vineri, 7 martie 2014

Noile telefoane din seria S de la Lenovo

Lenovo îmbină stilul şi performanța pentru a crea noile smartphone-uri din Seria S.

Lenovo S860 oferă o autonomie extremă, procesor cu patru nuclee şi un ecran HD wide-view de 5.3 inci pentru profesioniştii aflaţi în mişcare


Lenovo S850 este un telefon subţire, uşor şi cu o cameră performantă, destinat utilizatorilor interesaţi de stil


Lenovo S660 prezintă un design cu finisaje metalice elegante şi performanţă quad-core la un preţ accesibil.



 Liderul PC+ Lenovoanunțat la 2014 Mobile World Congress noua sa generaţie de smartphone-uri din populara serie S. Noile S860, S850 şi S660 îmbină elementele rafinate de design cu performanţa quad-core şi autonomia mare, pentru o experienţă mobilă impresionantă. Aceste noi dispozitive completează portofoliul de telefoane Lenovo, oferindu-le consumatorilor o multitudine de opţiuni la diverse niveluri de preţ.
Modelul S860 le oferă profesioniştilor mobili care vor productivitate pe toată durata zilei un dispozitiv de înaltă performanţă. S850 le oferă celor pasionaţi de modă un smartphone incredibil de subţire şi totuşi foarte bine echipat. Iar elegantul S660 completează seria. Lenovo, al treilea producator de dispozitive inteligente conectate din lume1 s-a extins agresiv pe piaţa globală a smartphone-urilor, introducând modele proprii în alte 25 de ţări în ultimii doi ani.
Pe lângă autonomia mărită, noua Serie S satisface cerinţele utilizatorilor de azi cu procesoare quad-core MTK şi o serie de noi caracteristici, inclusiv seria de aplicaţii DOit apps de la Lenovo. Aceste frumoase dispozitive sunt prevăzute cu tehnologie dual-SIM, camere wide-angle în faţă şi camere cu flash în spate pentru a realiza şi distribui imagini extraordinare.
S860 pentru autonomie neîntreruptă toată ziua: Pentru a satisface nevoile profesioniştilor care doresc un telefon responsiv şi mereu disponibil, Lenovo S860 oferă un incredibil timp de standby de până la 40 de zile şi timp de vorbire de până la 24 de ore pe conexiunile 3G, un procesor cu patru nuclee şi 2GB de RAM pentru multitasking fără griji printre aplicaţii, inregistrare şi consum de conţinut multimedia. Bateria de mare capacitate a lui S860 le permite chiar utilizatorilor să-şi încarce alte dispozitive folosind cablul micro USB.



S850, eleganţa designului din sticlă: Iubitorii modei vor iubi noul model S850 pentru forma sa extrem de subţire şi exteriorul realizat numai din sticlă. Acest model are însă echipamente pe măsură, precum procesorul MTK quad core, camerele de 13 MP în spate şi 5 MP în faţă pentru imagini de o calitate extremă şi un ecran mare de 5 inci pentru vizionarea de conţinut HD.



S660 pentru performanţă în orice situaţie: Un foarte bun smartphone pentru toate utilizările, Lenovo S660 oferă trei caracteristici esenţiale: un design metalic ieşit din comun, o autonomie extinsă şi un preţ accesibil. S660 are spaţiu de stocare expandabil la 32GB prin microSD şi un finisaj confortabil şi rezistent.



Citat
“Noile smartphone-uri S860, S850 şi S660 completează perfect portofoliul nostru de dispozitive mobile, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a alege modelul care li se potriveşte cel mai bine,” a declarat Liu Jun, vice preşedinte executive, Mobile Business Group, Lenovo. “Clienţii ne-au spus că doresc o autonomie mai mare fără a sacrifica din nivelul de performanţă, aşa că am construit aceste telefoane pentru utilizare pe toată durata zilei, oferind viteze mari de procesare şi o experienţă mult mai bună.”

Preţuri, disponibilitate2
Lenovo S860, S850 şi S660 pornesc de la $349, $269 şi respectiv $229, şi vor fi disponibile pe anumite pieţe.

Despre Lenovo
Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 34 miliarde USD şi cel mai mare producător global de computere personale, care deserveşte clienţi din peste 160 de ţări. Dedicat construirii unor computere personale şi dispozitive pentru internet mobil de o concepţie excepţională, modelul de business al Lenovo se bazează pe inovaţie, un lanţ logistic global extrem de eficient şi pe o execuţie strategică puternică. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, produce şi lansează pe piaţă produse şi servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de folosit. Linia sa de produse include legendarele computere personale comerciale marca Think şi computere pentru gama largă de consumatori marca Idea, precum şi servere, staţii de lucru şi o familie de dispozitive de internet mobil, incluzând tablete şi smartphone-uri. Lenovo, o companie aflată în topul 500 Fortune, deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.lenovo.com.

2Preturile nu includ taxele sau costurile de livrare şi sunt supuse modificării fără anunţare prealabilă. Preţurile la vendor pot varia. Preţurile de bază nu includ toate caracteristicile prezentate. Toate ofertele sunt supuse disponibilităţii. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica oferta de produse şi specificaţiile în orice moment, fără un anunţ prealabil.


1 Raport Gartner: "Analiza cotelor de piaţă: Telefoane mobile, Global, 3Q13", Noiembrie 2013. (link)

2 comentarii:

  1. Telefoanele au un design placut, imi plac.(cui nu i-ar placea???)
    La preturile pe care le au isi fac simtita performanta! Oricate telefoane am incercat, tot apare cate unul sau mai multe pe piata si ne capteaza atentia, nu-i asa? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ai dreptate, nici nu poti tine pasul cu atatea noutati! :) Dar mereu noutatile sunt binevenite, deci sa ne bucuram de creativitatea si inventivitatea specialistilor.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger