luni, 27 ianuarie 2014

NOU! Mascara Excess Volume Extreme Impact Max Factor

Volum Extrem Intens



Volum senzațional, cu finisare de lac negru, intens – cea mai noua combinație pentru gene cu impact maxim.


Genele tale merita sa fie duse la nivelul urmator cu noua Mascara Excess Volume Extreme Impact – cea mai noua combinatie de la Max Factor pentru volum extrem, cu finisare de lac negru-intens.

Creat pentru acelea dintre noi mai degraba nemultumite de mascara normala pentru volum, noua Excess Volume Extreme Impact Mascara aduce laolalta o baza ce confera volum extrem si un al doilea pas – lacul negru-intens pentru finisarea ce cu siguranta iti va face genele remarcate, mai mult ca oricand.

Testata in avanpremiera de Global Creative Director Max Factor Pat McGrath in timpul prezentarilor de moda primavara-vara 2014, noua mascara a contribuit din plin la evidentierea modelelor prin gene ultra-voluminoase si extra-intense. Pat spune, “Am folosit mascara Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor pentru a crea un look spectaculos. Este sezonul in care totul se amplifica – gene pline, la volume extreme, cu lac negru intens pentru finisare, pentru ca un look ordinar sa se transforme ca prin magie intr-unul EXTRAordinar.”




Inspirați din procesul de producte al produselor de lux din piele, oamenii de știință de la Max Factor au descoperit ca secretul volumului cu adevarat extraordinar este lăcuirea – exact ca in cazul pielii. 
Pielea lăcuită este creata prin acoperirea bucății de piele tăbăcită cu o soluție acrilica. 
Pe măsură ce acrilul se usucă, negrul devine din ce in ce mai intens iar suprafața devine mai fina, mai rezistenta si mult mai flexibila, prezentând-o finisare intensa. 
Numai anumite tipuri superioare de piele pot fi supuse acestui proces de lăcuire, pe când texturile mai dure pot căpăta crăpături in urma procesului.
Același lucru este valabil si in cazul mascara – aplicarea lacului negru deasupra unei formule pentru volum inferioare nu ar face decât eventual sa reducă, in loc de a amplifica, efectul de volum, întrucât lacul ar putea, de fapt, sublinia imperfecțiunile formulei. 
De aceea este atât de importanta o baza pentru volum de foarte buna calitate – ea crează fundația pe care lacul urmează sa construiască senzaționalul: volum, finisare, intensitate si rezistenta.

Formulele tradiționale pentru volum înșeală, destul de adesea, așteptările. Aceasta noua mascara de la Max Factor, însăîși îndeplinește toate promisiunile: vei avea nu numai acel volum extrem pe care l-ai dorit, in plus lacul negru intens chiar va amplifica rezultatul final, ceea ce înseamnă un nou nivel al intensității privirii. 
Pentru mine, acest este Wet-Lash Look” Pat McGrath, Global Creative Design Director Max Factor.




Cum se aplica?
Baza (pas 1) – VOLUM EXTREM: Formula pentru îngroșarea genelor conține ceara, pigmenți de culoare închisă si sfere pentru volum, pentru o finisare superioara si extra-volum de mare impact. Pe lângă aceasta, cea mai mare perie din portofoliu este menita sa asigure volumul maxim.

Top coat (pas 2) – LAC INTENSIFICATOR: Pasul 2, lacul negru intens pentru finisare, are o formula mai subțire decât baza pentru volum, ceea ce-i asigura alunecarea mai ușoară pe suprafața genelor. 
Datorita micro-texturii pentru volum a bazei, lacul pentru finisare acoperă genele de la rădăcina pana la vârf, ceea ce înseamnă ca poți avea finisarea negru-intens, strălucitoarefără a fi nevoie sa înlături sau sa distrugi stratul pentru volum de dedesubt.

Excess Volume Extreme Impact Mascara de la Max Factor este disponibila in magazine de la 1 februarie 2014.

2 comentarii:

  1. Pentru mine mascara este unul dintre cele mai importante produse pt realizarea machiajului. Acum, cei de la Max Factor ne incanta cu produsul acesta nou, de care sunt curioasa, acum depine si de pret, desigur, daca este accesibil pentru noi ca sa il putem incerca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aştept cu entuziasm review-uri despre el ♥.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger