vineri, 25 octombrie 2013

Decleor Aroma Day


Decleor a creat in program de îngrijire potrivit fiecărui tip de ten si ideal pentru orice afecțiune a tenului.
Pentru a ajunge la gama Aroma Day este necesar sa urmați pașii de curățare, tonifiere si îngrijire despre care v-am povestit  Aici si Aici, acum tenul vostru este pregătit pentru aplicarea tratamentului fitocosmetic. 
Citiți cu atenție beneficiile fiecărui produs si alegeți produsul adaptat nevoilor tenului vostru.
Nu uitati sa va inscrieti si la Concurs Aici.

Hydra – Floral

Crème hydratante “nectar de  fleurs” , este un tratament excepțional pentru ten ce se folosește dimineața. Are un efect de hidratare totala, hrănind tenul``cu picătura`` de-a lungul întregii zile.
Calmează, relaxează si catifeleaza imediat, hidratează pe termen lung. 
Datorita filtrului UVB incorporat, protejează tenul împotriva razelor UV întreaga zi. 
Textura sa delicata, cremoasa, având un ușor parfum floral, penetrează imediat pielea, lăsând un film protectiv, reconfortant si invizibil.
Este recomandat sa se folosească împreună cu serul Aromessence Neroli. Indicat pentru toate tipurile de piele.

Masca Hydra Floral


Masque hydratant “fine fleur”, este un concentrat hidratant intensiv, dar si foarte delicat in același timp.
Datorita acțiunii sale de hidratare relaxează imediat, reface structura tenului, hidratează pe termen lung, tonifica, catifelează si calmează tenul.
Datorita unui cocktail natural, bogat in ingrediente active hidratante foarte puternice, masca pătrunde imediat in piele si oferă imediat confort ce durează.
Este foarte fresh si este recomandata pentru toate tenurile deshidratate.


Masque yeux et levres  “Petales D’Hydratation”

 Este un tratament intensiv  pentru ochi si buze.

Gel crème yeux hydratation  “Rosee Florale”

O crema hidratanta de generație noua, special conceputa pentru conturul ochilor.

                                                             Crème double eclat


O crema combinata cu un gel extra-cool, tratează factorii interni si externi ai tenului, reda strălucirea tenului, este recomandat pentru toate tipurile de ten, are un efect imediat.

Gommage double eclat: este mai mult decât o simpla exfoliere, este un tratament cu o adevărată strălucire, iluminează si energizează.


 Gel crème yeux : calmează  si oferă prospețime celor mai dificile zone ale ochilor, relaxează pielea din jurul ochilor, are un efect imediat.

Crème lactee apaisante: o crema de zi pentru tenurile uscate, ofera o hidratare intensa.

Masque gel crème lactee reconfortant: are o textura fresh, după aplicare tenul este imediat catifelat, sentimentul de disconfort dispare, pielea rămâne catifelata si restabilita.


Nutridivine 

 Crème moulieus re-lipidante: o crema concentrata,  îmbogățită cu gel de baobab, miere, ceara de flori si lipide de bumbac, un tratament complet si confortabil pentru a calma pielea uscata.

Aroma purete

Roll’on imperfections: are un efect imediat, asupra petelor si punctelor negre, purifica pielea tenului



Un fluid care purifica, oxigenează si reda tenului strălucirea, restrânge porii, cu ajutorul acestui fluid tenul poate respira.

Masque 2 en 1 purifiant & oxygenant


Purifica tenul, matifiaza, tenul este oxigenat si rebalansat.

Expression De L’Age


Crème lissant éclat: crema care prelungeste aspectul  tineresc si stralucirea pielii, are un efect de intarziere asupra liniilor  de expresie, netezeste, hidrateaza, catifeleaza, protejeaza impotriva poluarii, calmeaza.

Crème lissante defatigante yeux: un tratament care anticipeaza si reduce primele riduri, previne aparitia, semnelor  de oboseala din jurul ochilor, catifeleaza si protejeaza.


 Smoothing roll on 



Gel crema pentru relaxare si aspect odihnit  al ochilor. Hidrateaza, netezește ridurile din interior.
Uleiul esențial de neroli protejaza împotrivă deshidratării, iar extractul de hibiscus reduce micro-tensiunile  pielii.

Experience De L’Age

Gel peeling resurfacant: este un gel anti rid, vizeaza toate semnele de imbatranire, redefineste si catifeleaza.



Crème yeux et levres – Rides fermete éclat un tratament de zi sau noapte, special creat sa netezeasca, ofera fermitatea ochilor si conturului buzelor.



Crème legere –Rides Fermete Eclat: o crema anti rid, se folosește numai dimineața, este ideala pentru tipurile de ten cu tendința de  uscare, mărește fermitatea pielii in timp ce oferă radierea tenului.


Excellence De L’Age


Aromessence Excellence: un ser 100% natural cu o acțiune globala asupra semnelor de trecere a timpului, hrănește, reînnoiește, luminează.
Contine: alun, jojoba, magnolie, immortelle

Crème sublime regenerante: un tratament global anti rid, reda originea vitala a tenului, protejează, oferă fermitate, catifeleaza.


Masque divin regenerant: o masca ce previne toate semnele de imbatranire, se aplica o data sau de doua ori pe saptamana, protejeaza si lumineaza.

Crème regenerante yeux et levres:  un tratament global anti imbatranire, reda frumusetea ochilor si stralucirea zambetului



Aplicând aceste produse in mod regulat, tenul vostru își va regăsi întreaga luminozitate si prospețime, este recomandat sa mergeți cel putin o data pe luna într-un salon de frumusețe pentru a va bucura de tratamentele exclusive Decleor.
Descoperiti Decleor si in orașul vostru: in farmaciile Catena, in Bucuresti se găsește in următoarele zone: Pipera - Glare beauty salon, Drogherie Pipera, Prosper - Top Lady, Obor - Magazinul Obor - Zimiki  si in Ploiesti - Chic Salon deasemenea si in parfumerii independente de prin tara ( Galati, Calarasi, Oltenita, Oradea ), lantul de farmacii HelpNet.




2 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger