marți, 21 ianuarie 2014

Concurs Mavala & Beauty by Coco- Concurs Incheiat

Despre Mavala v-am mai scris la rubrica Istoria Brandurilor Aici, astazi a venit vremea sa organizam si un concurs.
Pentru a avea cu adevarat unghii sănătoase si puternice trebuie sa acordați o atenție deosebita alimentației, sa aveți o alimentație echilibrata pentru a contribui la menținerea sănătății întregului organism. 
 Sa folosiți produse de calitate pentru îngrijirea si frumusețea unghiilor voastre, sa păstrați unghiile curate si uscate.
Manichiura trebuie făcută numai cu instrumentele proprii sau in saloane specializate, nu tăiați cuticulele si nu curățați adânc sub unghii deoarece pot apărea infecții.
Zilnic, aplicați pe unghii si cuticule crema hidratanta si nu uitați ca mâinile sunt oglinda vârstei voastre si au nevoie de o îngrijire speciala.
 Mai multe va voi povesti într-un articol special in curând.
Concurs Mavala & Beauty by Coco
Perioada de participare: 21 ianuarie – 2 Februarie 2014Premiu oferit:  MAVADRY, GEL PENTRU ÎNDEPĂRTAREA CUTICULELOR, MAVALA 002, Oje : CYCLADES BLUE si VEGAS PINK
Condiții de participare:
  • Sa rerăspunzi la întrebarea: Cât de importanta este manichiura pentru tine si cât timp acorzi îngrijirii unghiilor?
  • Like paginii de Facebook a sponsorului Mavala Aici
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • Dupa primirea premiului te invitam sa ne spui părerea ta despre produsele Mavala câștigate.


Detalii Concurs:
  • Câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org in data 3 Februarie 2014.
  • Premiul va fi expediat de către sponsor

Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!

Câștigătoarea Concursului este Aleka Sarah Vladeanu! Felicitări! Sa le folosești cu drag si abia aștept sa ne spui părerile tale despre produsele minunate Mavala! 


49 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica Daliu
    https://www.facebook.com/monica.daliu

    RăspundețiȘtergere
  3. link:https://m.facebook.com/aicin.bubu?__user=100000745730927
    Manichiura este foarte importanta pentru mine , cand am unghiutele mici ma ocup de ea odata la 2 zile ,iar cand am unghiutele mari ma ocup in fiecare zi dandu-mi forma:).

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/popescu.cristina.167
    FB: Cristina Popescu
    As dori sa ma pot lauda cu o super manichiura, dar forma unghiilor nu este in avantajul meu. Cel mai des folosesc lac de unghii sau tratament pentru unghii si din cand imi cand colorez unghiile in functie de ceea ce port la birou.
    Multumim pentru concurs!
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10201572386971054?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  5. fb :claudia gabriela
    https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.547
    pentru orice femeie cred ca este inportanta sa aiba o manichiura frumos ingrijita ,pentru mine este foarte inportant si dau mare atentie acestui lucru am grija zilnic de unghiutele mele sa le hidratez si mai ales sa le frumos colorate ,folosesc o gama de tratamente pentru ca unghile mele sa creasca ,pila si uleiul de cuticule sau de masline nu mi lupseste iar la final o crema pentru mainile mere care trudesc zilnic in bucatarie la serviciu ,afara cu copilu ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Stancioiu Nicoleta
    https://www.facebook.com/stancioiu.nicoleta
    Manichiura este foarte importanta,pentru ca este ca o carte de vizita a fiecarei femei.Datorita treburilor casnice, de multe ori oja nu rezista pe unghii insa, incerc pe cat posibil sa nu plec de acasa cu unghiile neingrijite.De obicei folosesc nuante deschise ,cat mai naturale sau doar un lac de protectie.La ocazii speciale imi place sa incerc nuante mai tari,mai sidefate care sa ma scoata din anonimat.O manichiura perfecta necesita destul de mult timp insa este o adevarata placere,mai ales ca acum exista pe piata o varietate atat de mare de produse .

    RăspundețiȘtergere
  7. fb constantin aurora
    https://www.facebook.com/constantin.aurora#
    manichiura este foarte importanta ptr mine,am unghii cu gel pe care le intretin o data pe luna ,folosesc si ulei p[tr cuticule

    RăspundețiȘtergere
  8. Facebook : https://www.facebook.com/cristina.sardareanu
    Raspuns : Manichiura este foarte importanta in viata unei femei / persoane/ doamne deoarece manutele /unghiutele sunt Cartea de vizita a unei femei ! Este printre primele lucruri pe care le observa cineva la tine si normal ca ar trebui sa fie impecabile indiferent de situatie ! Eu imi fac manichiura la 2 .3 zile in functie de cat de rezistenta este oja! Si timpul acordat este de o ora in general , depinde foarte mult de model !

    RăspundețiȘtergere
  9. Depinde de saptamana. Uneori imi fac unghiile de 3-4 ori intr-o saptamana, alteori.. mai rar :), folosesc un lac si cam atat.
    https://www.facebook.com/AdinaMeg Adina Meg
    Merci.

    RăspundețiȘtergere
  10. FB;https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    SHARE:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/572377972839228?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.facebook.com/loredanavlaescu
    Loredana Vlăescu

    Eu aloc cam 15 minute, de 2 ori pe saptamana. Chiar daca aplic un nude si atat, nu imi place sa am unghiile nefacute cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.facebook.com/smarandache.daniella
    smarandache daniella

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu puteam rata concursul tau, mai ales ca e vorba despre ingrijirea unghiutelor!!! Mereu ma plang si parca oricate eforturi as face, tot nu arata impecabil, cum mi-as dori!
    Manichiura mea este intotdeauna o prioritate, daca nu acord mainilor si unghiilor o ingrijire deosebita nu ma simt bine si comfortabil. De obicei ma las pe mainile dibace ale manichiuristei mele, saptamanal.
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea
    Multumesc , Coco!

    RăspundețiȘtergere
  14. 1 data pe saptamana ingrijesc unghiutele si zilnic mainile cu crema de maini sau uneori cu lotiune de corp, unghiutele unei femei reprezinta cartea de vizita a acesteia. link fb: https://www.facebook.com/alina.madalina.121 Alina-Madalina Mitu Padureanu.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.facebook.com/profile.php?id=100005342163092&sk=about FB: Ene Maria. Manichiura si mainile sunt f importante pentru mine. Incerc in permanenta sa le ingrijesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. nume fb: Anca Gabriela Lupu
    https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400
    o data la doua zi le ingrijesc, le schimb oja, le dau cu ulei pentru cuticule, le pilesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru mine, realizarea manichiurii este, mai presus de aspectul îngrijit oferit mereu unghiilor şi mâinilor, o reală plăcere. Indiferent ce ojă aş alege să port pe unghiuţe, la două zile optez pentru o schimbare, fie că vorbim despre un model simplu, fie îmi schimb culoarea şi reiau ritualul plăcut al manichiurii. Nu văd acest aspect ca pe o corvoadă, cum am tot auzit, ci ca pe un moment de relaxare, acea jumătate de oră în care mă bucur de un timp dedicat mie şi stării mele de bine, chiar dacă mă prinde 11 noaptea sau chiar mai târziu. Coincidenţă plăcută, abia ce mi-am făcut manichiura, de aici şi imboldul de-a participa cu drag şi recunoştinţă pentru încântătoarea surpriză. Vă mulţumim! ♥♥♥
    Facebook: Mihaela Bolea
    Link-ul către profil: https://www.facebook.com/bolea.mihaela

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.facebook.com/janeta.janet.9
    FB:Janeta Janet
    Manichiura mea este intotdeauna o prioritate,noi femeile suntem intodeauna grijulii cu manichiura pentru ca mainile sunt carte de vizita a noastra o femeie care este ingrijita are si o manichiura impecabila.Eu o data pe saptamana sau chiar de doua ori pe saptamana imi fac.

    RăspundețiȘtergere
  19. fb.pop aurelia,https://www.facebook.com/pop.aurelia.5

    RăspundețiȘtergere
  20. Este foarte importanta manichiura deoarece consider ca ma ajuta sa arat bine si "vorbeste" despre mine, despre starea mea de spirit. In fiecare week-end am grija sa imi fac manichiura si pedichiura, imi ingrijesc unghiutele cu un tratament macar o data pe luna si in fiecare saptamana imi realizez diverse modele mai simple sau mai complicate.
    FB: Ionescu Ana-Claudia
    https://www.facebook.com/ionescu.anaclaudia

    RăspundețiȘtergere
  21. FB: TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/826885863995286?stream_ref=10.Manichiura este cartea de vizita a oricarei femei,de aceea trebuie sa fim ingrijite mereu.Multumim pt concurs!

    RăspundețiȘtergere
  22. FB: Alexandra Ioana
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1428760970693464?stream_ref=10
    Unghiile sunt foarte importante pt mine, pentru ca, desi nu imi place sa le las sa creasca, imi place sa le am mereu colorate, in culori dintre cele mai diverse. In primul rand imi plac mie, ma binedispun de fiecare data cand le vad si imi fac ziua mai frumoasa. Un detaliu atat de mic am descoperit ca are acest efect asupra mea si de atunci il folosesc cu succes. Apoi, de machiat ma machiez f putin, asa ca unghiile raman "accesoriul" meu de efect :D Cam de vrean an de zile am inceput "campania" asta pro oje, de cand cineva m-a sfatuit ca in fiecare zi sa am cel putin 3 lucruri care imi plac. Imi place sa folosesc oje de calitate pt rezista mai mult, iar nuantele si texturile lor ma cuceresc. Nu am o colectie impresionanta, dar incerc sa ma extind incet-incet. :))

    RăspundețiȘtergere
  23. fb : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte
    share : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1447667452118442?stream_ref=10
    sunt obsedata de unghiile mele si in consecinta le acord o atentie sporita ; zilnic folosesc ulei pentru cuticule , crema de maini , imi place sa imi schimb culoarea odata la 3 zile , folosesc diverse tratamente , este o adevarata relaxare pentru mine sa ma ocup de unghiutele mele dragi .

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Coco! Din nou ne incanti cu un concurs minunat! Eu imi ingrijesc unghiutele cu mare atentie deoarece se spune ca unghiile sunt cartea de vizita femeii; in consecinta este foarte adevarat pentru ca primul lucrul pe care il fac eu cand vad o femeie pe strada, la magazin, etc., este acela de a ma uita la podoaba capilara si la MAINI, daca unghiile sunt ingrijite si daca au o manichiura facuta/curata, etc.. Pe mine m-a inzestrat natura cu unghii tari(rar am probleme sa mi se rupa sau sa mi se crape) si imi faca manichiura singura, acasa! Nu imi ia mult timp, dar nici putin, suficient cat sa le ingrijesc si sa mi le dau cu oja.

    RăspundețiȘtergere
  25. FB: Mere Verzi, link cont: https://www.facebook.com/merreverzi

    RăspundețiȘtergere
  26. Manichiura este foarte importanta pentru mine si acord suficient timp pentru ingrijirea ei.
    fb:Trica Viorica
    share link:https://www.facebook.com/trica.viorica.1/posts/263899087112814?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  27. https://www.facebook.com/dulce.ale.5 FB: Dulce Ale. Manichiura este foarte importanta pentru mine si incerc sa i acord cat mai mult timp. Nu am vreme de lucruri complicate, unghiile cu acril nu ma incanta, asa ca, de cele mai multe ori, ma rezum la un french sau la o culoare calda.

    RăspundețiȘtergere
  28. Oh, manichiura e foarte importanta pentru mine. As sta toata ziua sa-mi curat unghiile, sa mi le pictez cu oja, etc. Cel mai mult imi plac postarile de acest gen: NOTD-uri, ingrijire unghii, produse nou aparute pentru manichiura, etc.
    Fb: Andrea Chitic: https://www.facebook.com/andrea.chitic
    share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/740994119245109?stream_ref=1

    RăspundețiȘtergere
  29. Unghiile sunt extrem de importante pentru mine, nu le colorez mereu, dar trebuie sa fie mereu ingrijite si cu un aspect impecabil, o data pe saptamana le curat, le pilesc si le dau o forma frumoasa, folosesc o crema pentru maini si unghii si un ulei pentru cuticule.
    FB: https://www.facebook.com/milita.petre

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu stiu exact de ce am omis sa raspund la intrebare, cred ca nu am fost atenta, asa ca imi cer scuze si revin cu raspunsul meu.
    Acord cam o ora ingrijirii unghiutelor saptamanal, le curat, le pilesc, le dau o forma frumoasa, folosesc un gel pentru cuticule, si o crema pentru unghii, ocazional folosesc si un lac de unghii si cam atat. :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Nume: Adina Gavriloi
    Cont FB: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi

    Imi place foarte mult sa am grija de mine si mai ales de unghiutele mele.Nu suport mainile neingrijite si unghiile cu oja sarita.Imi schimb culoarea de pe unghii cam la 2-3 zile si petrec cel putin 2 ore cu stergerea, curatarea si ingrijirea unghiilor, dupa care incerc sa realizez modele cat mai frumoase cu diferite culori si stickere.

    RăspundețiȘtergere
  32. Vai, cred ca petrec zilnic cel putin jumatate de ora facandu-mi unghiutele. Manichiura e foarte importanta pentru mine, in special de cand un prieten bun mi-a complimentat-o, spunand ca am cele mai frumoase unghii pe care le-a vazut vreodata. Stiu, e un compliment super ciudat din partea unui barbat, dar tocmai asta m-a facut sa am si mai multa grija de ele. :D

    RăspundețiȘtergere
  33. Ah, si profilul meu de Fb: https://www.facebook.com/Aleka.Sarah.Vladareanu (Aleka Sarah Vladareanu). ;)

    RăspundețiȘtergere
  34. Pentru mine manichiura este foarte importanta.Am grija mereu sa imi curat unghiile sau sa mi le fac cu oja. Nu imi place sa am oja sarita de pe unghii. De obicei cel putin odataa pe saptamana acord 30-45 minute manichiurii si ingrijirii unghiilor.
    FB Adina Radu https://www.facebook.com/radu.adina.3

    RăspundețiȘtergere
  35. https://www.facebook.com/smarandache.daniella
    smarandache daniela
    Pentru mine manichiura este foarte importanta. Oriunde mergi dai mana cu cineva, o mana frumoasa si ingrijita este carte de vizita a fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.facebook.com/claudiaculbece
    culbece claudia

    RăspundețiȘtergere
  37. FB: Camy Gaby https://www.facebook.com/camy.gaby.39?ref=tn_tnmn
    Share: https://www.facebook.com/camy.gaby.39/posts/1398983133688799?stream_ref=10
    Manechiura este foarte importanta pentru mine. De cand eram mai mica, mama imi spunea mereu cat de important este sa am grija ca unghiile mele sa arate tot timpul ingrijit, pentru ca ele spun multe despre imaginea noastra, despre stilul de viata, dar si despre starea generala de sanatate. Eu imi fac manechiura cam de 1-2 ori pe saptamana. Si ma straduiesc sa ajung macar 1 data pe luna si la salon, pentru ca recunosc ca singura nu prea ma pricep sa le dau o forma frumoasa. Sunt adepta unghiilor naturale, patrate, nici prea scurte, dar nici foarte lungi si foarte colorate :)

    RăspundețiȘtergere
  38. FB: Cismaru Camelia
    https://www.facebook.com/camelia.cismaru.5

    Manichiura este destul de importanta pentru mine. Imi place sa imi ingrijesc atat mainile, cat si unghiile (mai ales acum pe perioada iernii). De asemenea, cu timpul mi-am procurat, pe langa o gama destul de varianta de oje si tratamente pt unghii, si ustensile necesare pt nail art (pensule, paiete, strasuri, instrument pt puncte, benzi etc.) pt a avea o manichiura cat mai frumoasa si interesanta :D

    RăspundețiȘtergere
  39. Nume Facebook: Sibel Badici
    Cont Facebook: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39
    Asa cum am fost invatati de mici ca mainile ingrijite si manichiura sunt precum o carte de vizita personala,nici eu nu fac exceptie de la acest principiu. Pentru mine ingrijirea unghiilor este importanta pentru ca trebuie sa le ofer atentie si grija mai mereu,unghiile mele fiind undeva intre moi si tari,se rup usor,se exfoliaza si asa mai departe si de aceea intotdeauna am grija sa le dau cu un calciu de la Flormar,chiar si pe sub stratul de oja. De asemenea cremele de maini deja sunt o colectie la mine,pentru ca am o piele foarte sensibila care se deshidrateaza si de la apa,asa ca am grija ca in fiecare seara sa le ofer mainilor mele un masaj cremos,delicios si cel mai important-hidratant.
    PS: Din nou ne surprinzi cu un concurs frumos!! Multumim,Consuela!! :* :*

    RăspundețiȘtergere
  40. https://www.facebook.com/bianca.roxana
    Manichiura e importanta pentru mine. O manichiura ingrijita ma face sa ma simt feminina si ingrijita in totalitate. Nu reusesc mereu sa imi schimb lacul de unghii si in momentele mele mai aglomerate, fac pauze in care imi las unghiile sa respire, ajutandu-le doar cu ulei pentru cuticule si cu intaritor. Atunci cand timpul mi-o permite, imi place sa ma rasfat cat mai mult, pentru ca intr-adevar mainile sunt oglinda noastra.

    RăspundețiȘtergere
  41. https://www.facebook.com/Mary.Lena32
    Manichiura este importanta pentru mine. In fiecare seara ma uit sa am unghiile ingrijite pentru a doua zi la serviciu.Daca am oja sarita la vreo unghie sterg oja de pe acea unghie si o dau iar cu oja, daca oja este sarita de pe mai multe unghii refac manichiura. Odata mi s-a intamplat sa fiu foarte obosita si a doua zi cand am ajuns la serviciu am observat ca aveam oja sarita la vreo 2 unghii:toata ziua m-am simtit prost ..nu stiam cum sa mai tin mainile sa nu se vada.Consider ca manichiura este oglinda unei femei.Nu aloc un timp anume manichiurii dar am grija ca mereu sa fie ingrijita si cel putin odata pe saptamana sa imi tai/pilesc unghiile, tai cuticulele

    RăspundețiȘtergere
  42. https://www.facebook.com/dinu.florina.5
    Nume FB: Dinu Florina
    Raspuns: Se spune ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei. Manichiura trebuie sa arate impecabil intotdeauna! Imi protejez unghiile folosind o crema puternic hidratanta dupa fiecare spalare pe maini masand foarte bine unghiile si cuticulele, cateodata mai folosesc si ulei de masline sau ulei de ricin. De fiecare data cand spal vasele folosesc manusi de protectie.

    RăspundețiȘtergere
  43. https://www.facebook.com/corina.cosa/posts/597592396988420 Manichiura este foarte importanta pentru o femeie,dar nu numai.Este cartea mea de vizita.Mainile si unghiile ingrijite denota o persoana curata,ingrijita.Acord o atentie deosebita cuticulelor, pe care nu le tai,ci le ingrijesc cu un ulei special.Le port destul de scurte, cu lac incolor sau lac de unghii in culori deschise( preferatele mele),meseria nu-mi permite sa le port prea lungi.Odata la doua saptamani merg la un salon, unde face impachetari cu parafina. masaj si o masca pentru maini,...este un adevarat rasfat.

    RăspundețiȘtergere
  44. Link fb: https://www.facebook.com/alexandraadelina7
    Nume fb: Alexandra Adelina
    Consider ca manichiura unei femei este la fel de importanta ca si aspectul tenului. O manichiura ingrijita confera feminitate, naturalete, senzualitate si finete.
    Timpul alocat pentru unghii nu este unul foarte intins. De cateva ori pe saptamana folosesc crema pentru maini si unghii sau ulei de argana, alaturi de o oja rosie.

    RăspundețiȘtergere
  45. Manichiura este foaaarte importantă pentru mine, mâinile și unghiile sunt cartea de vizită a fiecărei femei, existând studii care afirmă că sunt printre primele la care se uită bărbații, drept pentru care deseori acord și 2 ore pentru a le îngriji, pentru a le răsfăța și pentru a mă răsfăța.

    Am dat Like pe Facebook cu numele Ioana Dabija (https://www.facebook.com/ioana.dabija.14).

    RăspundețiȘtergere
  46. Nicoleta Agache
    https://www.facebook.com/nicoleta.agache

    RăspundețiȘtergere
  47. Atat manichiura, cat si celelalte parti ale corpului si nu numai, sunt cea mai buna carte de vizita a unei persoane, o prima impresie despre aceasta. In consecinta, manichiura este foarte importanta pt mine si-o ingrijesc ori de cate ori este nevoie.
    Facebook: Alexandra Gavrilă - https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  48. https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia
    In ceea ce ma priveste -saptamanal (in weekend) ,dupa programul ad-tiv imi rezerv o jumatate de ora pentru a-mi rasfata unghiutele-manichiura constituindu-se intr-un ritual deosebit de meticulos de la care nu abdi .Recunosc ca mi-as dori sa merg la salon , insa...puterea obisnuintei , timpul liber limitat , bugetul si el restrans si stilul propriu m-au indreptat , in timp spre "salonul de acasa".E bine , e rau cine stie....dar , cu siguranta acord atentie aspectului mainilor.Bunica mea avea o zicala proprie:"Barbatii iti promit luna si stelele si apoi te lasa sa ti le cobori singura daca nu ai intotdeauna mainile frumoase, parul aranjat, pantofii curati si fata zambitoare" .O femeie ingrijita este o femeie frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  49. https://www.facebook.com/monika.erzsebet
    monika erzsebet
    acord in medie 2 ore pe saptamana

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger