marți, 14 ianuarie 2014

CLARINS Noutăti primăvară 2014



MAKE-UP CLARINS  Noutăti primăvară 2014

În acestă primăvară, geometria cristalelor este transpusă prin semicercuri prețioase cu perle strălucitoare. Umbre opalescente de alb nuanțate de valuri de culoare, electrizate prin culori intense, artificiale. Culorile devin o lumină enigmatică o prismă schimbătoare, pentru a compune o paletă cu reflexe irizate de alb delicat, poetic. Cercuri suprapuse. Accente grafice deosebite

New- Instant Light Radiance Complexion Base (No.01 / No.02 / No.03) Preț recomandat:131 lei
Indiferent de vârstă această bază de machiaj se aplică înainte de fond de ten după aplicarea cremei de zi sau mixat cu fondul te ten. 
Machiajul este mai rezistent, imperfecțiunile sunt corectate iar tenul este imediat mai luminos. 
O bază perfectă ce corectează roșeața, revitalizează tenul (chiar și tonurile mai închise) conferind un plus de strălucire și un ten mai radiant.






New -Multi-Blush (01-peach,02-candy, 03-grenadine, 04-rosewood)  Preț recomandat:114 lei
Atingerea esențială a culorii care revitalizează tenul. Un produs 2-1 atât pentru pomeți cât și pentru buze.






New- Limited edition Opalescence Face & Blush Powder  Preț recomandat:171 lei
Primăvara a sosit! Revitalizează-ți tenul, fii strălucitoare! 
O paletă pentru ten ce matifiază, uniformizează și oferă radianță tenului. O armonie de culori compusă din trei nuanțe.Trei nuanțe luminoase mixate pentru un aspect sănătos al tenului, o nuanță discretă roz pentru evidențierea pomeților.





New- Eye Quartet Mineral Palette (12 – vibrant violet)  Preț recomandat:185 lei
12-vibrant violet Machiaj de zi Machiaj de seară
O colecție de culori luminoase texturi minerale, catifelate, rezistente cu aspect satinat ușor de aplicat. Cele două nuanțe de bază (1și 2) oferă o umbră discretă (3) definește intens și (4) nuanța iluminatoare. Se pot aplica atat cu burețelul uscat cât și umed în funcție de rezultatul dorit.

GLOSS PRODIGE (nuanțe noi 11 - coral tulip 12 - crystal ) Preț recomandat: 79 lei
 Culoare intensă și strălucire


JOLI ROUGE BRILLANT(new 19 – tropical pink 20 – coral tulip 21 – pink orchid )Preț recomandat:89 lei
No.19 tropical pink No.20 coral tulip No.21 pink orchid
Un ruj chic, rafinat cu beneficii de îngrijire a buzelor, folosit la nesfârșit!
Buze confortabile cu un aspect plin neted, culori lucioase și rezistente.




MINERAL EYESHADOW (new 17 - smoky plum new shade )  Preț recomandat: 99 lei
17-smoky plum
O nuanță nouă smoky plum extrem de luminoasă. O textură sub formă de pudră rezistentă si fină. Pentru rezultate mai intense se folosește aplicatorul umed.

Clarins Skin care

New Super Restorative Day Cream ( 2 Day Creams + SPF20)  Preț recomandat: 404 lei
Tratament intensiv ce restructurează, regenerează și redă densitatea pielii. Unicul produs ce combină acțiunea de refacere și redare instantă a densității în toate straturile pielii. Adresat femeilor peste 50, a căror piele este afectată de schimbările hormonale și doresc un produs care să lupte cu ridurile și pierdera densității pielii promovând un ten uniform.  O textură bogată și fină, ce aderă perfect lăsând un 'voal' foarte confortabil și neuleios la aplicare. Un parfum discret floral (iasomie) cu note pudrat-florale (trandafir, violetă, piersică) și o bază caldălemnoasă, vanilată (mosc, lemn de santal, vanilie)
                                
New Extra Comfort Cleansing Cream  Preț recomandat:133 lei

Crema demachiantă anti-poluare pentru pielea afectată de mediul poluat. Pentru o piele curată, detoxifiată, confortabilă, radiantă. “Crema” demachiantelor, pentru o piele care are nevoie de confort extrem și curățare eficientă. Adresat tuturor femeilor pentru toate tipurile de ten, a căror piele este afectată de un mediu poluat și care sunt în căutarea unui produs demachiant ce oferă confort extrem și curăța eficient.O textura bogată și cremoasă, delicată, creată pentru a asigura confort instantaneu. Un parfum subtil , floral-fructat. Zi după zi, pielea este detoxifiată și protejată împotriva efectelor dănătoare ale poluării. Tenul iși recapătă strălucirea.





New Hydra Quench Tinted Moisturizer  Preț recomandat: 136 lei
Mai multe beneficii într-un singur produs, hidratare, confort și culoare. Adresat femeilor care sunt în căutarea unui produs « cu mai multe beneficii într-unul singur » ce conferă hidratare, luminozitate și aspect sănătos tenului. Adresat femeilor indiferent de vârstă, pentru toate tipurile de ten indiferent de nuanța tenului.


 





2 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger