duminică, 22 decembrie 2013

Mavala - o filozofie dedicata ingrijirii si frumusetii



O filozofie dedicata îngrijirii si frumuseții.

Numele Mavala este sinonimul calității in toată lumea si asta de mai bine de 40 de ani, gratie produselor sale de frumusețe si tratament specifice cu performante foarte ridicate,elaborate in urma cercetărilor științifice de laboratoarele  Mavala  ce-si dirijează toate eforturile pentru a concepe produse noi la standarde foarte ridicate.
Compania  Mavala a fost înființată in 1958, in Elveția, de cea care ia dat si numele, doamna MADELEINE VAN LANDEGHEM
Astăzi MAVALA INTERNATIONAL S.A. are patru filiale in Franța, Anglia, Germania si SUA si un număr de 101 distribuitori exclusivi in 111 state ale lumii. 
In 1969,  Mavala  a înființat prima scoală de manichiura profesionala la Londra.
Mavala este recunoscuta ca fiind numărul unu in lume in domeniul îngrijirii unghiilor.
 Începând din 1958 ,Clinica Mavala si Laboratoarele sale de cercetare din Geneva, Elveția s-au specializat in rezolvarea problemelor ce privesc frumusețea si îngrijirea mâinilor si in special a unghiilor. 
Fiecare produs Mavala a fost elaborat minuțios pentru a răspunde unei nevoi specifice.

Frumusețe pana in vârful degetelor!


Clinica de unghii Mavala din Geneva este centrul pentru cercetare si elaborare a tratamentelor pentru unghii, răspunzând tuturor problemelor legate de acestea. 
Concentrându-se pe problemele de baza ale unghiilor, laboratoarele  Mavala  au dezvoltat soluții eficiente, dând posibilitatea oricui de a avea unghii sănătoase si frumoase in cel mai scurt timp. 
Fiecare produs  Mavala  este mai întâi testat in laboratoarele din Elveția, iar apoi la școlile de manichiura  Mavala  din Anglia, Belgia si peste 30 de școli estetice din Franța.
 Programul de îngrijire  Mavala  a fost elaborat ca urmare a 30 de ani de experiență si cercetare, bazate pe analizarea tuturor informațiilor selectate din toată lumea prin intermediul distribuitorilor  Mavala , devenind astfel numărul unu in lume pe acest segment.


3 comentarii:

  1. vechime in bransa si profesionalism! acum am aflat si eu de ei... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu, draga mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place sa citesc istoria brandurilor, aflu si mai multe lucruri despre produsele pe care le folosesc si despre oamenii din spatele brandurilor :D

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger