marți, 8 aprilie 2014

Lenovo anunţă noua serie A de tablete Android

Seria include noi funcţionalităţi şi configuraţii variate, adaptate pentru segmente diferite de clienţi
  • A7-30 oferă o experienţă audio excepţională datorită celor două difuzoare frontale consolidate de tehnologia Dolby, într-un format ultraportabil
  • A7-50 cu un ecran de 7 inch şi ecran HD oferă o claritate superioară a textului şi paginilor web, pentru o experienţă vizuală optimă
  • A8 se prezintă cu o paletă largă de culori îndrăzneţe care să se potrivească diferitelor stiluri şi personalităţi, oferind în acelaşi timp divertisment în mişcare
  • A10 oferă o experienţă video uimitoare datorită ecranului HD de 10.1” ce redă clipurile video cu o claritate superioară, pe toată durata zilei
 Liderul în tehnologie Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), a anunţat seria A de tablete Android, în configuraţii şi dimensiuni care îndeplinesc nevoile consumatorilor atât prin ultraportabilitate cât şi prin performanţele multimedia. Portofoliul seriei A, care are de asemenea putere de calcul quad-core pentru o experienţă cât mai fluidă, va fi disponibil începând cu al doilea trimestru din 2014.
Primul model din noua serie este A7-30 de 7 inci. Acest model a fost creat pentru a oferi cea mai bună experienţă muzicală şi multimedia cu ajutorul celor două difuzoare frontale Dolby; în acelaşi timp reuşind să păstreze performanţe de top. Modelul A7-50 este un însoţitor ideal pentru citit, cu al său ecran HD de 7 inch care poate reda textul şi paginile web cu o claritate neîntâlnită, în timp ce ecranul mai mare al lui A8 transformă tableta într-un sistem de “home entertainment” mobil, livrat într-o serie de culori puternice pentru a completa diferite stiluri şi personalităţi. A10 este tableta care completează noua serie de la Lenovo. Device-ul vine echipat cu un ecran HD masiv de 10,1” şi două difuzoare frontale Dolby pentru vizionarea impecabilă a filmelor, în mişcare.
  • A7-30, studioul Dolby de buzunar: Lenovo TAB A7-30 reuşeşte să livreze o experienţă audio care este regăsită în mod normal la tabletele din categoria de 7” mai scumpe. Echipată cu două difuzoare frontale Dolby, A7-30 este tableta ultraportabilă pe care iubitorii de muzică vor să o aibă oriunde. Ecranul impecabil de 7” şi procesorul quad-core conferă o versatilitate neîntâlnită acestei tablete, pentru orice task realizat oriunde; totodată suportul pentru cardul SIM oferă posibilitatea de a rămâne conectat cu prietenii şi familia în orice moment.
  • A7-50, Multimedia readerul clar ca lacrima: A7-50 este alternativa Lenovo pentru cei care îşi doresc o tabletă multimedia la un buget redus. Ecranul HD de 7 inch lasă utilizatorul să descopere pagini de web şi documente text de o claritate impecabilă. Alimentată de un processor quad-core şi echipată cu camere pe faţă şi pe spate, A7-50 devine device-ul perfect pentru a citi, a sta conectat şi a naviga pe internet. Tableta este disponibilă şi sub formă A7-40, în culoarea abanos cu o capacitate de 8 GB şi doar cu cameră frontală.
  • A8, divertismentul personal în mişcare. Lenovo TAB A8 vine într-o gamă variată de culori îndrăzneţe pentru a se adapta diverselor stiluri personale, oferind divertismentul mobil perfect. Display-ul HD de 8 inci, clar, cu culori puternice, sistemul audio Dolby® şi procesorul cu patru nuclee îl face opţiunea perfectă pentru jocuri, filme, muzică, socializare online şi altele.
  • A10, Sistemul Home Theater mobil: Lenovo TAB A10 redă o experienţă video excelentă fără ca utilizatorul să fie nevoit să stea acasă. Vizionaţi filme întregi în calitate superioară în timp ce sunteţi în mişcare datorită ecranului HD de 10,1 inch şi a celor două difuzoare frontale Dolby. Procesorul quad-core foarte ager asigură redarea filmelor cât se poate de clar pe tot parcursul zilei. Această tabletă este într-adevăr adresată iubitorilor de film.
Citat:
“Ultima serie de tablete de la Lenovo este creată pentru a îndeplini nevoile utilizatorilor tineri şi activi, care sunt mereu pe fugă şi care au cerinţe în stilul lor de viaţă la fel de variate precum personalităţile lor. Cu aceste noutăţi în portofoliul nostru de tablete, am introdus tablete care se adresează direct obiceiurilor fiecărui consumator: fie că preferă muzica, să citească e-bookuri sau să se uite la clipuri video în mişcare,” a declarat Shao Tao, vice-preşedintele Lenovo şi director general al Mobile BU, “Familia noastră de tablete Android va atrage utilizatorii din jurul lumii datorită faptului că noi am construit aceste produse pentru a fi pe cât se poate de versatile şi ca sa poată deservi nevoi şi bugete variate.”

Preţuri şi disponibilitate1
Seria A de tablete Android va fi disponibilă în toată lumea începând cu al doilea trimestru, 2014. Deşi preţurile variază în conformitate cu piaţa, configuraţia şi modelul, fiecare tabletă din serie are un preţ competitiv pentru a asigura accesibilitate maximă la experienţa premium pentru toţi clienţii.
Pentru cele mai noi ştiri Lenovo, sunteţi invitaţi să vă abonaţi la Lenovo RSS feed sau să ne urmăriţi pe Twitter şi Facebook. Kitul de presă este diponibil la http://news.lenovo.com/CES2014.

Despre Lenovo
Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 34 miliarde USD şi cel mai mare producător global de computere personale, care deserveşte clienţi din peste 160 de ţări. Dedicat construirii unor computere personale şi dispozitive pentru internet mobil de o concepţie excepţională, modelul de business al Lenovo se bazează pe inovaţie, un lanţ logistic global extrem de eficient şi pe o execuţie strategică puternică. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, produce şi lansează pe piaţă produse şi servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de folosit. Linia sa de produse include legendarele computere personale comerciale marca Think şi computere pentru gama largă de consumatori marca Idea, precum şi servere, staţii de lucru şi o familie de dispozitive de internet mobil, incluzând tablete şi smartphone-uri. Lenovo, o companie aflată în topul 500 Fortune, deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.lenovo.com.


1Preţurile nu includ taxe sau transportul şi pot fi modificate fără notificare prealabilă. Preţurile pot varia în funcţie de reseller. Preţul nu include toate caracteristicile promovate. Toate ofertele sunt în funcţie de disponibilitate. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica ofertele de produse şi specificaţiile în orice moment, fără notificare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger