miercuri, 1 ianuarie 2014

Manifesto declarația feminitatii Yves Saint Laurent


 Încep anul cu dragostea mea parfumata Yves Saint Laurent. Este un brand pe care il ador din 2003 când a intrat oficial in Romania. Am adorat atunci aromele sale unice care ma încântau si erau atât de atipice, încât greu puteau fi percepute de consumatorul roman, învățat pana atunci cu parfumuri mai clasice. Va voi povesti mai multe într-un articol, anul acesta, sper cât mai curând.

Casa Yves Saint Laurent are prestanță, eleganta unica si de fiecare data ne uimește cu creațiile sale in categoria moda sau beauty. La începuturile sale Ysl a fost omul îndrăzneț care  a revoluționat conceptul ținutelor feminine, încă din 1966, prin crearea costumului tip smoching pentru femei, incurajând cutezanța sexului frumos in toate formele ei. 
Același cod este transmis si in cel mai nou parfum, ManifestoO atitudine, o cascada de râsete, un ton al vocii, o prezenta, o aura, Manifesto sărbătorește îndrăzneala femeii.
Manifestul femeii contemporane, al personalității puternice si al spiritului generos, al celei care trăiește cu pasiune si îndrăzneală fiecare clipa.


Actrița Jessica Chastain proiectează imaginea femeii complete, încrezătoare si exuberante prin luminozitatea look-ului sau, cu parul într-o nuanță intensa de rosu si pielea sa contrastanta. Ea transmite mesajul Manifesto. Campania publicitara ne uimește cu  Jessica Chastain fascinata de o acest mov intens, culoarea seducției in perspectiva YSL Beauté si simbolul cromatic al sticlei in care este cuprins noul parfum Manifesto
Yves Saint Laurent Manifesto este un parfum exclusivist pentru femei, ce reprezinta creativitate, mister si pasiune. Femeia ce poarta acest parfum este originala, misterioasa si sofisticata. Oriunde vei fi, vei lăsa o impresie spectaculoasa datorita acestei esențe. Pentru femeile care spun DA stilului, frumuseții si misterului YSL. Manifesto simbolizează creativitate si mister prin sticla de parfum cu accente violet.
 ``Purple was the color of absolute seduction for Mr. Saint Laurent." Nuff said

Anne Flipo si Loc Dong sunt creatorii care semnează parfumul  Manifesto lansat de YSL, 

care reușește sa ma surprindă de fiecare data si sa îmi încântă simțul olfactiv.

Cei doi creatori ai parfumului declara ca au fost inspirați de către Loulou de la Falaise (designer de moda&accesorii, considerata o muza a domnului Yves Saint Laurent). Manifesto este omagiu adus feminității,  își are rădăcinile in creațiile Yves Saint Laurent Couture, in acele piese superbe ce îmbrăcau femeia radianta, admirata si sofisticata. Unicitatea parfumului se regăsește in îndrăzneala notelor ce il fac sa devina o adevărată declarație de siguranță de sine si individualitate.
Aroma speciala si rafinata creata de Anne Flipo si Loc Dong este bazata pe proprietățile iasomiei de a se elibera pas cu pas, reprezentând liantul care unește complexitatea celorlalte ingrediente. Iasomia se deschide efervescent, este proaspătă, dar totuși delicata, extravaganta si senina, precum femeia căreia ii este dedicat parfumul. Notele de lăcrămioare aduc o nota dinamica, fiind amestecate cu coacăze negre si îmbinate cu esența de cedru si lemn de santal, un acord lemnos ce da prilejul vaniliei si boabelor de tonka sa se dezvălui
Anne Flipo spune ca “in noul parfum Manifestoîndrăzneala vine in primul rând din alegerea neobișnuită de ingrediente” 
Loc Dong ne comunica ca: “parfumul reprezinta jocul dintre femeie si lumina”.

Manifesto poate fi purtat întreaga zi. Învăluie-te in mantia sa atrăgătoare si lasă-te purtat de aroma sa in orice situație.


Sticla este o atitudine purpurie, o bijuterie de culoarea ametistului, culoarea îndrăzneață a inițierii si a călătoriilor imaginare. Alegerea cromatica a fost inspirata de Yves Saint Laurent care, in anii 60, a alăturat movul si fucsia pentru a crea senzație printr-un manifest cromatic, in spirit pop.
Asemenea unei prisme care surprinde lumina într-un joc de linii si reflexii, sticla este plina de energia absoluta a femeii pentru care aceasta este un talisman, un fetiș. 

Capacul : Aur, pentru ca este puritate si izvorăște din sursa care modelează corpul pentru a forma o unitate. Un capac bijuterie, aurit, împodobește o silueta senzuala, feminina, cuprinsa într-o nestemata multi fațetată, de culoarea ametistului, extrem de Yves Saint Laurent.



Nu renunța la nimic! Trăiește cu toată ființa, cu îndrăzneala deplina, simte in întregime
Lasa-ți intuiția sa te ghideze cu trei litere îmbinate perfect, YSL.
Yves Saint Laurent a eliberat moda de toate tabu-urile si clișeele sale pentru a o transforma într-o călătorie glorioasa. Transformarea femeii in eroina suprema, a unei povesti continue.



 Esența acestui parfum trezește in tine posibilități inimaginabile si noi dimensiuni. Manifesto îți scoate in evidenta personalitatea, puterea, rafinamentul si eleganta.



Disponibil la 30ml, 50ml, 100ml Apa de parfum Manifesto Yves Saint Laurent.

4 comentarii:

  1. e destul de mare sticluta, ma gandeam ca este mai micuta cea pe care o ai tu...
    designul sticlutei este dragalas si cu siguranta un puf de-as da mi-ar incanta simturile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este la 100 de ml, cred ca pare micuță datorita design-ului drăgălaș :)
    Da chiar este deosebit si fiecare pulverizare îți încântă simțurile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de toate, imi place foarte mult sticluta. Orice recipient in forma de clepsidra imi inspira feminitate. In acelasi timp, aroma de iasomie este una dintre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa il testezi Elena, sa vezi cat este de rafinat1 :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger