joi, 23 ianuarie 2014

Elseve Fibrology L’Oreal Paris


Săptămâna trecuta va povesteam despre evenimentul de lansare L`oreal Paris Elseve Fibralogy, asa cum am promis iată ca astazi revin cu un articol complet despre inovația cercetătorilor L`oreal.
Problemele parului subțire vor fi uitate de acum. O mare descoperire științifică sta in spatele gamei Elseve Fibrology, de la L’Oreal Paris, soluția pentru parul subțire. Mai mult decât volum, aceasta gama promite densitate!

O mare descoperire științifică pentru parul subțire: mai mult decât volum, densitate!
Parului subțire i s-au pregătit schimbări majore.

Un proces științific a permis transformarea fazei lichide in cea solida, iar aceasta descoperire din industria sticlei a condus la o inovație in industria cosmetica pentru îngrijirea parului.
Acest schimb de tehnologie, rezultat in urma a 17 ani de cercetare si parteneriat intre Universitatea Jussieu și Laboratoarele L„Oréal, a condus la găsirea unei soluții personalizate pentru rezolvarea problemelor parului subțire.
La baza acestor formule sta Filloxane, un ingredient activ multi-funcțional care poate pătrunde in profunzimea fibrei capilare pana la nucleu.
Este o descoperire științifică majora, care ajuta parul subțire si lipsit de strălucire mai mult decât a putut-o face natura.

Ce înseamnă pentru par lipsa densității?
Explicația Științifică:  Diametrul unui fir de par adult variază intre 0,04 mm si 0,12 mm, depinzând de mărimea papilei sale dermice. Papila dermica se afla la baza bulbului parului si conține celule. 
Studiile au arătat ca volumul si cantitatea celulelor din papila dermica joaca un rol determinant in grosimea firului de par.
 Ce simt femeile: Femeilor nu le place sa aibă parul subțire si vad asta ca pe o lipsa de volum si fermitate. Aceasta problema este combinata cu îngrășarea acestuia, care, in acest caz, este mai rapida decât la alte tipuri de par. 
Cum arata parul fără textura: Lipsa densității face ca parul sa fie greu de aranjat, chiar dacă este vorba de o coafura naturala sau una sofisticata. 
Parul este nedisciplinat, se încurcă si se electrizează cu ușurință.

Mai mult decât volum, densitate!
FIBRALOGY ESTE SOLUȚIA ȘTIINȚIFICĂ PENTRU UN EFECT DE DENSIFICARE DIN INTERIOR 
Aceasta “magie” te ajuta sa spui adio parului moale, acesta păstrându-si volumul si la doua ore după periaj. Fibralogy ofera parului volum si densitate. E imposibil sa ai volum dacă nu ai un par puternic. Fibralogy acționează delicat asupra parului subțireajutând fibra capilara sa se”umfle”din interior. Parul moale si subțire nu are densitate si de aceea are nevoie de textura. 
Calitatea parului este îmbunătățită imediat si rezista datorita progresului in știința fibrei capilare.


 O MICA MOLECULA, O MARE TRANSFORMARE

1.FILLOXANE PATRUNDE IN PROFUNZIME Filloxane este o molecula care are abilitatea de a-si schimba starea lichida într-una solida. Tehnologia exclusiva Fibrology permite moleculei Filloxane sa pătrundă in profunzimea fibrei capilare, pana la nucleu. 
2. MĂREȘTE DIAMETRUL FIBREI CAPILARE Datorita abilitații lor de a crea conexiuni multiple cu fibra capilara, molecula Filloxane creează o noua materie capilara, iar parul se simte instantaneu mai dens. 
3. EFECT DE LUNGA DURATA Formula bogata in Filloxane ofera mai mult volum parului si densificare de lunga durata.

DESCOPERIȚI CU FILLOXANE CREATOR DE MATERIE CAPILARA PRIMA GAMA* DE ÎNGRIJIRE A PARULUI
* de la L’Oreal Paris


DUPA 5 APLICĂRI ALE ȘAMPONULUI ȘI BALSAMULUI, PARUL DEVINE MAI DENS.* EFECTUL ESTE CUMULATIV ȘI SE POATE OBSERVA CREȘTEREA DIAMETRULUI FIBREI CAPILARE.** ȘAMPONUL DENSIFICATOR Dupa prima șamponare senzația de par mai bogat este palpabila.
 Dupa cinci șamponări efectul este cumulativ, iar parul are mai mult volum, șamponare după șamponare
* Auto-evaluare de către 245 de femei ** Teste instrumentale după aplicări ale șamponului si balsamului


BALSAMUL DENSIFICATOR Textura sa se topește permițând răspândirea uniforma, de la rădăcini spre vârfuri, datorita unei formule ultra-lejere, creata pentru parul lung si subțire
Formula sa este completata de un agent delicat care descurca parul si agenți care hrănesc si ofera elasticitate parului din ce in ce mai vulnerabil atacurilor de zi cu zi.


MASCA DENSIFICATOARE
Textura lejera, sub forma de gel roz, cu o aroma delicioasa. Este îmbogățită cu un ulei uscat, o ceramida restructuranta si o ceara speciala. Formula sa tratează fibra capilara, fără sa o facă moale, însă lăsând senzația de curat la atingere, senzație care persista. 
Este o combinație perfecta de ingrediente active care redau volumul parului lipsit de textura.


Tratament BOOSTER VDensificator
ULTRA CONCENTRAT 5% FILLOXANE
CEA MAI MARE CONCENTRATIE DE FILLOXANE
Textura sa fuzionează cu firele de par pana in cortex. Beneficiile asupra parului nu se opresc aici. 
Cu fiecare aplicare, intra si se acumulează in interiorul fibrei capilare pentru o expansiune optima. 
Este un nou pas pentru îmbunătățirea si frumusețea parului subțire
Cum se aplica? Tratamentul Booster Densificator trebuie aplicat generos pe toată suprafața parului (un tub poate fi folosit pentru 4 tratamente). 
Poate fi folosit in două moduri: aplicat direct pe par, intre șampon si masca sau după clătirea șamponului si imediat înainte de aplicarea balsamului de par, fără a se clăti parul intre ultimii doi pași
Aceasta aplicare optimizează absorbția, oferind o acțiune inegalabila care duce la creșterea densității parului.


Mai jos veți găsi si preturile recomandate pentru produse, preturile sunt recomandate, distribuitorul are libertatea stabilirii propriei politici de preț.

Șampon = 16,90 lei
Balsam = 16,90 lei
Masca = 30 lei
Tratament booster = 27 lei

Cum vi se pare noua descoperire L`oreal? Veți testa produsele din noua gama?


4 comentarii:

  1. am facut o promisiune pentru mine si anume ca il voi cumpara cand voi termina samponul ce il am acum in dotare! sunt curioasa sa il testez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am firul subtire, dar este un produs super pentru femeile care au un fir subtire si au nevoie de astfel de produse :)

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, salvarea parului meu! Oare sa fie adevarat? nu imi vine sa cred! nici nu m-as fi gandit vreodata la o asemenea inovatie, dar bine ca s-au gandit cei de la L'Oreal!!! As incerca samponul, balsamul si masca, am firul de par subtire, dovada ca se usuca si foarte repede , in numai cateva minute, dupa spalare, fara a folosi foenul.
    Bineinteles ca mi-as dori un aspect mai bogat si daca Fibralogy confera o densificare vizibila dupa numai cinci aplicari, al meu este!!! Nici nu mi se pare scump, ma gandeam la un pret cu adevarat exorbitant.
    O sa caut aceasta gama si daca o gasesc, o pun in cosul de cumparaturi si o sa iti spun ce rezultate vad eu. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. am incercat samponul...surprinzator,are effect benefic chiar de la prima utilizare...merita incercat

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger