joi, 6 februarie 2014

ELIE SAAB L’EAU COUTURE



Pentru ca ne dorim sa intampinam cat mai curand primavara, cu toate aromele proaspete, bucurie si soare va invit sa descoperiți o noua fila in cartea de povesti cu prințese a domnului Elie Saab.

Noua aroma Couture

In jurul lumii, femeia ELIE SAAB este strălucitoare. Atuul sau este chiar chipul, amplificat de eleganta luxoasa a garderobei pe care o reînnoiește cu ocazia lansării fiecărei colecții Haute Couture, Ready-to-Wear si Croisière collection.
Ca si tribut adus locuitorilor contemporani ai orașului, Elie Saab confirma încă o data creativitatea sa nesfârșită prin L’Eau Couture. Aceasta aroma noua, delicios de dependenta si catifelata, floral migdalata se mulează perfect pe dorințele femeilor pentru ceva nou care le va uimi...


L’Eau Couture este continuarea olfactiva a colecției Ready-to-Wear 2014 Primăvară-Vara a designerului, in care materialele eterice, la fel de ușoare asemeni petalelor, fuzionează magic intre femeie si natura. Capturează extazul naturii care revine la viata într-un decor urban primăvăratic.

In aceasta noua aroma, lumina, atât de draga designerului, da viata unei prospețimi fără precedent.
 Prospețimea acestor momente deosebite atunci când primele raze de soare ating frunzișul. 
Atunci, când in inima orașului, vegetația este luminata de o prisma captivanta asemeni gustului verii.

Pentru L’Eau Couture, Francis Kurkdjian a visat la un nou tribut adus prospețimii, care conduce catre senzualitatea caracterizata de sofisticarea absoluta.

L’Eau Couture reinterpretează acordurile într-o maniera nemaivăzută pana acum.

Ideea de a crea un “Eau” Couture este destul de neobișnuită in acest domeniu. 
Este o prospețime sofisticata, senzuala, foarte îndepărtată de convențiile găsite de obicei in aromele create din acest repertoriu.  Francis Kurkdjian


 Aroma debutează cu note de top citrice.


Un mix de arome proaspete ne introduce rafinamentului extrem al aromei. Esenta de Bergamota Calabriana, derivata din fructe atent selecționate la începutul recoltei astfel ca fațeta sa florala somptuoasa sa se poata desfasura in intregime, se amesteca cu magnolia. Notele florale proaspete, marcate de arome delicate de trandafir si lămâie, prelungesc notele de Floare de Portocal, deja o emblema in colecția ELIE SAAB Le Parfum.
Notele de mijloc ne amintesc de eleganta absoluta a creațiilor Couture ELIE SAAB.
Aici, Floarea de Portocal dezvăluie o fațetă neașteptată, inspirata de perioada trecătoare când bobocii abia înmuguriți emana note ușor migdalate. Si pentru ca tradiționalele arome de miere sunt discrete, Floarea de Portocal își ia locul bine meritat asemeni unei șoapte poetice. 
Textura sa proaspăt florala, susținută de transparenta complicata, este un ecou al feminității sărutate de soare.
La nota de baza, dependenta completa.
Un acord fuzional de Migdale verzi crocante, unește florile cu un pat de vanilie la baza parfumului.
O infuzie irezistibila de vanilie ușoară descoperă transparenta notelor florale, care sunt învăluite într-o aura de dependenta, creând o moștenire calda si luminoasa.

Îmbrăcată într-o cutie eleganta vernil, sticluță multifatetata cu delicatețe dezvăluie lichidul verde cristalin. Strălucirea si transparenta rezonează asemeni unui ecou al prospețimii aromei originale.

L’Eau Couture ne lasă sa descoperim prospețimea asemeni unei promisiuni a emoțiilor noi. 
Ne invita sa ne scufundam in senzații noi născute din asocierea luminii cu noutatea primăverii.

Acum gama este completa! 



2 comentarii:

  1. din pacate, nu am avut pana acum nici un parfum Elie SAAB, si nici nu le-am testat inca. O sa remediez cumva situatia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa trebuie sa remediezi :) neapărat măcar sa testezi sa vezi cât de tare îți vor plăcea! :) Sunt fascinante! Le ador!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger