joi, 3 octombrie 2013

Shiseido IBUKI

In aceasta Toamna Shiseido ne invita sa descoperim noua linie de ingrijire Ibuki.
IBUKI are ca target viitoarea generatie de client pentru skincare. Cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani ea vede viata si frumusetea intr-un mod cu totul nou.
Ten pregatit pentru orice

Tenul tanar este mult mai vulnerabil la factorii de mediu asa ca Shiseido a creat gama “tenul pregatit pentru orice” ca sa-l readucem la viata. Hidratare, perfectiune, prevenire.
Factori de agresiune interni cat si externi de zi cu zi asupra tenului tanar fac ca acesta sa fie imprevizibil si anumite probleme sa reapara.
Shiseido a investigat acest fenomen unic ce vizeaza tenul tanar  cu frecventa de aparitie la varsta de 20-30 de ani.  In urma cercetarilor efectuate pe un lot de femei intre 20 si 30 de ani, Shiseido a descoperit ca celulele de pe suprafata tenului supuse unui stres se vor contracta. Acest lucru conduce la un aliniament celular instabil si care degenereaza intr-un ciclu de viata celular negativ.

Ingrijirea Shiseido Ibuki urmeaza cativa pasi simpli.

PASUL 1: Curatarea

Curatarea se face cu doua produse esentiale, spuma pentru curatare si scrub revigorant.

O spuma  de curatare cu textura cremoasa,ce indeparteaza impuritatile. Elimina celulele moarte de pe suprafata tenului mentinand in acelasi timp umiditatea pielii la nivel normal.Pielea este proaspata,neteda si luminoasa.


Un scrub revigorant dar bland ce contine 2 tipuri de particule exfoliante de dimensiuni diferite intr-o textura de spuma luminoasa.Indeparteaza impuritatile acumulate in pori si elimina celulele moarte de pe suprafata tenului.Pastreaza umiditatea naturala a tenului si lasa tenul curat si  satinat la atingere.

PASUL 2: Prehidratarea



O lotiune echilibranta ,concentrata, cu textura de gel ce patrunde rapid si adanc in piele pentru un efect de hidratare de durata.Formula confortabila ,bogata ce mareste capacitatea de absorbtie a pielii  a urmatorilor pasi de ingrijire ai rutinei zilnice


PASUL 3 : Hidratarea



2 texturi hidratante  multi-functionale ce reduc vizibil porii mariti ,eruptiile ,iritatiile si textura rugoasa cauzata de pierderea apei si mentine hidratarea naturala a tenului pe tot parcursul zilei.Creaza o textura neteda si rafinata



Ingrijire pentru ochi


O textura multi-functionala,special formulata pentru timpul  zilei,cu protectie suplimentara impotriva factorilor externi cum ar fi razele ultraviolete si poluarea aerului.Imbunatateste porii vizibil mariti,eruptiile,iritatiile si textura rugoasa cauzata de deshidratarea tenului si mentine hidratarea sa pe tot parcursul zilei.Vom avea o textura catifelata si rafinata














O crema  multi-functionala cu efect de racorire,textura lejera,ce lucreaza pe marirea rezistenta pielii din zona de contur a ochilor in ideea eliminarii semnelor de imbatrinire prematura si a semnelor de oboseala.
Sintetizata din plante sub forma de extract si vitamine pentru revitalizare si luminozitate imediata













Va plac noutatile prezentate de Shiseido?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger