vineri, 10 ianuarie 2014

Corectarea pigmentarii, fata si ochi


Discutam într-un articol de curând despre Uniformizarea pigmentarii tenului, astazi ne-am gândit sa va aducem si soluții la corectarea pigmentarii pentru fata si ochi.
Orice tip de ten aveți, trebuie sa începeți sa fiți atente, din timp, la produsele pe care le folosiți pentru îngrijirea fetei voastre. Este important sa alegeți cu atenție produsele potrivite tipului vostru de ten, in plus, indiferent de vârstă, de la 17 la 90 de ani este vital pentru aspectul tenului vostru sa utilizați crema hidratanta si produse demachiante. Cu cât aveți mai multa grija de tenul vostru in tinerețe cu atât mai frumoase si pozitive veți fi mai târziu!
Știți cât de mult pun accent si pe o alimentație echilibrata, indiferent de Kilograme, sănătatea este mai importanta si asta se reflecta in aspectul tenului vostru.
Pentru a preveni petele închise la culoare si a regăsi o o piele fina, radianta si un pigment uniform, este important sa aveți un regim corect pentru îngrijirea pielii:
  • In fiecare dimineață aplicați un tratament anti-pete pe fata si gat.
  • Hiper-pigmentarea este un proces continuu ce necesita tratament zilnic.
  • Protejați pielea de razele solare folosind protecție împotriva razelor UVA si UVB si alegeți un produs cu factor mare de protecție, indiferent de anotimp. Soarele este un factor important in apariția si agravarea petelor. Protecția împotriva lui este baza oricărui tratament.

Recomandarea specialiștilor BeautySenses:

CELL SHOCK WHITE White-Total face &Eyes Essence- Swiss line

Emulsie pentru corectarea pigmentarii pentru fata si ochi
Considerat a fi produsul vedeta al gamei Cell Shock White, aceasta emulsie delicata, dar totul puternica combina puterea de albire (in sensul de uniformizare a culorii tenului) cu eficacitatea anti-îmbătrâniriiPenetrează pielea in profunzime pentru a îmbunătăți semnificativ culoare pielii, textura si tonusul, cu o concentrare specifica asupra cearcănelor negre, petelor de pigmentare, porilor deschiși, liniilor fine si ridurilor. 
Pentru rezultate maxime folosiți aceasta emulsie in combinație cu White-Total Lift crema de zi si noapte. Testat oftalmologic si dermatologic.
Gramaj :30 ml. Se recomanda: Tuturor tipurilor de ten.

Beneficii
Penetrează pielea in profunzime, eliberând beneficii timp de 24 ore.
Poate îmbunătăți radical culoarea si textura pielii in timp ce îmbunătățește cearcănele negre, petele de pigmentare, porii deschiși, liniile fine si ridurile.
Conferă un aspect tineresc întregului chip si o nuanță uniforma a tenului.
Mod de aplicare
Aplicați o cantitate mica de emulsie pe conturul ochilor si se masează ușor pana la penetrare in piele.

Ingrediente vedeta:
Complexul Cellactel 2 White: folosind aceeasi bio-nutrienti celulari prezenti in complexul Cellactel 2 combinat cu o peptida de tehnologie avansata, extract botanic de Rumex occidentalis (planta din famila hriscai, steviei, macrisului ) si vitamina C, confera urmatoarele: efect de lifting si anti rid, corectarea eventualelor probleme de pigmentare viitoare la originea lor, micsoreaza depozitele existente de melanina si estompeaza petele maro.
Glycosaminoglycani: restructureaza matricea dermala si imbunatatesc sinteza de colagen
Extract de alge: efect de lifting intensiv si fermitate
Sodiu PCA: infusie de super-hidratant pentru un plus de
Glucoza oxidaza: are ca scop mecanismele cearcanelor negre si oxidarii hemoglobinei pentru o actiune de corectarea pigmentarii in zona ochilor si asupra zonei de capilare fragile Vitaminele A, C si E: complex de anti-oxidanti
Lactoferina si Lactoperoxidoza: enzime bio-ingineresti cu proprietati astringente si de reglare, care contribuie la reducerea porilor si controleaza luciu pielii.

3 comentarii:

  1. Un articol interesant, desigur, care mi-a captat intreaga atentie. Este necesar sa folosim produse de calitate ca sa avem un ten vizibil radiant, pentru o perioada indelungata. Eu deja am terminat aproape 3 dintre cremele primite de la Beauty Senses. Spre surprinderea mea, mi-au ajuns destul de mult timp fata de cat ma asteptam-ma refer la esantioanele pe care le-am primit pe pagina dumnealor.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut curioasa cu privire la acest produs :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger