joi, 24 octombrie 2013

BREAKING NEWS : Assouline publishes book on ELIE SAAB

BREAKING NEWS

Dupa o prima carte , Elie Saab numita Memory of Fashion , lansata de către jurnalistul de moda francez Janie Samet , Elie Saab a anunțat publicarea unei ediții de Lux, a doua carte in  colaborare cu jurnalistul Janie Samet , produsa in exclusivitate de prestigioasa casa  Assouline.

Prima carte publicata povestea despre cariera Elie Saab , cu un accent special pe specialitatea, calitatea si viziunea designerului de a sublinia silueta femeii și clientela sa rafinata printre care si Aishwarya Rai și Regina Rania a Iordaniei . 
A doua carte va include momente recente din viata faimosului designer o ediție numita pur si simplu "Elie Saab", volumul supradimensionat conține fotografii de arhivă prețioase create de fotograful Laziz Hamani dezvăluie o fuziune de materiale luxuriante , broderii delicate manuale și alte detalii complicate .

În fiecare capitol , Janie Samet care este un jurnalist premiat de ``Le Figaro`` se referă la o altă etapa din evoluția brandului. Începând din timpurile când Libanul era afectat de război la începutul anilor 1980 , pana la apariția colecțiilor mondiale de haute couture and ready-to-wear create de Elie Saab.

Pentru a afla totul despre viata faimosului artist creator, trebuie sa citești aceasta carte captivanta care te va purta într-o lume fascinanta.
Cartea va fi vândută într-o caseta de lux si va fi disponibila spre vânzare începând cu luna Noiembrie in buticurile Elie Saab si la prestigioasa casa de editura Assouline.

Un comentariu:

  1. As vrea sa citesc aceasta carte.Cred ca abunda de informatii pretioase privind creatiile Elie Saab si multe aspecte pe care nu le cunosteam.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger