miercuri, 29 ianuarie 2014

Nero Assoluto Roberto Cavalli - O lecție rafinată despre arta seducției


Il folosesc de ceva vreme si va tot spuneam ca voi scrie despre el. Este un parfum pe care il poți iubi pana la ultima pulverizare, un parfum care rămâne impregnat in memoria ta olfactiva si te aduce mereu catre o nota de eleganta. Un parfum care se deschide cu acorduri de orhidee, se așează fin pe piele si lasă in urma sa o boare de vanilie neagra si lemn de abanos. Eleganta pulverizata dintr-un flacon misterios! 
Te atrage întâi cu sticla prețioasă si ambalajul inconfundabil semnat Cavalli.
Sticla baroc și exclusivistă, Un parfum elegant și sofisticat, O lecție rafinată despre arta seducției.

Nero Assoluto, cel mai recent  parfum Roberto Cavalli, este o creație fără compromisuri: calitate absolută, senzualitate absolută, eleganta absolută.
Un contrast artistic de curaj și eleganță, reflectând perfect valorile Roberto Cavalli, simțul său unic de stil și îndrăzneală. 
Nero Assoluto a fost special conceput pentru femeile care nu se tem să iasă în evidență și doresc să se afirme.

Parfumul creat de către maestrul parfumier britanic Louis Turner, care a reușit sa combine, o notă vibrantă de orhidee dulce, o nuanță bogată de vanilie neagră, ecoul misterios de lemn nobil.
Aducând o nouă interpretare sofisticată a parfumului clasic Roberto Cavalli, Nero Assoluto face parte din familia floral lemnos. 
Acesta se deschide cu un acord de orhidee fermecătoare, o notă de vârf izbitoare, menita pentru a trezi simțurile și a captiva atenția. Floarea fragilă, dar puternică, aduce o senzualitate aparte, care se prelungește și este amplificată în nota de mijloc de o notă bogată și puternică de vanilie neagră. 
Atât dulce cât și picant, ilustrează perfect dualitatea Nero Assoluto, legătura delicată dintre rafinament și senzualitatea primară. O notă de bază puternică de lemn de abanos oferă amplitudine și măreție acestui parfum exclusivist.
Elisa Sednaoui este imaginea Nero Assoluto. Uimitorul model de origine franceză, italiană și egiptenă întruchipează perfect femeia Roberto Cavalli. Actriță și regizor de film, Elisa Sednaoui  vorbește fluent cinci limbi. Multi-talentata, ea este înzestrată cu un har natural de eleganta si echilibru.
Campania de publicitate Nero Assoluto a fost realizată de fotograful Steven Klein, renumit pentru activitatea sa pentru cele mai prestigioase reviste de moda și pentru colaborarea cu mari artiști internaționali.



Parfumul este disponibil in toate lanțurile de parfumerii unde se găsește instalat Brandul. Apa de parfum 30ml, 50 ml, 75 ml. Va recomand sa il testați, il veți iubi cu siguranță.
Este o încântare sa-i urmărești evoluția, sa simți cum notele se așează, se îmbină si se împletesc senzual producând un efect memorabil. Este parfumul care se potrivește perfect cu vremea rece si purtat elegant te va face remarcata.

4 comentarii:

  1. ma incanti de fiecare data cand scrii un articol nou despre un alt parfum!
    sticla pare ca este misterioasa, designul il face asa, nu stii ce-i in el pana nu iti dai un puf!! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti recomand sa il testezi, este super fain. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu părerii de mai sus, ai un mod aparte în care dai viaţă fiecărei postări ♥.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc Mihaela :) înseamnă mult pentru mine aprecierea ta si părerile cititorilor mei! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger