luni, 21 aprilie 2014

Oriflame a fost gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj The ONE

 The ONE
Miercuri, 16 Aprilie, Oriflame a fost gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj The ONE. Andreea Raicu, imaginea brandului in Romania, a fost prezenta la eveniment alături de Mihai Calin, maestrul de ceremonii, spre încântarea invitațilorÎmpreună au pregătit punctul culminant al serii.
De asemenea, designerul Stephan Pelger a oferit un spectacol inedit pentru invitații Oriflame: pe un podium alb imaculat, acesta a prezentat in cadrul evenimentului rochii albe din colectia sa aniversara, pentru care a folosit accesorii viu colorate semnate Laura si produsele The ONE. 
Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul Oriflame, Oana Dinculescu.
Albul, baza oricărui joc de culoare, a scos minunat in evidenta versatilitatea colecției de machiaj The ONE, inspirata din ultimele trenduri in moda.
Seara a culminat cu momentul in care una dintre rochii a fost transformata inedit chiar de mana creatorului, cu spray-uri colorate, intr-un joc elegant al luminilor. 

Colecția versatila de machiaj, asa cum o descrie ambasadoarea Andreea Raicu, a incantat invitatii, care, pe tot parcursul serii au testat in exclusivitate produsele, pe insulele special amenajate in Loft Lounge, localul unde s-a desfășurat evenimentul.
Karolina Georgieva, (General Manager Oriflame), si Stefania Marian, (Marketing Director Oriflame), au adus in fata publicului detalii din culisele celei mai importante lansari ale anului: The ONE.
Produsele The ONE sunt disponibile pe piața încă din luna aprilie, iar seria lansărilor va continua!

 Adina Halas
Andreea Raicu si Mihai Calin

 Andreea Raicu, Karolina Georgieva alături de membri de top ai echipei de vanzari.

 Colectia aniversara Stephan Pelger
 Cristina Stanciulescu, Publisher Ringier Romania
 Geta Voinea
 Roxana Voloseniuc, Redactor Sef Revista Elle
 Stephan Pelger

 The ONE by Oriflame



Un comentariu:

  1. Imi imaginez ce 'nebunie' a fost acolo, printre atatea nume si produse... <3

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger