luni, 17 februarie 2014

Lenovo lansează oficial în România noul laptop Thinkpad X1 Carbon Mystique




Lenovo anunţă lansarea oficială în România a noului laptop ThinkPad X1 Carbon Mystique, vârful de gamă al familiei de dispozitive portabile Thinkpad. Noul laptop, cu un ecran de 14 inci şi o greutate de numai 1.28 kg, este extrem de rezistent şi performant datorită construcţiei sale din fibră de carbon şi echipamentelor premium precum tastatura Adaptive Keyboard, bateria cu tehnologie RapidCharge, sistemul patentat de răcire şi un uimitor ecran ThinkPad ColorBurst Display.
Noul X1 Carbon Mystique este disponibil cu ecran touch cu 10 puncte de atingere, ceea ce îmbunătăţeşte acurateţea şi responsivitatea navigării. Ecranul anti-strălucire ThinkPad ColorBurst Display (WQHD, 2560 x 1440) afişează un text mult mai clar, cu imagini strălucitoare şi culori reale. Varianta HD+ (1600 x 900) este de asemenea disponibilă.

Folosirea noului thinkPad X1 Carbon este acum mai simplă decat oricând, datorită sistemului de control prin gesturi, iar tastatura dispune de tehnologia intuitivă Adaptive Keyboard – care modifică automat funcţiile şi aspectul tastelor suplimentare, în funcţie de aplicaţia care rulează.
X1 Carbon Mystique este practic indestructibil, fiind testat conform specificaţiilor militare de rezistenţă. Construit din fibră de carbon folosită la asamblarea sateliţilor, Mystique este cel mai rezistent ThinkPad construit vreodată. Pentru a fi siguri de acest lucru l-am supus la opt teste diferite, în condiţii extreme de praf, vibraţii, căldură, altitudine, apă şi umiditate. Astfel, utilizatorii pot fi relaxaţi în faţa unor inundări sau şocuri accidentale, expunerii la căldură sau oricărei întâmplări obişnuite pentru cei cu un stil de viaţă foarte dinamic.

Securitate Business-Class
Echipat standard cu un cititor de amprente, noul X1 Carbon permite logarea pe baza datelor biometrice, astfel încât o simplă atingere de deget devine parola dumneavoastră. Caracteristicile de securitate Intel® şi opţiunile vPro măresc nivelul de protecţie, iar cipul Trusted Platform Module (TPM) criptează şi mai profund datele sensibile.
Patently Cool: tehnologia termală revoluţionară
Chiar şi în design-ul său ultrasubţire, noul X1 Carbon este mai răcoros decât oricând. De fapt am reproiectat palele ventilatorului patentat de Lenovo, astfel încât X1 Carbon să ofere aceeaşi performanţă silenţioasă şi răcoroasă pe care clienţii o aşteaptă de la orice ThinkPad.
Subţire fără compromisuri
Cu o greutate care porneşte de la numai 1.3 kg, noul X1 Carbon este cel mai uşor Ultrabook™ de 14 inci de pe planetă. Iar la o grosime de numai 17.72 mm, este cel mai subţire ThinkPad construit vreodată.
Autonomie mai mare
Noul X1 Carbon oferă 9 ore de autonomie la o singură încărcare. Iar dacă la finalul zilei mai aveţi de lucru, tehnologia RapidCharge încarcă bateria până la 80% în mai puţin de o oră.
* Autonomia este bazată pe metodologia MobileMark® 2012 şi este un maxim estimativ. Autonomia poate varia în funcţie de mulţi factori, precum nivelul de strălucire a ecranului, aplicaţiile active, echipamente, setările de administrare a energiei electrice, vârsta bateriei şi alte preferinţe ale utilizatorului.



DESPRE LENOVO
Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 34 miliarde USD şi cel mai mare producător global de computere personale, care deserveşte clienţi din peste 160 de ţări. Dedicat construirii unor computere personale şi dispozitive pentru internet mobil de o concepţie excepţională, modelul de business al Lenovo se bazează pe inovaţie, un lanţ logistic global extrem de eficient şi pe o execuţie strategică puternică. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, produce şi lansează pe piaţă produse şi servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de folosit. Linia sa de produse include legendarele computere personale comerciale marca Think şi computere pentru gama largă de consumatori marca Idea, precum şi servere, staţii de lucru şi o familie de dispozitive de internet mobil, incluzând tablete şi smartphone-uri. Lenovo, o companie aflată în topul 500 Fortune, deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.lenovo.com.


3 comentarii:

  1. noroc pe mine ca am deja laptop :d si nu trebuie sa mai scot niste banuti din buzunar ca sa imi iau altul ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ce bine :* sa il stăpânești sănătoasă! Si sa scrii cât mai mult la el! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Coco! Sper sa ma tina multi ani....ca anul trecut l-am schimbat si m-a usturat putin buzunarelul cand l-am achizitionat! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger