luni, 25 noiembrie 2013

SpaRitual & Lavera idei de cadouri pentru sărbători


Momente de WELLBEING si CIOCOLATA pentru trup si suflet
Noua gama in ediție limitata “Chocolate Fantasy” de la Lavera asigura starea de bine



Este important ca in sezonul rece sa ai grija de trupul si de starea personala de bine. Astfel, Lavera s-a gândit sa te răsfețe cu o gama cu ciocolata si portocale, care îți va hidrata pielea si te va relaxa cu mirosul ei dulce si parfumat.
Setul Chocolate Fantasy conține un gel de dus cremos si o loțiune de corp, frumos împachetate într-o cutie speciala de Crăciun - cadoul perfect pentru aceasta iarna! Ambele produse hidrateaza pielea si ii îmbunătățesc textura. In același timp, mirosul de ciocolata răsfață simțurile si dau unitarii grijile zilnice.
Gel de dus cremos 150 ml si Loțiune de corp 150 ml, Preț: 68.5 lei
Disponibil pe www.zenit.ro

SPARITUAL REFLECT

Cele 2 lacuri de unghii SpaRitual din cadoul Reflect sunt infuzate cu Bambus obținut in mod sustenabil in India si in insulele din Oceanul Pacific. Se cunoaște faptul ca bambusul are puterea de a absorbi apa si uleiul de pe unghii, crescând grosimea si rezistenta acestora cu pana la 35%. Gentuța Reflect este realizata manual de către o comunitate din Mauza Mudali,India.
Încetinește ritmul. Acorda atențieTrăiește conștient. Reflecta!
Lacurile de unghii SpaRitual sunt vegane, nu conțin toluen, dibutilftalati, camfor, formaldehide sau rășini formaldehidice si sunt realizate pentru a întregi practicile de Slow Beauty.
Lac de unghii KINDNESS & FEEDOM 15 ml+ gentuța Reflect, Preț: 94 lei
Disponibil pe www.zenit.ro
SPARITUAL ILLUMINATE

Illuminate împrumută luminozitatea de la maeștrii făuritori de sticla din Italia. Nuanțe electrice ce reflecta o moștenire bogata a meșteșugarilorNuanțe irizate care captează si se joaca cu lumina. Lacurile de unghii din colecția Illuminate sunt infuzate cu particule de sticla reciclata care amplifica lumina si oferă irizații unice. Bellisimo. Pachetul conține 2 lacuri de unghii vegane si un portofel realizat din fibre 100% naturale din abaca.
Lacurile de unghii SpaRitual sunt vegane, nu conțin toluen, dibutilftalati, camfor, formaldehide sau rășini formaldehidice si sunt realizate pentru a întregi practicile de Slow Beauty.
Lac de unghii INTENTION & INTUITION 15 ml + Portofel din abaca, Preț: 94 lei
Disponibil pe www.zenit.ro

SPARITUAL SPLENDID NAIL KIT

O manichiura perfecta pornește de la unghii si cuticule sănătoase si frumoase. Îngrijește-ți cuticulele înainte si după o sesiune de manichiura. Poarta produsele necesare pentru mani/pedi in gentuță tricotata.
Lac de unghii SPLENDID 15ml, Cuti-Cocktail Pen & Pusher & Gentuța tricotata, Preț: 97 lei
Disponibil pe www.zenit.ro
SPARITUAL INFINITELY LOVING

Foloseste lacurile de unghii vegane SpaRitual din pachetele speciale pentru Craciun pentru a da stralucire manichiurii tale. Ilumineaza-ti zambetul cu glosul vegan, fata gluten, inclus in pachet.
Lac de unghii IDYLLIC & INFINITELY LOVING + mini lip gloss vegan, pret: 94 lei
Disponibil pe www.zenit.ro
SPARITUAL 4 PIECES MINI GIFT SET

Topeste solul inzapezit cu cele 4 nuante metalice de la SpaRitual! Inspirate de minereurile ce se gasesc in mod natural in subsol, colectia Metal ofera o paleta de culori ce variaza de la cupru pana la bismut.
Setul cadou contine 4 lacuri mini: Bismuth, Copper, Silver,Titanium si un clutch stralucitor.
4 lacuri de unghii de 5 ml, un clutch stralucitor, pret: 107 lei
Disponibil pe www.zenit.ro

Ce va tentează? 

6 comentarii:

  1. Sunt superbe ojelele si clutch-urile,niste cadouri perfecte pentru sarbatori.Nu prea am folosit produse cu cocolata,cu portocale chiar deloc,dar mi-ar placea sa am ocazia sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow!!! Ce de bunatati! Seturile cu oje sunt tentante, dar mai degraba as alege setul Chocolate Fantasy pentru corp!

    RăspundețiȘtergere
  3. SPARITUAL REFLECT-ast imi face mie cu ochiul, desigur ca toate nuantele mi se par deosebite <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Niste minunatii!!! Nu ma mai satur privindu-le.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate seturile de la Sparitual arată pur şi simplu minunat! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sparitual ma fascineaza deja. Am studiat toate imaginile si am citit descrierile si momentan incerc sa gasesc ceva care sa nu ma tenteze, insa nu pot. Aromele din setul de ingrijire sunt un fel de Craciun la tub. Acele lacuri de unghii, in mod deosebit cel portocaliu si poseta din setul Reflect sunt superbe. Despre setul Illuminate deja am spus ca sunt extrem de tentata de culorile oferite. Setul pentru cuticule este exact ceea ce caut acum pentru degetele mele vesnic "ciufulite". Imi este greu sa aleg si care este poseta cea mai draguta. Constat prea mult bun gust in produsele Sparitual, deja m-am zapacit. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger