joi, 5 decembrie 2013

Swissline CELL SOCK Eye Zone Lifting Complex&Face Lifting Complex

Inovația este punctul prin care Swiss line iese in evidenta.

CELL SOCK, linia de produse orientata către rezultate si creata sa combată semnele vizibile ale îmbătrânirii, este linia vedeta a casei Swiss line. 
Lansata acum 20 de ani, linia Cell Shock a rezistat testului timpului și controlului consumatoarelor și a apărut ca lider in domeniu produselor anti-îmbătrânire si in alegerile la nivel mondial al femeilor. Produsele conțin ingrediente active de nivel științific avansat, ingrediente botanice bio-mimetice care metabolizează la nivel celular si ingrediente cosmetice. 
Complexul Cellactel 2, ingredientul științific predominant in toate produsele liniei, este un ingredient evoluat al celui original: ingredient de terapie celulara dezvoltat in renumita clinica elvețiană Lemana. 
Exclusiv pentru Swiss line, inovativul complex Cellactel 2 ajuta celulele sa respire, sa își păstreze energia si sa metabolizeze mai eficient, in timp ce își îmbunătățesc producția de elastina si colagen. 
Rezultatul: o piele mai ferma, mai fina, mai radianta.

De mai bine de doua săptămâni testez produsele Swiss line si sunt uimita de calitatea lor, de grija cu care fiecare produs este studiat înainte sa fie lansat pe piață.  De profesionalismul unicului importator in Romania BeautySenses.
Nu mai folosisem de ceva vreme serum pentru fata si ochi, ci foloseam doar crema hidratanta pentru diminuarea liniilor fine si era clar ca tenul meu avea nevoie de o terapie cu serum pentru ochi si serum pentru fata.
Am testat doua produse ser de la Swiss line cu o textura uimitoare CELL SOCK Eye Zone Lifting Complex&Face Lifting Complex.
Mirosul este un factor foarte important pentru mine in alegerea produselor pe care le folosesc, de aceea ador produsele cu un miros proaspăt care îți ofera senzații plăcute in zona olfactiva.
CELL SOCK Eye Zone Lifting Complex&Face Lifting Complex au un miros proaspăt, rafinat, care îți ofera senzația de rece.
Textura este fluida, cu particule fine, incredibil de ușoară si fina in contact cu pielea, se întinde ușoruniformizează tenul si lasă o senzație de rece la prima aplicare care apoi se transforma într-o senzație plăcută de căldură.
De când folosesc produsele, zona ochilor si tenul par mult mai catifelate si se simt hidratate, a dispărut senzația de piele uscata si pielea este mai ferma, mai fina, mai radianta.
Datorita ambalajului compact si ușor, cu dispenser este simplu de aplicat si mult mai igienic de folosit, in plus datorita transparentei ambalajului vezi clar cantitatea de produs rămasă in recipient.

Swissline CELL SOCK Eye Zone Lifting Complex


CELL SOCK Complex Celular pentru Fermitate în Zona Ochilor

  • Reduce profunzimea ridurilor
  • Readuce elasticitatea şi fermitatea pielii
  • Utilizați dimineața și seara după o curățare completă
Disponibil la flacon cu dispenser 15 ml, valabilitate 6 luni de la prima folosire.

Acest ser răcoritor ajută la restructurarea pielii delicate din jurul zonei din jurul ochilor, oferind un lifting imediat în timp ce tonifiază treptat și reduce liniile fine si ridurile.
Ingredientele active cheie: un polizaharid de origine marină, care oferă senzație instantanee de lifting, o rețea de proteine de migdale polimerizate, care ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor, precum și Cellactel 2 complex, care ajută la regenerarea celulelor pielii.

Swissline CELL SOCK Face Lifting Complex



CELL SOCK Complex Celular pentru Fermitatea Feței

  • Revitalizează pielea stresată şi obosită
  • Întăreşte pielea în câteva minute
  • Aplicaţi dimineaţa şi seara după curăţarea completă a feţei şi gâtului
Disponibil la flacon cu dispenser 30 ml, valabilitate 6 luni de la prima folosire.

Detalii oferite de specialiștii Beauty Senses :

Acest serum intensiv oferă un vizibil " lifting facial " în câteva minute , reducând vizibil ridurile și făcând pielea să apară tonifiata , rezistenta și mai tânără . 
O concentrație mare de extracte botanice și ingrediente intensificatoarede origine marina confera fermitate și restructurează pielea . 
În plus , acidul hialuronic se leagă de molecule si hidrateaza pielea , în timp ce Vitaminele A si E combat radicalilor liberi . 
Împreună cu Cellactel 2 Complex , ingredientele formează un produs puternic .
Se recomanda:
Recomandat pentru toate tipurile de ten . Ideal pentru tenurile care au nevoie de un lift pentru a își îmbunătăți rezistența .
Beneficii
Polizaharide marine , proteine de lupin hidrolizat și un conținut ridicat de acid hialuronic crește hidratarea pielii , în timp ce vitaminele lupta împotriva radicalilor liberi .
Complexul Cellactel 2 ajuta celulele pielii se regenereze.
Mod de aplicare
Aplicați dimineața și seara pe față , gât și decolteu . Se întinde ușor un strat  subțire pe pielea curată și se lasă să pătrundă înainte de a aplica crema hidratanta adecvata . 
De asemenea, este eficient pentru utilizarea ocazională de tipuri de piele mai tineri pentru un lift instant / " pick-me - up " .

Pentru rezultate optime va recomand sa le folosiți împreună cu crema din aceeași gama.

4 comentarii:

  1. adevarul este ca de inaintat in varsta noi tot inaintam si...la un moment dat nu o sa ne mai simtim atat de frumoase ca acum, dar ca sa prevenim asta sau ca sa se intample cat mai tarziu avem nevoie de produse ca acestea! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Da draga mea, este important sa păstram cât mai mult timp tenul la nivelul sau optim de hidratare si cat mai tanar. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele lor sunt cu adevarat de calitate! Nu am reusit pana acum sa intru in posesia altor produse asemanatoare ca pret sau eficienta, insa dupa cativa ani de utilizare a produselor accesibile tuturor, sa utilizez orice din seturile lor a fost un adevarat rasfat. Ma bucur ca iti citesc blogul si ca invat incetul cu incetul ce tip de produse ar trebui sa imi cumpar peste cativa ani cand imi va permite bugetul, sper, sa am grija de mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Elena, îți mulțumesc si eu tare mult ca îmi citești Blogul si sper sa folosești mereu produse de calitate.:)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger