotic, insa este folosit de populatiile din Madagascar pentru tratarea malariei si usurarea durerilor musculare cauzate de malarie. Cata inovatie a trebuit sa faca echipa de cercetare Clarins sa foloseasca capacitatile acestui extract incat sa aduca tenului beneficiul unei hidratari optime si cu efect antirid puternic? Eu sunt intotdeauna suprinsa de acest fel de inovatii care aduc acele ingrediente din formele de medicina alternativa in produse dedicate frumusetii, iar Clarins e excelat mereu la acest capitol.
    Eu am in permanenta minim un ser facial, am serum-uri pe care deja le folosesc in anumite perioade, am reusit sa le detectez la fiecare compatibilitatea cu tenul meu in anumite circumstante. Chiar nu as rezista sa aplic o crema de noapte, in special, daca nu am si un serum la baza.
    Serumul pregateste dermul sa aibe un mediu optim de functionare si rezultatele se vad imediat si se mentin la nivelul epidermei, nivel care se percepe imediat si care ne face sa zambim atunci cand ne privim in oglinda.

    Super concurs , mi-a placut ideea de a povesti ce beneficii aduce un serum , multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna! share concurs: https://www.facebook.com/anytta.gaby/posts/754792377875996
    share : https://www.facebook.com/anytta.gaby/posts/755365834485317
    Consider ca un serum este foarte important pentru ten! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  23. Folosesc serum pentru ten si se vede diferenta fata de cremele pe care le foloseam. E ceva mai scump dar isi merita banii.
    Fb Giorgiana Gio
    Share pagina https://www.facebook.com/giorgiana.gio.1069/posts/1433445553582166
    Share concurs https://www.facebook.com/giorgiana.gio.1069/posts/1433445106915544

    RăspundețiȘtergere
  24. Share pagina https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/662925603784842
    share concurs https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/662925893784813
    Nu am folosit pana acum nici un serum dar am citit despre ele si am vazut ca sunt importante in rutina zilnica pentru ca ele confera un efect imediat de piele ideala.Sper ca in curand sa imi achiitionez si eu unul

    RăspundețiȘtergere
  25. fb: Diana Uricu
    Share: https://www.facebook.com/diana.uricu/posts/10203931782236215
    Serum-ul este foarte important pentru fiecare femeie, de orice varsta, trebuie doar sa-l achizitionam pe cel corect. Eu nu am folosit niciodata crezand ca nu-mi trebuie, am folosit mereu o crema normala, dar un serum este concentrat vitamine si antioxidanti care patrund mult mai profund in piele decat o crema normala hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  26. Marina Georgiana19 iunie 2014 la 12:53

    Georgiana Marina

    https://www.facebook.com/georgiana.marina.169/posts/410228022451932

    https://www.facebook.com/georgiana.marina.169/posts/410228329118568

    Pentru ca aduce un plus de frumusete, de hidratare si de tinerete :)

    RăspundețiȘtergere
  27. fb: caroline maria ,https://www.facebook.com/caroline.maria.1029
    share:https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/670777396331109
    Serul ar fi alegerea potrivita pentru un ten frumos si sanatos ! Are proprietatea de a patrunde in profunzimea tesuturilor pielii, cu o actiune intensa care ajuta la refacerea lipidelor pielii, stimuleaza productia de colagen si celule noi si intensifica hidratarea . Tenul va capata un aspect natural si satinat , cu o culoare uniforma , netezit si tonic , asa cum ne dorim toate ! Cum s-ar zice ...cu serul anti-imbatranire de la Clarins , dam timpul inapoi !

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna!
    Profil FB: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167
    Sare pagina: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202564203005835
    Share concurs: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202564207005935
    Serumul este vital in ritualul de ingrijire zilnica a pileii, pentru va hidtrateaza tenul, il protejeaza si, cel mai important, il regenereaza. Tenul meu este unul cu probleme, acneic, si tare as vrea sa scap de petele inestetice.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  29. facebook:https://www.facebook.com/haine.dama.315 Mocanu Mariana
    shre concurs:https://www.facebook.com/haine.dama.315/posts/306489076179308
    share pagina:https://www.facebook.com/haine.dama.315/posts/306489259512623
    Serumul ne juta sa ne ingrijim tenul in fiecare zi,sa il hidratam si sa-l protejam!

    RăspundețiȘtergere
  30. FB. Lucica Lazar
    Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/569974179789493
    Share pagina. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/569973869789524
    Serul este foarte important pentru ten,il hidrateaza,il regenereaza si il protejeaza de factorii nocivi. De la o varsta mai ridicata cred ca orice femeie ar trebui sa-l foloseasca.Eu am tenul uscat-sensibil si cam greu ii gasesc de leac :( am un ten pigmentat,razele soarelului imi ataca tenul.
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  31. Julia Tineghe - https://www.facebook.com/julie.xbabyxmovulicix
    Desi nu folosesc inca un serum, cred ca acesta este foarte important in rutina zilnica. Din acest motiv, ma orientez si eu catre unul :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger