luni, 20 ianuarie 2014

Noutati Shiseido primăvară 2014

Shiseido Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask 

Shiseido a descoperit că există 5 tipuri de riduri care apar progresiv in jurul ochilor odată cu vârsta . WrinkleResist 24 Intensive Eye Contour Cream a fost dezvoltat pentru a contracara toate cele 5 tipuri de riduri din zona ochilor și de a îmbunătăți aspectul lor .
O mască Express Wrinkle - Smoothing Eye
Îmbunătățește în mod eficient aspectul din contul ochilor, sub ochi si deasupra pe pleoapa, studiile au demonstrat ca se pot vedea diferente inca de la prima aplicare.
Realizate din material nou confortabil care aderă perfect la zona ochilor. Menține efectul de hidratare cu polimeri, care au si rolul de a netezi zona.
WrinkleResist 24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask și Intensive Eye Contour Cream sunt perechea perfecta pentru eliminarea ridurilor din zona ochilor .


FSLX TOTAL PROTECTIVE EMULSION SPF15





O emulsie ușoară pentru zi de înaltă performanta care are rolul de a proteja tenul împotriva daunelor produse de poluare si împotriva îmbătrânirii pielii.


Beneficii: Întărește si protejează pielea împotriva factorilor externi negativi - păstrează pielea curata si protejata întreaga zi. Reduce apariția ridurilor si creste capacitatea pielii de adaptare pentru a îmbunătăți aspectul sănătos
Pielea devine mai luminoasa, mai proaspăta și mai lina 
Ajută la îmbunătățirea aspectului final al machiajului pe tot parcursul zilei 
Protejează pielea cu un factor de protecție 15. Protejează pielea împotriva poluării. Se absoarbe rapid pielea se va simți imediat mai elastica si radioasa.
















SHEER EYE ZONE CORRECTOR

Cu un finisaj pur, acest corector unic neutralizează zonele întunecate cu culori exclusive, o formula extra fina speciala si pentru zona ochilor.
Neutralizează diferențele din tonul pielii pentru a atinge tenul perfect din jurul ochilor. 
Textura de lunga durata, poate fi folosit pentru a evidenția sau a ascunde. Peria este special proiectata pentru a facilita aplicarea ușoară, reduce vizibilitatea liniilor fine si denivelarilor de la suprafata tenului. produs
Durează toată ziua Poate fi folosit pentru a evidenția și sau ascunde Perie proiectat pentru o aplicare non- comedogenic, testat oftalmologic.

Aplicator- perfecțiunea este în detalii
Perie de formă ovală , cu lățime de 7 mm, ceea ce înseamnă că poate acoperi o suprafață mare, cu doar o singura distribuire de produs. Se aplica rapid si ușor. Fiecare fibră individuala este moale, așa ca peria este ușoară și moale speciala pentru zona sensibila a ochilor




LACQUER GLOSS


Acest lac este transparent și este folosit pentru a maximiza frumusețea naturala a buzelor, în timp ce adaugăm un strat intens de produs, nuanța devine intensa si are un aspect final neted.
Hidrateaza si îmbunătățește textura buzelor cu fiecare aplicare.
Ușor de utilizat aplicator care se răspândește luciu uniform, parfumat ușor si rafinat. Testat dermatologic. Poate fi folosit singur sau pentru un ruj.



FACE COLOR ENHANCING TRIO


Un iluminator pentru fata multi colorat, poate fi folosit pentru a evidenția culoarea naturala, pentru a ilumina zona obrajilor.
Culoarea roșie este un ton cald si adaugă o nuanță naturala obrajilor, lăsând pielea cu un aspect natural si sănătosstrălucire translucida si aspect perlat fin.
Culoarea pentru contur crează dimensiuni, aceasta nuanță subliniază si poate fi folosita pentru efectul de umbre. Se crează un contrast natural si adaugă o textura sidefata.
Culoarea naturala pentru a îmbina natural culorile, crează armonie, o nuanță in tonuri de bej, care îmbină cele doua nuanțe mai intense si se potrivește perfect oricărui tip de ten.



Glamorous products

Opt nuanțe noi, culori proaspete, textura cremoasa, ofera strălucire radianta care durează întreaga zi. 



Soft products

5 comentarii:

  1. WrinkleResist 24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask si Intensive Eye Contour Cream-ambele produse sunt noi pentru mine, sunt interesante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iți plac, produsele vor fi disponibile in magazinele Sephora , Douglas, Marionnaud, BB Collection, începând din data de 10 Februarie 2014, deci le vei putea testa cât de curând! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca iți plac, produsele vor fi disponibile in magazinele Sephora , Douglas, Marionnaud, BB Collection, începând din data de 10 Februarie 2014, deci le vei putea testa cât de curând! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase noutati :) Imi plac produsele Soft, au culori foarte frumoase :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele Sisheido pentru machiaj mi-au fost foarte dragi acum cativa ani, am avut fond de ten, mascara.....cred ca ar trebui sa mai incerc cate ceva de la ei.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger