sâmbătă, 10 mai 2014

New Summer Editions AZZARO



Bucurați-vă de fiorul unei călătorii în Sudul Americii cu Azzaro Pour Homme Ediție Limitată 2014
Familia olfactivă: Fougere -Proaspăt -Lemnos

Azzaro pour Homme Ediție Limitată 2014 este un parfum carismatic, puternic și vibrant,ideal pentru a evada în America de Sud pentru ambientul verii.
Pe lângă fațetele emblematice ce conțin anason, lamâie, busuiocconcentratul seducției cu neroli, lavandă, mușcată, acordul mușchilor de stejar și fațete atemporale acompaniate depaciuli, vetiverși lemn de santal, parfumul conține în plus Acordul de Cocktail Sud American :Ulei esential de portocală braziliană, lemn de gaiac din Paraguay, boabe de tonka dinVenezuela,  cardamon din Guatemala.
Flaconulul Azzaro pour Homme este decorat cu imprimeuri  verzi  și marosimbolizând vegetația luxuriantă din America Latină....


Bucurați-vă de fiorul unei călătorii în America de Sud cu Ediția Limitată 2014 Chrome
Familia olfactivă: Citric - Acvatic - Lemnos


Chrome Ediiție Limitată 2014 este un parfum proaspăt luminos și elegant  ideal pentru a evada în America de Sud pentru ambientul verii.
Pe lângă notele proaspete & mosc precum grapefruit, bergamotă, ghimbir mosc transparentsau notele verzi și acvatice asemeni frunzelor de coriandru licheni, iederă, alături de note lemnoase și ceai ca frunzele mate, ambră și lemn de santal, parfumul are în plus Acordul de cocktail Sud Americanmandarină argentiniană  fructe de pădure braziliene , vetiver brazilian .
Decorat cu o multitudine de nuanțe de albastru, flaconul parfumului Chrome devine pânza unui șevalet ce reflect imaginea unui sat Sud American simbolizând valoile generoase ale parfumului Chrome.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger