marți, 15 aprilie 2014

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA


AQUA_LIMON_SP

Petale încărcate cu rouă, fructe cufundate în lumina soarelui, frunze verzi tremurând în răcoarea dimineții..…
Bucuria de a întâmpina o zi însorită se regăseste în colecția Aqua Allegoria, o selecție de poezii parfumate scrise de un parfumier îndrăgostit de natură. Armonii ușoare, luminoase sau vesele se adună de îndată ce vine primăvara, pentru a te încânta cu un braț plin de flori sau cu o escapadă la tropice.....

LIMON VERDE

Limon Verde exprimă exuberanța unei petreceri braziliene, verdeața unei grădini tropicale luxuriante și prospețimea cristalină a unei cascade din inima junglei.
În această primăvară savurațun cocktail Caipirinha la umbra unui lămâi verde, pe malurile fluviului Amazon.
Secretul parfumului constă în împletirea armonioasă a fațetelor de zahăr brun și lime (inima cocktailului tradițional al Braziliei, Caipirihna). 
Thierry Wasser a surprins contrastul dintre prospețimea vibrantă dată de lime și dulceața zahărului, creând un LIMON VERDEparfum citric cu note tropicale, plin de viață și voioșie.

Notele de vârf: lime, portocală
Notele de mijloc: smochine, acord Caipirihna, acord verde tropical
Notele de bază: boabe de Tonka
Au fost selectate numai materii prime excepționale, începând cu un soi aparte de lime originar din Mexic, îndulcit cu notele de tonka ce provine din Venezuela.

Un întreg peisaj luxuriant tropical ni se dezvăluie odată cu primele acorduri ale parfumului. Notele citrice delicioase dau tonul petrecerii, iar notele calde de tonka te poartă într-o lume exotică până târziu în noapte.

Începând cu primul Aqua Allegoria in 1999, Guerlain a reinventat tema prospețimii in fiecare anca o odă dedicată naturii.
Dintre cele 31 de parfumuri Aqua Allegoria care au înflorit de-a lungul anilor, patru au devenit clasice.
Ediția limitată Limon Verde, compusă anul acesta de Thierry Wasser, se alătură celor 4 creații de referință: Pamplelune, Mandarine Basilic, Herba Fresca, Nerolia Bianca.

Prețul aproximativ în magazine al Apei de Toaletă Limon Verde, 75 ml este 305 lei.

2 comentarii:

  1. Cat de bine arata in aceasta poza... <3 Se incadreaza perfect in peisaj!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din seria Aqua Allegoria am Mimosa Tiare....insa de fiecare data cand merg intr-o parfumurie mai testez doua variante si...nu ma pot hotari care ar fi urmatoarea Aqua Allegoria ..:)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger