joi, 13 februarie 2014

Ingrijirea buzelor in anotimpul rece


Indiferent de anotimp, îngrijirea buzelor este la fel de importantă ca atenția acordată fețeigâtului,decolteului si corpului.
In anotimpul rece avem nevoie de o îngrijire mai speciala, căci vântul și frigul dăunează buzelor si tenului.
Persoanele cu tenul uscat și deshidratat sunt mai expuse riscului de deteriorare al stratului de piele al buzelor, de crăpături și chiar de sângerare.
V-am mai povestit despre importanta demachierii tenului in mai multe articole pe Blog, ei bine si demachierea buzelor este un pas extrem de important pentru sănătatea si frumusețea buzelor.
Crema de față, adecvată tipului de ten, se aplică și pe buze in strat subțireîndeosebi seara, printr-un masaj uşor, cu mişcări circulare, timp de două-trei minute. Se îndepărtează apoi cu un șervețel.
Rujul trebuie să aibă o compoziție mai grasă iarna, este recomandat sa folosim balsamuri de buze si creme hidratante create special pentru buze.
Iarna nu-i asa ca ai observat ca buzele tale devin tot mai uscate si se crapă?
Asta se întâmplă pentru ca au nevoie de o hidratare mai intensa decât restul corpului.
Iarna, când vântul si frigul contribuie la uscarea lor, este bine sa le oferim îngrijirea speciala de care au atâta nevoie!

Recomandarea specialistilor BeautySenses:

CELL SHOCK Lip Zone Corrective Complex
Acest produs nutritiv pentru îngrijirea buzelor netezește, hidratează și conferă fermitate si volum, în timp ce  diminuează liniile si ridurile din jurul buzelor. Ingrediente active cheie conținute de acest produs: ingredientul vedeta al  Swiss line Complexul Cellactel 2, acid hialuronic, ceramide, ceară de albine și vitamina E.
 Gramaj :15 ml
 Se recomanda:
Persoanelor interesate de îngrijirea globala anti-îmbătrânire a buzelor si conturului lor.
 Beneficii
Tratament nutritiv pentru a spori hidratare buzelor și pentru a minimiza ridurile din jurul lor.
Acidul hialuronic "transportor" are o putere de penetrare intensificata si ofera volum buzelor  și netezește liniile si ridurile din jurul acestora.
Buzele apar mai fine din datorita hidratării și a beneficiilor nutritive ale acidului hialuronic "transportor".
 Mod de aplicare
Aplicați delicat o picătură direct pe buze și pe întreaga zona buzelor (contur de buze și zone de contur de buze). Repetați de câte ori doriți. Permiteți absorbirea produsului înainte de a trece la aplicarea de machiajului. Ar trebui să fie, de asemenea, aplicate pe timp de noapte inainte de culcare.
 Ingrediente
Cellactel 2 Complex::ingredient revitalizator pentru piele care ajută la stimularea funcțiilor esențiale ale acesteia, ofera efectul de lifting si regenerează pielea.
 
Acidul hialuronic "transportor" : tehnologia de”vehiculizare”  reduce și omogenizează particulele de acid hialuronic până la 1 micron pentru a spori penetrarea lui in piele. Atunci când intra în contact cu umezeala intercelulara acesta umfla și umple liniile fine existente.
 
Tripeptida-1: protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale expunerii la soare, inhibeaza glicarea pentru a preveni pierderea de colagen și de a protejeaza impotriva imbatranirii indusa de expunerea la soare.
 
Ceramide, ceară de albine și vitamina E: consolideaza coeziunea și acorda beneficii  de netezire buzelor uscate.  Filtre solare UV-A/UV-B: absorb radiațiile nocive.

Voi cum va îngrijiți buzele, iarna?

Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger