sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Grefuri Dulci de Dumitru Angelescu



Într-o zi frumoasa, m-am așezat comod, cu o cafea si un fruct dulce si am început sa citesc aceasta carte draguță, lectura relaxanta pe care o recomand oricând.


Grefuri dulci acrișoare :)


`` Fabuloasa carte, scrisa de un autor minunat, deșteptînalt si frumos, care pătrunde cu acest roman, in tagma scriitorilor celebri``

V-am mai scris despre o carte de la același autor si va spuneam, ca pentru a lectura cărțile lui aveți nevoie de simtul umorului. :)

Am deschis cartea si ma învăluit din nou mirosul de carte noua, aroma paginilor noi de hârtie este incomparabila.
Cartea te atrage încă de la primele pagini, iar personajul principal``Creatura`` asa cum il numește tatăl sau; te minte frumos si te învăluie in cuvinte, te plimba prin stări diferite si  nu te lasă pana nu te implici si nu te duci cu lecturarea cărții pana la ultimul rând.  


Personajul principal este uman, uneori neînțeles din cauza acțiunilor sale,  răspândește un umor si in cele mai negre perioade ale vieții sale, este rupt parca din viata reala, cred ca se regăsește cumva, undeva într-un domn din Romania, sau poate chiar într-o categorie de domni...
Iris este o ființă draga din viata lui, o dragoste neconsumata in totalitate din cauza firii nestatornice a ``creaturii`` Isaak Thomasson.
Svetlana este un refugiu străin si frumos... care devine permanenta din întâmplare...
Limbajul este lejer, cartea te menține in suspans, însă in același timp este o lectura relaxanta.









Finalul este atipic, merita sa citiți cartea, sa descoperiți un stil diferit de a vedea si simți întâmplările din viata. Merita sa descoperiți un autor contemporan care scrie din pasiune, cu simțul umorului si un limbaj lejer.

4 comentarii:

  1. Chiar mi-a atras atenţia şi-o voi căuta! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mihaela, este la un preț foarte rezonabil la librăria Vivaldi, iată si Link-ul http://www.edituravivaldi.ro/detalii_carte.php?id_carte=153

    O recomand, este un roman de dragoste foarte reușit! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. captivanta....; cand o sa ma timp ma voi reapuca de citit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Merita sa citești măcar o pagina pe zi, vei vedea iți va schimba starea...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger