luni, 7 aprilie 2014

ZOE SALDANA noua ambasadoare pentru L’ORÉAL PARIS

 Apariția care te magnetizează

NOUA AMBASADOARE PENTRU L’ORÉAL PARIS ZOE SALDANA. Apariția care te magnetizează
A colaborat cu multe branduri de moda fiind recunoscuta pentru aparițiile ei extrem de interesante pe covorul rosu. De aceea, la nivel mondial este considerata un model in lumea modei.
In 2014 va apărea in filmul Infinitely Polar Bear sau Guardians of the Galaxy, iar in prezent filmează in Paris pentru mini-seria Rosemary’s Baby.
Zoe lucrează cu Fundația pentru Haiti FINCA si este implicata in inițiative de strângere de fonduri pentru persoanele care suferă de autism.
Începând de astazi, Zoe Saldana se alătură pleiadei de ambasadoare L’Oréal Paris printre care se numără si Julianne Moore, Freida Pinto, Eva Longoria, Blake Lively, Lara Stone, Ryan Reynolds, Laetitia Casta sau Jane Fonda, Zoe Saldana, definitia starului Hollywoodian, recunoscuta la nivel mondial pentru rolul Neytiri din filmul Avatar si-a construit reputația ca o actrița respectata si versatila care si-a interpretat toate rolurile cu o pasiune extraordinara.
Se distinge de asemenea prin lookul feminin, o privire pătrunzătoare si o fire atletica. 
S-a nascut in 1978 - mama Puerto Ricana si tata Dominican.
Aceasta frumusețe îndrăzneață devine astazi ambasadoare L’Oréal Paris.
“Zoe surprinde cu stilul ei îndrăzneț si frumusețea de felina. Împreună cu toate valorile si mintea ei sclipitoare, o spun fără teama, foarte încrezătoare in forțele ei ea reușește sa întruchipeze femeia L’Oréal Paris. Cu silueta ei magnetica si eleganta, aceasta actriță remarcabila se alătură acum familiei L’Oréal Paris.” spune Cyril Chapuy, Brand Global President. “Pe măsură ce creșteam eram învățată sa cred ca sunt capabila sa fac tot ceea ce poate face si un bărbat. Aceasta filozofie a familiei mele m-a făcut sa fiu ce sunt astazi si am convingerea ca ma însoțește mereu. 
Ca ambasadoare L’Oréal Paris crezul “Pentru ca meritam” înseamnă enorm pentru mine. Îmi doresc sa împărtășesc aceasta valoare si altor femei pentru ca ele sa si-o însușească pentru a trece prin viata cu încredere. Sunt onorata sa ma alătur acestei călătorii a frumuseții împreună cu un brand atât de transnational.” a spus Zoe Saldana. De la o vârstă frageda, Zoe a fost interesata sa facă performanta in dans si apoi in teatru. Faptul ca a învățat in paralel ambele discipline a stat la baza carierei ei profesionale de actrița. Descoperita de o agenție in anul 2000, a obținut primul rol ca balerina in Center Stage, filmul care a marcat punctul de turnura in cariera ei. Extrem de talentata a câștigat rapid respectul industriei de film din partea lui Steven Spielberg, J. J. Abrams sau James Cameron.
Lista de roluri a lui Zoe include titluri precum Pirații din Caraibe (2003), Star Trek (2009), Avatar (2009),
Colombiana (2011), Star Trek into Darkness (2013).

Un comentariu:

  1. Nu stiu cum arata realmente, insa aici are un ten impecabil, o invidiez...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger