duminică, 12 ianuarie 2014

Yves Saint Laurent Spring Look 2014



Cara Delevingne este noua imagine a liniei de cosmetice Yves Saint Laurent primăvară 2014.
Colecția este proaspătă, colorata si chic.
O mare de petale. O infuzie de trandafiri si bujori. Un vârtej de o mie de flori învăluie femeia Saint Laurent într-un nor moale, senzual. Femeia Yves Saint Laurent a avut mereu personalitate si spirit liber si câștigă mereu inimile din jurul sau. Ea surprinde esența de flori și se exprimă în nuanțe infinite din petale lor rafinate. Un braț de trandafiri, bujori, șofran, zambile, iris, evidențiază frumusețea femeii, ochii săi, unghiile si pielea, pe buzele ei par a fi strivire fructe proaspete, mure sau zmeura, nuanțe delicioase, rafinate si unice. 


Rosy Blush Collector Palette- Colectia de primavara 2014
Accesoriu iconic in colecția de primăvară 2014, o nouă paletă colector într-un ambalaj sublim pentru a da tenului o nota de primăvară. Gravat minunat. Forma compacta, mat cu irizații strălucitoare aurite, motiv grafic floral, energic si rafinat. Blush nude colorează ușor si crează o strălucire proaspătă si subtila pe pomeți. Captează lumina care se propaga perlat pe ten.

Rouge Volupte Shine Colecția de primăvară 2014

Colecția de primăvară 2014 contrastează intensitatea cu delicatețea si se crează un aspect ultra chic, sofisticat. Atunci când aplici pe buze nuanțele delicioase din aceasta colecție, buzele capătă nuanțe ireale, de parca au fost strivite fructe proaspete, mure sau zmeura, nuanțe delicioase, culoare ultra lucioasa.
Un obiect al dorinței, acest ruj premiat este înfășurat într-o carcasă din aur romantic, elegant, care emana lux. Fiecare nuanță este intens pigmentata si dă o strălucire lucioasă irezistibila.
Formula de lunga durata, reconfortant este evidențiată cu un unic complex de culoare, strălucire care lasă buzele vizibil mai pline si mai radiante.

Gloss Volupte Colecția de primăvară 2014

Aspect sofisticat, ultra chic, nuanțe vesele. delicioase, textura fina, finisaj ultra lucios.
Yves Saint Laurent crează in premiera primul luciu de buze non lipicios. Un lichid prețios, textura eterica, fina este o plăcere sa il folosești. 
 "Bouche a Bouche", aplicatorul învăluie buzele cu acest elixir al seducției. Buzele sunt umplute cu o culoare radianta.   Irizații superbe de aur. Lichidul este încapsulat într-o bijuterie divină, acest luciu de buze te va atrage ca un magnet irezistibil. Aplicatorul unic,patentat învăluie buzele de culoare si permite o aplicare exacta.


Vernis A Levres Colecția de primăvară 2014


Un nou produs revoluționar pentru buze! Lucios,combina textura și strălucirea unui ruj si a unui gloss, un produs cu adevarat inovator. Ofera o culoare intensa, stralucire de lunga durata. Aplicatorul unic, permite o aplicare fara cusur, cu o precizie perfecta.

Cum să utilizați:
Pentru strălucire naturala:Aplicați un strat pe centrul buzelor și întindeți peria ușor către colțurile exterioare.

Pentru rafinament
Se aplică două straturi folosind partea curbată exterioară a dispozitivului de aplicare, apoi tamponati lichid cu generozitate pe buze.


Dessin Du Regard 11 Colecția de primăvară 2014

Un creion de ochi de excepție, care creează un look sofisticat, de lungă durată intr-o clipa.
Formulat cu pigmenți concentrați, infuzat cu ulei de jojoba, textura catifelata alunecă usor pe pleoape fara efort si ofera confort excepțional și aplicare precisă, în timp ce un agent special de fixare consolidează culoarea, permițându-i sa se păstreze la aceeași intensitate ore întregi.


Effect Mascara Volume Faux CILS 22 Colecția de primăvară 2014

Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking de la YSL reinventează efectul de gene false. 
Elementul indispensabil si inovator este noua perie care ofera o tăietura “helix” ce permite utilizarea unei doze ideale de formula pentru fiecare aplicare. Prin intermediul parului dispus multidirectional, formula se distribuie uniform, astfel încât nici un fir de geana nu rămână neatins. Noua perie are o forma asimetrica, conturând geana cu geana, pentru un rezultat “socant” : alungire, curbare si mai ales mult volum. .




La Laque Couture  nr. 48 si 49 Colecția de primăvară 2014

O nouă generație de lacuri pentru unghii, care este eleganta si practica, prezentata intr-o sticla alungita, imprimata cu logo divin, atemporal YSL, nuanțe vibrante, care ofera un aspect de înaltă strălucire pentru o nota glamour.  Hidrateaza si protejează unghiile de la ciobire și crăpare, se usucă rapid si se aplica egal fără dungi
 La Laque Couture este echipat cu o perie  noua, care permite o aplicare ușoară și rapidă, lacul de unghii adera perfect datorita pensulei. 



Ombres 5 Lumières Pivoine Crush Colecția de primăvară 2014


“A vibrant harmony, the mixed hues of peonies, like an explosion of luminous colours.  The shades of Palette Ombres 5 Lumieres Pivoine Crush are like precious extracts of a bouquet for the eyes”  Lloyd Simmons

Un accesoriu iconic in colecția de primăvară 2014, Yves Saint Laurent creează o nouă paletă de colecție,
într-un ambalaj sublim, pentru a da ochilor o nota de primăvară vesela.
Gravura fascinanta  cu un buchet floral, această paletă in cinci nuanțe permite posibilități nelimitate de combinații, poți fi artist aplicând nuanțele superbe pe ochii tai. 
 Tonuri de roz fuchsia, coral și cireșe negre pentru a permite jocul cu culoare și contraste. In timp ce o umbră sidefie de  șampanie permite să evidențieze și să dea o nota de primăvară si prospețime pe ochii tai.

Sunt fascinata din nou de creațiile divine Yves Saint Laurent!  Voi ce spuneți?

3 comentarii:

  1. Cât de bine arată toate aceste minunăţii! ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  2. O multitudine de produse profesionale la care ravnesc. <3
    Aici este o mare de minunatii. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc Mihaela, da chiar arata foarte bine sunt fascinante :)
    Mulțumesc Dana, chiar sunt minunații YSL ne uimește mereu cu colecții unice. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger