vineri, 25 aprilie 2014

BOURJOIS MASCARA VOLUME 1SECONDE

Volum maxim din orice unghi!

Pregătită pentru gene ce flutură în vânt?
Pregătită pentru gene fascinante în timp record?
Pregatită pentru gene cu volum impecabil din orice unghi?
Volume 1 Seconde, un nou mascara de excepție semnat Bourjois: mai inovativ și mai impresionant ca oricând.

Mascara Volume 1 seconde?
Volum într-o secundă!
> ACOPERIRE IMEDIATĂ
> REZISTENTĂ 16 ORE
> USOR DE DEMACHIAT

Volum pentru genele tale!

Secretul unui mascara ce își respectă promisiunile? Un echilibru perfect între formulă și aplicatorul său.seductie 36oo. Periuța cu peri sferici pentru un volum perfect din orice unghi. Periuța inteligentă VOLUME 1 Seconde creată de Bourjois s-a inspirat din periile rotunde de păr cu destinație profesională.
“Perie”genele la maxim și crează volum instant. Secretul său? Alternează inteligent perii cu sfere rotunde cu perii drepți. Perii cu sfere rotunde îmbracă genele perfect iar perii drepți definesc fiecare geană în parte, fără să încarce. Technologie Inovativă în curs de brevetare.

Pasiune 36oo
O formulă bogată ce rezistă pe gene. Alungește și îmbracă fiecare geană într-un strat rezistent, dar flexibil. Acesta este focusul formulei ce combină 3 ingrediente active ce oferă un efect imediat de gene și
mai dese. Datorită ingredientelor pe care le conține, ceară de carnauba și de albine și esterii de jojoba, această mascara nu încarcă, ci întinde și alungește dramatic genele. Oferă volum nu doar la baza genelor, ci și pe toată lungimea lor, de la bază până la vârfuri. Deși se demachiază extrem de rapid, rezistă pe gene până la 16 ore și este disponibilă și într-o formulă “waterproof” care rezistă până la 24 de ore!

Emotie 36oo
Negru Intens. Tehnologia de ultimă generație pusă în slujba unui rezultat glamour?
Pentru mascara acest lucru implică o culoare intensă, vibrantă și luminoasă care oferă strălucire genelor, catifelare și volum, luminozitate și mister ochilor… Este negru, aproape ultra-negru, intensificând efectul de gene false, atat de senzual.

PERFECTIUNE 36oo
Un design cromat uimitor Mascara Volume 1 seconde este perfect... din toate unghiurile! Joacă-te cu el în palmă: are o formă curbată, senzuală, în formă de țigară, este în sine o promisiune a volumului și a feminității. Ambalajul său cromat, neted și lucios, este completat de un accent de culoare, o bandă de culoare “șerbet” ce combină eleganța și culoarea.
 Un design ce nu trece neobservat. make-up tip.
În primul rând, aplică mascara pe genele superioare, iar apoi pe cele inferioare: peria mascarei VOLUME 1 Second ce permite o aplicare rapidă este perfectă, iar efectul va fi chiar mai spectaculos.
Volume 1 seconde mascara 12ml, pret recomandat 59.90 lei

2 comentarii:

  1. Eu sunt pregatita nu numai sa incerc acest mascara, ci orice de la Bourjois!!: D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur, draga mea, chiar merita sa le testezi!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger