marți, 28 ianuarie 2014

Demachierea tenului pigmentat

Luna aceasta v-am scris articole despre Uniformizarea pigmentarii tenului si Corectarea pigmentarii, fata si ochi, articole pregătite special pentru tenul care a suferit modificări de aspect.
Un pas important către un ten sănătos este demachierea. Procesul de demachiere si cel de hidratare cu produse care pot preveni, nu doar combate, sunt acțiuni imperios necesare la nivel zilnic si tine de igiena normala.
Pielea pigmentata are nevoie de îngrijire atenta si permanenta: chiar dacă este vorba despre fata, mâini sau gat, ai grija sa alegi produse de calitate, care conțin substanțe dedicate acestei probleme.
Daca citiți primele doua articole veți descoperi ca sunt multe lucruri pe care le puteți face pentru a preveni pigmentarea.
Este important sa folosiți produse cu factor mare de protecție solara, indiferent de anotimp sau de durata ieșirii la lumina naturala.
Fata trebuie curățată de doua ori pe zi, dimineața si seara cu un demachiant ușor, care sa nu agreseze celulele pielii, revin din nou la calitatea produselor care este foarte importanta, nu uita sa folosești si un toner special.
Folosește cremele speciale care conțin substanțe ce reduc sau chiar înlătură petele de pigment. Pentru machiaj folosește produse care au protecție solara.

Obiceiul de a ne demachia in fiecare seara si dimineața este unul extrem de benefic tenului, însă lipsa acestuia din ritualul zilnic ii poate dauna mult, fapt ce poate duce la apariția unor afecțiuni ale pielii.

Demachiem seara tenul pentru ca:
Pe timpul nopții, celulele pielii se regenereazăpermițând țesuturilor sa respire si sa se refacă la nivel celular. In cazul in care produsele de machiaj nu sunt înlăturate prin demachiere, pielea nu poate respira, iar țesuturile nu se pot regenera. Tenul devenind deshidratat si crescând predispoziția la îmbătrânire prematura.

Demachiem tenul dimineața pentru ca: 
Pe durata somnului particulele de praf din aer se așează pe suprafața pielii, apoi demachierea este importanta pentru ca îți curăță tenul de producția de sebum din timpul nopții.
In afara de producția de sebum tenul mai secreta si toxine deoarece este in proces de "reparare"pe timpul nopții, de asemenea si cel mai important... trebuie îndepărtate urmele produselor folosite pe timpul nopții care nu sunt indicate ziua deoarece au calități eficiente doar in timpul nopții, mai exista si riscul ca acele ingrediente din produsele de noapte sa intre in reacție cu ingredientele din produsele de zi care duc de cele mai multe ori la înroșirireacții din cele mai diverse...pete, iritații, dezechilibrarea ph-ului pielii si apariția coșurilor....mai ales pe zona T.



Pașii importanți din ritualul de îngrijire ar trebui sa fie următorii: demachiere, tonifiere si hidratare.


Recomandarea specialiștilor BeautySenses:

CELL SHOCK WHITE White-Oxygen Cleanser&Mask
Acest demachiant delicat îndepărtează celulele moarte ale pielii din stratul de suprafața, in timp ce simultan elimina murdăria si praful, toxinele din mediu înconjurător si machiajul. Poate fi, de asemenea, ca masca pentru o curățare mai profunda si corectare a pigmentarii. Extractul de fag, ca ingredient de oxigenare, purifica pielea in timp ce vitaminele si agenții de hidratare calmează, hidrateaza, catifeleaza si protejează pielea.
Gramaj :150 ml 
Se recomanda: tuturor tipurilor de ten, inclusiv cele sensibile.
Beneficii
Acest exfoliator delicat îndepărtează celulele moarte din stratul de suprafața a pielii fără a o irita
Vitaminele si agenții de hidratare conferă calmare, hidratare si catifelare in timp ce susțin funcțiile fiziologice ale 
Mod de aplicare:
Folosire ca demachiant:  de doua ori pe zi, masați o mica cantitate pe fata umeda si gat si bucurați-va de acțiunea spumei mătăsoaseClătiți cu apa.
 Folosire ca masca:o data sau de doua ori pe săptămânăaplicați o cantitate generoasa peste fata si gatul umezite. Masați pana se formează spuma. Masca funcționează ca un”burete” îndepărtând impuritățile si toxinele. Dupa 2-3 minute mașați din nou si apoi clătiți cu apa.
Ingrediente vedeta
Fracțiune activa din fag:  contribuie la absorbția oxigenului  din mediu înconjurător si eliberează molecule de  oxigen activ in piele, ajutând la energetizare si detoxifiere
Extract de pufulita cu flori mici:  extract organic  botanic din Alpii elvețieni cu acțiune de purificare si reducerea dimensiuni porilor. Îndepărtează aspectul de ten înroșit in timp ce inhiba cascadele de  inflamarea si de stres cumulativ ale pielii.
Esteri din măslinfracțiuni emoliente din ulei de măsline netezesc textura pielii si ii garantează elasticitatea.


CELL SHOCK WHITE White-Crystal Toner -Loțiune tonica cristalina

Acest tonic transparent cristalin îndepărtează toate urmele de impurități lăsând pielea împrospătată si revitalizata. Bogat in complexul Cellactel 2 White si ingrediente botanice de curățare, conferă uniformizarea pigmentarii in timp ce reduce dimensiunea porilor si da luciu astfel încât lumina sa se reflecte uniform de pe suprafața pielii.

Gramaj :150 ml 
Se recomanda: tuturor tipurilor de ten
Beneficii
Oferă uniformizarea pigmentarii tenului in timp ce reface dimensiunea porilor pentru o suprafața a tenului îmbunătățită care reflecta lumina . 
Pregătește tenul pentru aplicarea ulterioara a produselor din gama Cell Shock White.
Mod de aplicare
Aplicați imediat după curățarea cu WHITE-OXYGEN CLEANSER & MASK, cu o discheta demachianta, pe fata si gat. 
Ingrediente vedeta
Complexul Cellactel 2 White: folosind aceeași bio-nutrienti celulari prezenți in complexul Cellactel 2 combinat cu o peptida de tehnologie avansata, extract botanic de Rumex occidentalis (planta din familia hriscai, steviei, măcrișului ) si vitamina C, conferă următoarele: efect de lifting si anti rid, corectarea eventualelor probleme de  pigmentare viitoare la originea lor, micsoreaza depozitele existente de melanina si estompează petele maro.
Lactoferina si Lactoperoxidoza:  enzime bio-ingineresti cu proprietăți astringente si de reglare, care contribuie la reducerea porilor si controlează luciul pielii 
Bisabolol: fracțiune activa din mușețel care calmează si contracarează iritațiile declanșate de stresul urban

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger