marți, 17 decembrie 2013

Povestea unica a desu-urilor mele Jolidon -Concurs Incheiat



De sărbători nu am nevoie de preparate elaborate pe masa ci de fiecare data înnoiesc colecția de lenjerie intima.
Nu rămân la tradiționalul rosu pentru ca îmi place diversitatea si ador sa am o poveste unica pe sub haine in fiecare an. Asa cum parfumurile crează amintiri si marii parfumieri crează povesti, in fiecare an si eu îmi fabric povestea unica a lenjeriei mele.
Achiziționez cu grija produsele si îmi plac atât materialele fine si sexy cât si materialele confortabile, îmi place Jolidon pentru ca acolo găsesc toată varietatea de materiale, modele, ba mai mult in fiecare sezon apar colecții noi cu imprimeuri si modele deosebite.
Iarna este important sa ai grija de tine si sa porți lenjerie lejera, sexy dar practica, sa ai grija sa fie de calitate sa nu se modifice textura materialului la căldură sau atunci când este uscata rapid pe calorifer sau la o sursa de căldură. In perioada sărbătorilor aleg sa port ceva nou, de Crăciun aleg un model vesel iar de Revelion unul mai sexy pentru ca îmi place sa întâmpin noul an cu o vibrație pozitiva si da, lenjeria frumoasa iți poate schimba starea de spirit si poate crea povesti frumoase. Îmi aduc mereu aminte de parfumul purtat la o anumita ocazie din viata mea si desigur si de lenjeria purtata. Sertarele sunt pline si au locul lor special împăturite cu grija. In fiecare zi îmi pregătesc ținuta si nu aleg la întâmplare lenjeria folosita, ci o aleg in funcție de ce activități voi avea in ziua respectiva si in funcție de ce parfum voi purta. Perioada sărbătorilor este pentru mine perioada in care aleg doua seturi de lenjerie unul pentru Crăciun si altul pentru Revelion si iată pe site-ul Jolidon ai de unde alege.
Crează si tu povestea ta, anul acesta cu Jolidon!

Concurs Jolidon & Beauty by Coco
Perioada de participare 17-29 Decembrie 2013

Premiu oferit: Un set chic de lenjerie 

Condiții de participare:
  • Sa ne răspunzi la întrebarea: Care este povestea lenjeriei tale? Povestește-ne care sunt preferințele tale când vine vorba de lenjerie si cât de importanta este ea pentru tine.
  • Lăsați Link in comentariu către produsul preferat pe magazinul online http://www.shop.jolidon.ro./.
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • Dupa primirea premiului te invitam sa ne spui părerea ta despre produsul Jolidon câștigat

Detalii Concurs:
  • Câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org in data de 30 Decembrie 2013.
  • Premiul va fi expediat de către sponsor

Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!

Câștigătoarea este....

Felicitări Mery Radu!

Sa le folosești cu drag si plăcere!
Te rog sa imi trimiti datele tale, in mesaj privat! 


23 de comentarii:

  1. FB: TENDER CARMEN MARILENA.,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/806366002713939,CONT FB:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena

    RăspundețiȘtergere
  2. LINK PRODUS: http://shop.jolidon.ro/femei/babydoll-uri/baby-doll-l1556-42.html
    Mie imi place lenjeria finuta,dantelata si ador baby dollu-rile, am si dat like unuia fff dragut.Mi se par extrem de feminine,dragalase si sexy.In plus,un baby doll este si comod,te simti in el ca in al 9 lea cer.Multumim pt concurs!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    FB: Cristina Popescu
    Link cont: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167
    Produsul preferat: http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/bra-s1638.html
    Ador lenjeria din dantela, sutienul il prefer cu push-up. Folosesc produsele Jolidon si sunt foarte multumita de ele. Calitate si feminitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lenjeria este foarta importanta pentru mine,pentru ca imi induce o starea de spirit pozitiva.Prefer lenjeriile feminine,delicate,rafinate.Lenjeria iti poate creste puterea de seductie si iti ofera o mai mare incredere in tine insati.
    Produs preferat:http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/sutien-prelude-ys30.html
    Link fb:https://www.facebook.com/stancioiu.nicoleta
    Nume Fb:Stancioiu Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru organizarea acestui concurs Elegant si delicat si sexy!
    Mie imi place lenjeria de buna calitate, incerc sa ma rezum la bumbac pentru ca asa ma simt cel mai confortabil in viata de zi cu zi si prefer lenjeria de culoare alba/neagra.
    In ocaziile speciale, ma conformez si aleg articole putin mai sofisticate ca si material, precum si variate coloristic.
    http://shop.jolidon.ro/femei/chiloti/chilot-a1.html
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmm ce concurs sexy <3..multumim :* si incep prin a spune ca pentru mine lenjeria intima este un must-have pentru ca este "acel ceva" care imi ofera incredere,senzualitate si plusul de feminitate..imi place sa "colectionez" lenjerie intima de diferite culori,texturi,forme,ca sa am o diversitate cat mai complexa pentru a putea alege in functie de moment,stare,imprejurare,etc iar la culori nu am preferinte si ma axez pe absolut orice imi place,insa cand e cazul ma rezum la alb,negru sau rosu <3...Pentru confort si siguranta,port lenjerie de bumbac,dar la ocazii speciale sau chiar si fara vreo ocazie,imi place sa mai port pe dedesubt un set elegant si delicat,de dantela,chiar daca uneori stiu numai eu de el <3..Lenjeria intima pentru mine inseamna acel ceva unic,care ma deosebeste fata de ceilalti/celelalte femei si care imi ofera intotdeauna un gram in plus de fericire pentru sufletelul meu de femeie <3
    Nume Facebook: Sibel Badici
    Cont Facebook: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39
    Produs preferat: http://shop.jolidon.ro/jolidon-noutati/babydoll-jolidon-fashion-l1664.html
    Si am dat in plus si un share micut :* :* :) : https://www.facebook.com/sibel.sibi.39/posts/678390025516505

    RăspundețiȘtergere
  7. fb: ana-maria ignat
    link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004058989707&ref=tn_tnmn
    produs preferat: http://shop.jolidon.ro/femei/babydoll-uri/top-prelude-yl25.html
    Foarte interesanta tema aleasa..si premiul este pe masura.Sunt fan Jolidon...de cand a aparut firma mereu am gasit produse pe gustul meu,asta insemnand lenjerie din dantele,preferata mea.Este clar ca atunci cand porti o lenjerie sexy,te simti la fel...este foarte important sa alegi produse de calitate ,in care sa te simti o mica printesa.Nu am neaparat un model sau o culoare preferata ..conteaza sa-i placa ochiului meu si sa o consider potrivita...si unde mai pui ca si sotul este foarte incantat de ea:) deci fetelor..optati pentru lenjerii de calitate si lenjerii sexy:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand vine vorba de lenjerie intima, chilotul tre’ sa fie confortabil, din bumbac, iar sutienele le prefer fara sarma si cu un pic de burete [mi-am cumparat primele sutiene de genul acesta din Italia si de atunci m-am indragostit de ele]. Nu-mi plac deloc sutienele cu push-up, simt ca am sanii in gat, dar nici nu-mi place sa pacalesc ochiul, atat al meu cat si-al celorlalti. Pt ocazii speciale, sufar si eu ca si baba la frumusete, si port lenjerie intima din diverse materiale, culori, insa, chilotul tre’ sa fie clasic [modelul mai decupat in fata si-n spate]. Imi place foarte mult si ma simt foarte bine in el. De 2-3 ani am renuntat la tanga din motive igienice, dar si pt ca nu-s confortabili deloc. Boxerii ar mai fi pe lista de chiloti pe care-i port. Referitor la culoare, negrul este cel mai sexy si elegant, in acelasi timp, dar lenjeria mea are si alte culori.
    Produs preferat: http://shop.jolidon.ro/jolidon-noutati/sutien-jolidon-fashion-s1662.html
    Facebook: Alexandra Gavrilă - https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand te felicit ca ai ales o colaborare super mega draguta cu acest sponsor minunat care ne incanta cu produsele sale mereu!
    Particip si eu cu mult drag l acest concurs, astfel:
    FB: Mere Verzi. link cont: https://www.facebook.com/merreverzi, produs preferat: http://shop.jolidon.ro/femei/top-uri/top-l1528-56.html.
    Lenjeria pentru mine este foarte importanta, cand o cumpar sunt atenta in primul rand la calitatea produsului, pret si materialul din care este confectionat. Consider ca trebuie sa ne simtim confortabil in primul rand, apoi sa uitam si la aspectul lenjeriei;
    eu nu suport lenjeria cu banda elastica spre ex., impiedica circulatia si nu e confortabila deloc, in esenta, sunt adepta lenjeriilor elegante dar si comode in acelasi timp. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Prefer lenjeria din dantela, de calitate, sutienul sa fie cu putin buret si bretele detasabile.

    RăspundețiȘtergere
  11. http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/sutien-s1153-amanda.html;Prefer lenjeria din dantela, de calitate, sutienul sa fie cu putin buret si bretele detasabile.Flory Andreias

    RăspundețiȘtergere
  12. PRODUS preferat: http://shop.jolidon.ro/femei/corsete/corset-jolidon-fashion-k1663.html
    FB: Camelia Covaci
    link cont fb: https://www.facebook.com/rcameliab


    Trebuie sa recunosc ca sunt o impatimita a pieselor de lenjerie intima, poate chiar mai impatimita decat cu privire la cosmetice. In general, prefer lenjeria din fibra naturala, aceasta fiind bumbac (cu o idee de dantela) fiindca e practica si nu-mi compromite sanatatea intima. Insa, lenjeria intima din bumbac nu prea se intampla sa fie si sexy. Si-atunci, la mine in dulapiorul cel fermecat exista doua tipuri de lenjerie: practica si sexy. Cea sexy (care e din lycra, dantela) pentru ocazii iar cea din bumbac pentru toate zilele.

    Multumesc pentru concurs, Coco. Jolidon ramane un brand de exceptie.

    Cu drag, Cami

    RăspundețiȘtergere
  13. Lenjeria te face sa te simti frumoasa, sexy, feminine si speciala, eu am doua preferinta, prefer lenjeria comoda, in care ma simt extrem de confortabil, atunci cand ma juc cu puisorii, alerg in parc sau fac alte activitatii mai solicitante fizic, iar cand vreau sa ma simt frumoasa, sa zambesc, sa fiu increzatoare si admirata de sotul meu atunci aleg piese sexy si dantelate.
    Iar alegerea mea este acesta: http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/bra-ys9.html Este perfect si incredibil de sexy! :D
    Contrul meu de FB este: https://www.facebook.com/monica.daliu, iar numele Monica Daliu.

    Multumesc mult si sarbatori fericite tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Lenjeria ma face sa ma simt frumoasa, feminina, sexy, imi place sa imi surprind sotul cu alegeri indraznete, este cea care ma ajuta sa imi scot in evidenta partile frumoase ale corpulu, este prietena mea de nadejde, mereu are grija sa imi aduca un zambet pe fata!
    Alegerea mea este acest sutien incredibil de sexy: http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/sutien-prelude-ys23.html
    Numele meu de FB este MIlita Petre: https://www.facebook.com/milita.petre
    Numai bine si cat mai multe zambete!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vai, cate as avea de spus despre lenjeria perfecta!Nu mi-ar ajunge un singur comentariu asa ca ma voi limita la aspectele cele mai importante pe care eu le urmaresc atunci cand pornesc la shopping de lenjerie intima.
    In primul rand sunt foarte atenta la materiale.De ce?Pentru ca un set de lenjerie nu trebuie considerat un accesoriu, si o a doua piele.Materialul trebuie sa fie cat mai fluid, moale si sa alunece pe piele, aproape in asa fel incat sa simt ca nici macar nu as avea ceva pe mine!Apoi, stiu ca sunt foarte pretentioasa atat cromatic cat si in ceea ce priveste design-ul exterior al hainelor in general, asa ca sunt de parere ca un model clasic va fi mereu senzual si atragator.Defapt, daca stam putin sa ne gandim, nu modelul in sine este cel care atrage intai si intai vizual, ci atitudinea celei care poarta lenjeria.O femeie care se iubeste si isi accepta corpul asa cum este, va fi privita altfel de catre iubitul ei.Lenjeria aici nu are decat rolul de a aduce un strop de magie!
    Alb, rosu sau negru!? Acestea sunt cuvintele care imi plutesc adesea prin ganduri.Alb, pentru inocenta si versatilitate..Rosu pentru pasiune, personalitate si putere..Negru pentru dezvaluire si incredere.Sunt de parere ca indiferent de criteriile dupa care m-as baza, lenjeria aleasa corect este cea care ne pune in evidenta formele corpului fara a le deforma insa, si care ne ajuta sa ne regasim feminitatea.
    Si totusi, de ce Jolidon?Pentru ca perfectiunea nnu poate fi atinsa decat prin atentia sporita asupra nevoilor femeii si datorita materialelor care invaluie corpul in cele mai senzuale si catifelate matasuri, satenuri si dantele...
    Produsul Jolidon pe care il doresc astazi este urmatorul: http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/sutien-s1525.html
    Am dat like pe facebook cu numele Anamaria Filimon, m-am abonat la blog cu numele Enchanted Ana
    Si share aici https://www.facebook.com/AnamariaFilimonz/posts/453618034743819
    Iti doresc un Craciun Fericit si plin de cadouri draga Consuela!

    RăspundețiȘtergere
  16. http://shop.jolidon.ro/femei/pijamale/pijama-jolidon-clandestine-pj1654.html
    fb bianca roxana anitei
    De multe ori neglijam acest aspect si e asa pacat, ca mi-e aproape ciuda pe femeile care spun ca nu conteaza aspectul lor imediat ce au inchis usa dupa ele, intrand in casa. Nu imi pot imagina cum e sa vrei mereu sa fii perfecta la munca, la plimbare, la o petrecere, etc, pentru altii, insa nu vrei sa fii unica pentru tine si mai ales pentru sotul tau. Nici eu nu fac exceptie de la regula, cel putin in ultimul timp, cand, cu un copil mic, unul mai mare, un sot, o casa de intretinut si un job solicitant, nu sunt mereu in cea mai buna forma atunci cand vine seara si se sting luminile. Totusi, chiar daca nu mai pot purta cele mai fine desuuri, lucru care mi-ar lua fix 5 secunde pana la primul planset al unuia dintre copii, aleg sa pot pijamale frumoase, fine, cum e cea la care am postat link-ul, sau camasi de noapte in care sa ma simt femeie, nu doar mama si femeie de afaceri!

    RăspundețiȘtergere
  17. FB Adina Radu
    https://www.facebook.com/radu.adina.3
    http://shop.jolidon.ro/femei/babydoll-uri/baby-doll-1562.html
    Imi place lenjeria intima sexy, dar in acelasi timp si comoda .De fiecare data cand o aleg ma gandesc si daca imi va sta bine cu ea.Incerc sa aleg doar din modelele in care imi sta bine, chiar daca unele modele imi plac foarte mult, daca eu consider ca nu imi sta bine nu le aleg.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce imi place? http://shop.jolidon.ro/jolidon-noutati/sutien-prelude-ys35.html
    Cine sunt? Romina Popescu
    https://www.facebook.com/rominanicoleta

    Imi place lenjeria de dantela sau matase si de multi ani sunt fidela aceluiasi brand: Jolidon.
    A inceput totul cand eram la mijlocul liceului si au aparut prima data in orasul meu. De atunci am inceput sa tin foarte mult la a corela toate piesele de lenjerie pe care le port, atat ca material cat si culori.
    Am dezvoltat o anumita pasiune pentru unele modele (precum cel prezentat mai sus) si incerc sa le obtin indiferent de colectia pe care o reprezinta, pentru ca sunt absolut convinsa ca fiind vorba de Jolidon, cu siguranta vor arata bine pe mine si vor fi de calitate.
    Acum astept ultima comanda facuta pentru a ma bucura de ea in noaptea dintre ani. :D

    RăspundețiȘtergere
  19. FB: Claudia Popa
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100006155618101
    Produs preferat: http://shop.jolidon.ro/femei/body-uri/body-hi110-54.html
    Imi place lenjeria intima comoda dar si putin sexi. La ocaziile speciale imbrac ceva sexi, nu prefer o culoare anume. Imi plac la nebunie produsele Jolidon.

    RăspundețiȘtergere
  20. FB: Mery Radu
    Link: https://www.facebook.com/mariana.radu.967
    Imi place: http://shop.jolidon.ro/femei/costume-baie/costum-de-baie-f1855u.html
    Imi place lenjeria sexi, sa fie de calitate si colorata. Marca Jolidon o ravneam de mult timp dar pe atunci nu vedeam importanta unei lenjerii bine croite. Cu varsta am inteles ca este foarte important sa te timti bine in pielea ta iar ce iti atinge pielea toata ziua e foarte important. Va multumesc mult pentru acest concurs minunat.

    RăspundețiȘtergere
  21. fb: https://www.facebook.com/ana.pascu.56
    Imi place sa ma simt bine in lenjeria mea intima si de aceea mereu caut sa imi cumpar ceva de calitate. Jolidon este o marca bine cunoscuta ca fiind una cu produse de foarte buna calitate.
    De pe situl Jolidon mi-ar placea sa castig: http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/bra-s1629-8.html

    RăspundețiȘtergere
  22. FB: Alexandra Ioana
    https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701
    http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/bustier-s1631.html
    Lenjeria intima este foarte importanta pt ca este primul accesoriu vestimentar care ia contact cu tine. Prin urmare trebuie sa fie foarte comod, usor sa se muleze exact pe forma corpului tau. Mie imi place genul de lenjerie pe care uiti ca o porti, atat de delicata este. La capitolul calitate Jolidon este de departe brandul neu preferat, care nu m-a dezamagit niciodata. Pe de alta parte, pe langa faptul ca trebuie sa se muleze pe tine la propriu, lenjeria intima este se "muleaza" si pe personalitatea ta sau pur si simplu pe starea ta de spirit. Poti fi sexy,inocenta, copilaroasa, cuceritoare...pe scurt este "arma ta secreta. :) Drept pt care cred ca lenjeria intima te reprezinta intr-o mare masura. <3

    RăspundețiȘtergere
  23. FB: Lilishor Tzitzishor
    https://www.facebook.com/lilishor.tzitzishor
    Imi place:http://shop.jolidon.ro/femei/sutiene/bra-s1635.html
    Imi place la nebunie lenjeria intima, imi place sa fie sexy colorata si sa ma faca sa ma simt minunat.
    Imi place si rosul dar si negrul e foarte seducator.
    Multumim mult pentru organizarea acestui concurs.
    Jolidon este o marca de renume si imi plac produsele lor.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger